Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
-
LOGOUT.hu
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LanyUs
senior tag
válasz ígyvanferi #98774 üzenetére
Minden mondattal egyetértek A Pro 2-ben nemrég csak edzeni mentem, de olyan pszichikai többletet adott, hogy 5K PB lett 20:20 környékén. Valószínűleg egy másik cipőben is ki tudtam volna futni, de más érzés társult volna hozzá + nem terheli meg annyira talpam. Most lesz 2 db Pro azokat meghagyom játszadozni 5-10-21k síkra, rekortánra. Ennél nagyobb bajom sose legyen, hogy edzésre azon kell agyalni, hogy Hoka vagy Pro 2 legyen hajnalban
Ez a terep Saucony több tesztben azzal lett hátrányban, hogy nehéz és kevésbé szellőzik ( legalábbis hirtelen ilyeneket találtam róla ). Ha szobában kényelmes lesz, akkor mindenképpen befogom. Hisz engem nem zavar a szellőzés Pega GTX-ben futottam 10k felmérőt 34 fokban és a cipő tömege ( azt már ismeritek a 400g Stinsonokkal ).Spórolás ez egy külön téma lehetne ( 35k volt a gógyszertár tegnap ).
Ja és a gyerekeken is átpörög ez az új vírus, szóval még a munkahelyemet is érinti a dolog szabadsággal.Ha már terep cipő! Nekem kellene egy olyan fejlesztés amiben nem marad meg a sár, hanem lépéskor kidobálja a talpáról. Ne kelljen további fél kg sarat vinnem/láb.
Chuck Norris:
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest