- GAI: Poor Volta...
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fenyő: Ingyenes iskolai linux szerver disztrók a Sulix, Huedu utánra
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomcica
Topikgazda
válasz
Peterhappy #46551 üzenetére
Nem mesz a pokolra
nem volt ez akkora problema,csak kellemetlen.
Volt ott a kutyan kivul kakas,tyuk vegig a palyan,kisebb allatkert.Mondjuk leht utanam jovoknek mar nem volt az utjukba,de mivel en romboltam elol igy elolem menekultek elsore (vagy epp nekem rontottak)Elol futni egesz mas,foleg ilyen terepen,ahol nem tudsz optimalisan tempot futni.Gyorsan kell futni,de sporolva is,figyelni a tobbiek rezduleseit stb.
Meg van amikor nagyon adja,mint a multkorin,na ott nem figyelsz semmit,hanem tolod 110%-on ami a csovon kifer es a kozeledbe se ernek.
Tegnap ugy ereztem,hogy rovid ez a verseny,meg egy 20km ilyen iramon megfektette volna a futokat,ugy ahogy illik
Új hozzászólás Aktív témák
- GAI: Poor Volta...
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Azonnali informatikai kérdések órája
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- DJI Mini 4 pro drón - új állapotban, 2027-ig garanciával
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- Egyedi ékszerdobozka
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia, FPV RC 3, ND szűrők
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban - Garancia +Care Refresh
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 5i 7-7600u // Carbon 6 i7-8650 // carbon 7 i7-8365u touch
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest