- Fórumok
- Notebookok
- Gaming notebook topik
- (kiemelt téma)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
nggabi
félisten
nekem se vedlik. sztem egyedi probléma lehet.
-
RM007
veterán
MaxxDamage és peet05 :
-
MikaVejneGI
aktív tag
Nagyon szépen köszönöm.
BS 2 Pro-t választom. -
MikaVejneGI
aktív tag
A KLIM Everest laptop hütövel egy súlycsoport ez a BS 2 Pro?
Mert most vennék egyet a Nitro 17 alá.! -
capulet75
addikt
Én csont nélkül az X3D-t választanám egy 5090 mellé.
-
Decus Trivet
kezdő
Ez amúgy Clevo gép.
-
echterion
nagyúr
Köszi. Tetszik a masina. Anyaghasználat jó (jobban bejön, mint a TUF vagy a LOQ), a bill. is tetszik, bár az elosztás nyilván nem ideális, de ezt tudtam vásárláskor is. Most mennek fel a progrik, ilyesmi, majd holnap lesz jobban belakva, tesztelve. Ma elég sokáig volt meló, a win11 is lassan mászott fel a sok frissítés miatt.
Nem veszek én prémium gépet, túl rövid ideig vannak nálam a gépek, túl sokat buknék egy-egy masinán. Meg aztán az 5070 is csak malmozott legtöbb esetben az előző gépben is.
-
Aljasvip
senior tag
Van gamer laptopom, egy Lenovo Y520 öreglány (i7-3610QM + GTX660 + 8GB) retro játszósnak, Y540-et pár éve eladtam (i5 valami + 1050Ti), Legion 5 RTX3060Ti + Ryzen 5800HX-el épp apámnál nyúzódik, és pár hónapig egy Dell XPS i7-14700 + RTX4060-al is nyomtam tavaly.
Lol. Hát tényleg kibújt a szög a zsákból.
Még az is lehet, hogy több tapasztalatom van átlag gémer' gépekkel, mint neked, de ki tudja.Mint írtam, gondolkoztam ilyen komolyabb laptopon, mint ami neked van, hogy lecseréljem erre a PC-met.
Ideget ért a kérdés? "No comment" dedó...Talán nem sértő megkérdezni, hogy egy hatszámjegyű költésnél nem-e fontoltad meg inkább az asztali gépet.
Az érveidet értem, és egyet is értek velük részben. Fogyasztással és zajjal tudnék talán vitába szállni.RM007 #116930
Edzésben is van az az agy nálad, ha negyedévente legalább egyszer besz@rik a hackelt nV driveres konfigod, meglököd véletlenül a PCI riser-t, vagy épp BIOS frissítésbe hal bele... Jól dokumentált itt a fórumon.
Ha úgy érzed, te jól átlépted a rendszer határait, büszke is lehetsz rá - ettől a valóság néha szembe jöhet, gondolom ez fáj.eGPU: Igen, bohóckodás.
Az egész gondolat onnan indul, hogy milyen jó lenne egy kompakt gép.
De mégis jó lenne egy GPU, az se baj ha helyhez lennél vele kötve.
De legyen már hordozható, hogy máshol is lehessen használni.
Na akkor ezzel már hordozhatsz 2 tápot, egy laptopot, és egy járólapot (GPU modul), méregdrága Thunderbolt/DisplayLink/ gyártó specifikus kábelekre vigyázva.
Igen, a dokkban 50% eséllyel lehet VGA-t cserélni, de senki nem teszi.Egy erősebb gamer laptop helyett ezt a sok kompromisszumot kötötted, és a végén sokkal drágább.
RM007 #116933
Senki nem szólt a "hordozható" konfigodhoz. Gyári eGPU megoldásról írtam.Ha bizonyítani szeretnél, készíts kérlek egy videót, hogy 2 perc alatt elrakod egy egyszerű laptoptáskába a gépet. Pl ilyenbe:

Nekem a cégessel működik: laptop, egér, töltő kábelt szépen feltekerve. Kész. -
Aljasvip
senior tag
Nagyon sokat gondolkodtam én is egy ilyen laptopon, mert évi 1...3 alkalommal 2-2 hétre jó lenne házon kívül is a lehetőség, másrészt hátha féket vetne a HW upgrade b*zériának.
Követlek itt titeket, aztán látom, hogy végülis ehhez is sok mindent kell venni, csak másféléket. Én is hajtanék a maximumra, ami még nem eGPU bohóckodás...Végül a DDR5 árak elszállása megoldotta a problémámat - feleségem is megnyugodott.
*vizipuska: jogos, ez az új drága trendi automata és töltős cucc, nem a piacos színes.
-
Aljasvip
senior tag
Elhiszem, hogy nem olcsó, de 1500Ft-os super blaster vizipisztolynak néz ki.

Ha hordozod, akkor értem. Sokszor dobod be a táskába és már viszed is, vagy 99,9% az asztalon van?

-
Aljasvip
senior tag
Nagyon bazári olcsó stílusú szegény pad, de az a faja ollós Cougar billencs ellensúlyozza.
Amúgy ezzel a nagy műanyag helikopter leszálló-paddal, és a kis toi-toi-jal mellette már annyi helyet foglal mint egy ATX ház, de legalább a hűtése biztosan nem jobb.
Amikor már ennyi hely elmegy egy amúgy soha nem mozgatott géphez, külső monitor és billentyűzet az elsődleges, stb-stb, akkor érdemes lenne elgondolkozni, hogy jövőre is laptopot vesz-e az ember. -
Ubul86
őstag
láttam, nálam se nagyon akar elkelni

-
Ubul86
őstag
nálad kevesebb a por, múltkor ugye mutattam én is hogy milyen durván összeszedi, és a laptop alja meg pormentes volt ,mikor levettem, szóval tényleg jó kis cucc...már nem is hiányzik az notepal u3 plus
-
Gergello
addikt
20 éve egyik partnerünk vett fogókat Kínából. Mintadarabok tökéletes voltak, végtermékről az edzés lemaradt.

-
Aljasvip
senior tag
Elhullott az előző lap, vagy csak egy vérfrissítést kért a gép?
-
axlfsi
veterán
Aztapitsa!
... Parádésan színes fényáradatban fürdik az a billentyűzet 

(Kanadában élsz?) -
Bluesummers
őstag
szomszédok örülhetnek

-
RM007
veterán
Nosztalgia?
-
capulet75
addikt
Azt hiszem, hogy az átlag kimeneti az 15 - 18W. Ilyen fast charging nem tudom létzik-e laptopban.
-
capulet75
addikt
Érdekes, mert ugye ez egy szabvány. Nyilván lehet, hogy hibás a csatlakozó ( vagy más ), de ilyennel én még nem találkoztam. Épp pár hete cseréltem a kábelek egy részét 80gbps-es szettre, ( olcsóbb volt mint a 40-es ), és láthatóan sokkal gyorsabban történik minden. Van 3 külső nvme, és bár a laptop, potosabban a TB "csak" 40gbps, így is látványos a különbség.
-
Gergello
addikt
Modellszámot írj nyugodtan.
Thinkpadben pont nem találtam egyet se a T-sek közül. P-snek meg úgyse elég csak a C töltés.Jó hogy nem azt írtad be, hogy "egyes laptopok"

-
capulet75
addikt
Az lehet a kábel is.
-
Semin
őstag
Én amazonról húztam be tavaly 40k-ért a WD Black-et, bár akkor nem tűnt olyan nagy fogásnak
Mivel van Cloud tárhelyem ezzel elvagyok egy darabig. -
Raymond
titán
Hat 350-360eur-nal kezdodnek a 4TB-osak most ami azert meg emesztheto emelkedes a regi 220-240eur-rol.
-
Ubul86
őstag
aztán kiderül, hogy csak a dobozt kapták, és eladják azt is 600x-os áron

-
RM007
veterán
Durva. Ennek tükrében lassan pasztázást sem fogok merni bevállalni, nehogy történjen valami gebasz figyelmetlenségből. Fel sem nyitom a hátlapot. Csak össze teszem a kezem, amit kellett beszereztem.
Jött ma azért paszta MX-7 és vízhűtés csövecske egy bizonyos méretben tartaléknak. Meg jön még pár Alis elektronikai pcie slotba szánt nyakláncoska nem is egy csecsebecse, lehet egyszer még hasznukat veszem.
-
KillHates
félisten
Ma nekem is sikerül a 4080S-ből kicsalnom a füstöt
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
Dehogy is... Ez így melegszik be

-
RM007
veterán
És azzal ami előtte volt?
-
MaxxDamage
félisten
RDR2-t indítom és mit dob?

Elindult volna a Game, erre dobott egy kis ablak/üzenetet, de nem láttam mit, mert entert nyomva az a háttérbe volt és azt okéztam...Erre bezárul a Game és ez jött be.
Vicc....
-
RM007
veterán
Tegnap a felállásommal miután felraktam az új drivert tesztelgettem, játszottam is keveset, semmi rossz nem ért. Maga a driver nem hozott teljesítmény csökkenést. Úgyhogy várom a fejleményeket, sokaknál van ilyen, meg lesz oldva.

-
RM007
veterán
Hát volt tegnap nálam is valami gebasz itt-ott, de annak tudtam, sejtettem az okát, meg is oldottam. Volt olyan is mikor elállítódott az UV beállításom, igaz piszkáltam, csak nem jót mutatott, megvezetett, aztán strapánál 175W magasságában egy játék shader olvasásánál előbb fekete képernyő, majd újra normálisan működve a proci nyaldosta a 95 fokot, mert mint észrevettem nem volt aktív az UV. Igaz helyreraktam, csak nem szoktam mostanában ilyenhez. Ez még az előző driver-nél volt. És lehet semmi köze a driver dologhoz. A mostanit meg rögtön letesztelem. Mindig szoktam mikor frissítek.
A VGA topikban olvastam fagyogatás témában sok embernél. De ott főleg akkor történtek mikor alapjáratban voltak a gépek. Hozzáteszem mint mikor előjön a rammal kapcsolatos probléma, akkor szokott ilyen lenni.
(Vazze a gyártók mivel nem akarunk méregdrága cuccokat vásárolni magunktól ezért elbasszák a hardverünket.A szokásos elméletes fantáziám.
)Még valami, nem linkelem mert lehet nem illik. Csak mikor jött ott egy ismert oszlopos tag azzal hogy a dlss előbeállítás M (dlss 4.5) az majd fele annyi fps-t tolt neki mint nélküle azt értem mert ez van, jobb minőség mint a K(4.0 régi quality) de azért nem annyira....
M....138fps
K....236fps
Aha.... -
Semin
őstag
Nálam is hasonló gondok vannak discord el sem indul, ellenben én nem frissítettem semmit. Net problémára (szolgáltató oldal t-home) gyanakszom. Vagy csak hozzájárulhat. Mondjuk a fagyogatást nem magyarázza.
-
RM007
veterán
Én nem úgy csinálom, bár meglehet ugyanonnan jön, leszedem kézileg az NV oldalról, kikeresem letöltöm és klikk, majd megy magától kitömöríti egy mappába és install. Maradt a régi módszer. És mindig megszokásból az 5080-as driver változatra megyek, tök mindegy az is jó, mert ugyanaz. Ja mindig ráolvastatok az előző verzióra, nincs teljes törlés, semmilyen féleképen, ráolvastatok, felülírok. Marad minden korábbi beállítás.
Fel is tettem. Minden okés.
-
RM007
veterán
Honnan szeded a drivert? Esetleg próbáld ki a Studio változatot.
-
Ubul86
őstag
jó, de nálad a gép is olyan, hogy hű meg ha
én most csak MIO - Memories In Orbitozok nap közben a gyerekek miatt, az amúgy is ment 70 fok fölé 
-
KillHates
félisten
Ubulnak leírtam
-
KillHates
félisten
Pedig van köze hozzá
-
Ubul86
őstag
még jó, hogy vártam, mert ma várt egy ~3000 ft-os kupon is...be is húztam így már
-
KillHates
félisten
Teljesen új, itt vettem a Hardverapro-n. Beszéltem az eladóval, holnap viszem hozzá, kipróbáljuk nála is.Adott rá egy hét próbágarit
Nagyon bízom benne, hogy a táp vagy valami más a fos nálam; mert sehol sem kapni ilyen blower-es kártyát, basszus!

-
conexke
aktív tag
napi két napot is

-
RM007
veterán
-
peet05
senior tag
Annak tükrében, ami Chiller által linkelt fórumban/leírásban van, szép "tiszta".
RM007:
Rendben, ha az AI azt mondja, akkor nincs semmi gond..
-
peet05
senior tag
Nem azt Maxx, írtam is, ami alatta van, ha azt "kibontod" a nyíllal (PCI Express Error Counters).
RM007: az nem sok egy kicsit, pláne pirosan?
Chiller: Köszi az infot, de közben már én is utánaolvastam.
Valakinél a riser kábel volt a ludas, mert pci-e 5.0-n dobálta a hibákat/számokat - pirossal is -, amint visszaváltott pci-e 4.0-ra, semmi probléma nem volt. -
peet05
senior tag
A PCI Express Error Counters az mit takarhat (GPU Teljesítménykorlátozók alatt, HWInfo-ban)?
-
Ubul86
őstag
30ért banggood eu raktárból még meg is éri...ha valaki szeged környékén vesz egyet, akkor kipróbálnám, hogy lehűti e a gépem
a notepal u3 plus-t sajnálnám, bár már jóideje nem is megy, csak a gépet tartja....(az meg 17 volt nemrég) -
Adi01
tag
Smart speed-ben használd szerintem úgy a legkényelmesebb. Nekem BS1 van.
-
MaxxDamage
félisten
GPU még jobb hőfokon megy...👏🤭😁
-
Raymond
titán

-
r0by
addikt
Honnan rendelted? Tudsz egy linket dobni?
-
MaxxDamage
félisten
Tényleg brutál cucc!

A dobozán rajta van, hogy "légkompressziós" (Kínaiul) és az találó is neki.
Mint egy turbina és tényleg jól is hűt!
Sajna csak 3-as fokozatban tudom nézni max. mert nincs100/27W töltőm sajna. /van, de azzal telefont töltők/
Gépen a ThunderBolt4 port vagy USB-C port nem adja a100/27W-t.
/ezt külön lehet állítani?/
2-es fokozaton nincs is hangja kb. és IDLE 35°C a CPU, a GPU meg 30°C (25+ fokos szobában)
Game alatt azért melegszik (75-78°C CPU / 64°C GPU, de teljesítmény az jobb!
Programot ami elvileg van hozzá, azt most töltöm majd le. -
RM007
veterán
Talán mert valaki innen gyorsan lecsapott rá. Mikor linkeltem még élt a dolog.

Felszólítom jelentkezzen a szerencsés vásárló!!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Ubul86
őstag
reggel nagyobb, este kisebb...a gravitáció összehúz

-
capulet75
addikt
Az audio ( legalább is számomra ) ugyanolyan fontos mint a visual, és ha megfogadsz egy tanácsot, csináld így, lehetőség szerint fejmagasságban:

-
Gergello
addikt
Ha állva használnád, szinte tökéletes lenne a magassága.
-
Gergello
addikt
Ezt a monitort a székből nézed ?
Nyakad nem áll be tőle, hogy ennyire felfelé nézel ? Látom hogy döntve van egy kicsit. -
axlfsi
veterán
Köszönöm, hasonló irányokat terveztem én is... Egyelőre volt egy Nvidia driver frissítés, amit rá is engedtem, azóta nem csinálja, de nem is ment sokat, csak 3-4 órát (azon belül pedig elvileg már korábban újra indult volna, ha a tendenciát nézem). -
RM007
veterán
Én kapásból linkelném a hibaüzi fotót az AI-nak.
Azért van nem? Az hogy használsz valamit és csak úgy magától szoftveresen elromlik az mindig elég gyanús, mert nincs olyan. Nekem eddig még sosem volt. -
Elektrosokk
veterán
Igaz.
-
Elektrosokk
veterán
Ezèrt van a gari.
Leizzadnèk egy nap várakozásban.
-
Semin
őstag
Opció lehet még a dobozban hagyni, mert valójában a szoba páratartalma csapódik ki a gép fém/műanyag részein. A dobozban ezért van “ne edd meg zacsiban” páramegkötő.
Ha benne hagyod 1-2 (ha nagyon hideg 3-4) órát anélkül melegszik fel, hogy párás lenne.A doboz ugyan kívülről párás lesz, de a cumo bent nem.
-
RM007
veterán
"Az DDR4, ez DDR5
"
Hiába gyorsabb papíron, az adott környezet mibe be van ágyazva fogja adni az igazi értékét. Behangolva lag mentesen erőforrást kihasználva hibátlanul kommunikáljon a procival és rendben is van.
A méret szerintem most még fontosabb, lásd DDR3-as rammal is fut minden ("játék") mi szem szájnak ingerel, csak ügye annak is meg van az elválaszthatatlan partnere CPU személyében, változtatni nem lehet sem ide sem oda, össze vannak kötve. -
Smithy87
senior tag
Szerintem ugyan az lesz mint a bányászláznál. Majd nem vesznek és normalizálódik az ár. No meg kipukkad az AI lufi is. Vagy megmondja, hogy hogy kell normalizálni a piacot
-
RM007
veterán
Nagy dolog. Az enyémet kapni sem lehet, mármint 2x32GB formában amiből van nekem 4db 32GB. Vagyis ebből következik felbecsülhetetlen, kimondhatatlan értéke
, főleg egymás mellett szépen mutatna teljesítményen. Egy quad channel futást megnéznék, bár lehet nem futna úgy ahogy elképzelem. 
-
taranis
addikt
Igen azt látom, hogy a BS2 Pro sem egy halk jószág, viszont a hűtése mellett a porszűrés is szimpatikus benne. Majd érdekelnek a tapasztalataid, ha megjött, pláne Oasis mellett.
-
Chiller
őstag
Naja, nagyobb akvárium kellene...

-
taranis
addikt
Még nem jött meg az 5090-es XMG, szóval nem tudom, mennyire kell majd nekem extra hűtés, de felmerül ugye az Oasis, ami 80+K körül van, ahhoz képest ez kevesebb, mint a fele, és nem tűnik kevésbé hatékonynak. Van bármi előnye az Oasisnak ezzel szemben?
-
KillHates
félisten
A veséd?
-
cyberkind
félisten
A 4090 semmi ilyet nem csinált, csak akkor, ha nem volt terhelésen.
-
RM007
veterán
Jól néz ki. Bár egy vízhűtő egység mellé minek.
-
Chiller
őstag
Kiváló leírás, és igen, így működik.
De én se szeretem az ilyen zárt rendszereket, szerintem ne az NV mondja már meg hogy a csilliárd összegért vett cucc mennyin menjen (nyilván értelmes keretek között, nem várom el, hogy legyen egy tuningcsúszka 25ghz-ig). Ez nem (sem) más, mint tervezett elavulás.
Nem mellesleg amúgy, lehetett volna az olcsóbb GDDR6 is 14GHz-ig... de hát ez van, ezt kell szeretni, éljenek a monopóliumok

-
RM007
veterán
A VRAM órajelének ugrándozása nem természetes. Sosem hallottam eddig ilyenről. Ki tudja ez most már lehet innentől valami future. Meg sem lepődök.
A GDDR7 leesik GDDR6X-re. Kérdezzétek meg az AI-t miért van, dolgozzon meg a pénzéért amit eddig el vett tőlünk.
-
peet05
senior tag
Köszi!
"A vezérlő valós időben váltogat ezek között, attól függően, hogy:
mennyire van ténylegesen szükség sávszélességre
mennyi a teljes GPU terhelés
mennyi energia és hő áll rendelkezésre" - Akkor a jó oldalról közelítettem meg a történetet. -
peet05
senior tag
Ilyen esetben a GPU hőfokok hogyan alakulnak? Ugye cseles, mert a hot spot szenzort az 5000-res szériában hiába keresed, kivették.
Nem lehet, hogy emiatt veszi vissza, "ugráltatja", mármint a magas hőmérséklet miatt? -
cyberkind
félisten
Mert nem tudom hol a vége, illetve nem tudom fullra járatni se, hogy lássam, mit tud, de mindegy, megy vissza a gép, és megpróbálom kihúzni a régivel a 6000-res szériáig.
-
queens
tag
köszönöm
-
cyberkind
félisten
Lehet ezzel kezdeni valamit, vagy ez szándékosan ilyen?
-
Muerte
Topikgazda
Rakd vissza inkább alapra és toljad a Dead Space-t

Nekem CB még életben nem volt fent egy gépemen sem,és ezután sem lesz.Feleslegesen kínozni értelmetlennek tartom.Kivéve aki sokat renderel annak esetleg számíthat hogy mit tud,de hétköznapi felhasználásra ezeknek nincs jelentősége.
-
Muerte
Topikgazda
UV nuku,Virtualization ON
-
peet05
senior tag
Maxx, a csúcson kell abbahagyni. Kipróbáltad, szép eredmény ez is, a többi tényleg szilicium lottó.
Mehet minden vissza default-ra (hypervisor is visszakapcsolható), tökéletes a gyári Enth. Profile.De azért csak nem hagyja nyugodni a TS CPU Score! Engedd el!
-
KillHates
félisten
Ha már rám nem hallgatsz...
Örömmel hallom, mert 100%, hogy hozzám kerülne és nem
lennék boldog még egy lekokszolt procis géptől.
-
zsolti75
senior tag
Nincs sok értelme hozzányúlni, ezzel csak a "statikus" power limitet tudod állítani. Ettől függetlenül szabályoz az EC a dinamikus limittel.
12-13gen és core ultra gépeknél már teljesen máshogy működik a teljesítmény szabályzás. Javaslom hagyd úgy ahogy van, és ne pocsékold rá az idődet! -
taranis
addikt
Nekem mindig Intel-em volt, így maradtam annál, nyomást gyakorolt rám ez a visszaszámláló óra, nem akartam utánajárni a különbségeknek

-
peet05
senior tag
Hádebáeg' a #116107-ben azt írtad, hogy BIOS-ban mindent beállítottál, és annak ellenére nem ment az UV! A videonak a VT része kimaradt, hogy ON.
A Hypervisor parancssor után írtam, hogy restart kell, utána fog működni.Mindegy, egyelőre úgy néz ki akkor, hogy jó. Jöhet a finomhangolás!
-
MaxxDamage
félisten
Ez Teljes gép kikapcs meg is oldotta a Control Center működését.

A CB R23 is jobb lett, a temp is még jobb meg a fogyasztás is!
-
peet05
senior tag
Próbáld meg ezt:
Parancssor (rendszergazdaként):
bcdedit /set hypervisorlaunchtype off
- majd enter, újraindítás után elv. nem lesz VBS sem.
Megnézed, akár a bench-el, hogy most már működik rendesen az UV. Ha igen, win-win szitu.Visszakapcsolás:
bcdedit /set hypervisorlaunchtype auto
- újraindítás után ismét aktív lesz -
MaxxDamage
félisten
VBS ki lett kapcsolva, TS-nél .ini fájl törlés restart...aztán mégis fut a VBS.
Akkor ez hogyan lehetséges?
Registry szerint nem aktív (0-n van amire állítottam aztán restart) -
MaxxDamage
félisten
Meg is találtam...ez érdekes, mert ki van kapcsolva, de az msinfo-ba azt írja, hogy pedig már megy a VBS...azt meg hogy!?
-
peet05
senior tag
Azt még megkérdezheted esetleg a sráctól, hogy Win-ben a hypervisor-t kikapcsolta, vagy ahhoz nem nyúlt.
-
peet05
senior tag
Jogos, elbambultam.
Ok, a srác mondta, hogy nála megy a Control Center, de Te megpróbáltad, hogy bench idejére kilövöd?
BIOS-ban engedélyezve van az UV, stb., tehát ha Te kilövöd a Control Centert, TS-ben elvileg attól állítható lesz "minden". Nézzük meg, hátha. -
peet05
senior tag
Egyébként, ha mindent default-ra teszel, nincs UV, csak:
PL1: 190
PL2: 190
Clamp: off mindkettőnél
Shift Speed EPP: 0Így mit dobna?
-
peet05
senior tag
TS, CB23, és egyéb futtatása közben megy a Control Center (vagy mi a neve Erazer alatt)?
Feladatkezelőben, bench idejére lődd ki, mert lehet, hogy felülír bizonyos beállításokat. -
Muerte
Topikgazda
Esetleg XTU-val is kipróbálhatod majd.Meg még valami,ha bármit állítasz TS-ban,az nem látszik egyből a HWiNFO-ban,csak teljes restart után veszi be az adatokat.
-
peet05
senior tag
Na jó, de Nálad BIOS szinten engedélyezve van az UV+egyéb beállítások, és a virtualizáció is off.
TS-ből azt a verziót használod, amit Ő?
-
peet05
senior tag
Akkor írja meg az Ő beállításait (meg ha esetleg volt HWInfo kép, akkor azt is mellékelhetné), a többi szilicium lottó.
Még egyet megnézhetnél:
TS-nél főoldalon Speed Shift EPP-t tedd 0-ra.
Tudom, hogy a srác TS képén off (128), csak kíváncsi vagyok, hogy mit dob így a CB23. -
peet05
senior tag
Azt tudtam, hogy az első nem a Te mérésed!
Teszt:
Nem lett jobb.. Pedig reménykedtem. -
peet05
senior tag
Az első képnél amit betettél, gondolom az az "etalon", onnan hiányoltam a HWInfot.
A Te mérésednél ott vannak az adatok, az ok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Akciókamerák
- Kategóriájának kuriózuma a Motorola Edge 70 Pro
- OLED monitor topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Formula-1
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Erős, !GARANCIÁLIS! Acer Nitro 16 AI gamer laptop! -Ryzen AI 9 365, RTX 5070 8gb, 32gb DDR5, 1tb SSD
- Apple MacBook "BlackBook" (2007) - 2,16GHz Core2Duo, 4GB RAM, gyári töltővel (Retro / Projekt gép)
- Fibocom L850-GL WWAN 4G LTE mobilnet kártya
- ThinkBook 13s G2 ITL - i5-1135g7
- DELL Latitude 5520 Intel Core I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

/ezt külön lehet állítani?/
"

Muerte