- eBay-es kütyük kis pénzért
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Nova Launcher Prime Samsung One UI helyett!
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danika256
aktív tag
Sziasztok
Egy is segítségre, tanácsra lenne szükségem!
Úgy néz ki, picit szétcsaptam magam, belefutottam egy kis túledzésbe..
Nem az edzések túlzásba vitelével volt a gond, hanem a nagyon kevés pihenéssel, kevés alvással...
Először nehéz láb tünetekkel kezdődött, de most már tapasztalom a többit is szépen sorjában! Pár napja pihi van ami a sportot illeti, egy kis laza futással, gyaloglással, csak az a probléma, hogy hétvégén lesz a várva várt hegyi félmaraton versenyem...Kezelgetem magam mindennel, lóbalzsam, meleg-hideg víz, melegítés, hűtés, ízületeket segítő anyagok, magnézium ezerrel, nyújtás, hengerezés, jó sok kajálás a szénhidrát raktárak miatt stb stb..
Javulgatok, de azért eléggé ki vagyok még purcanva, sajnos a nyugalmi pulzusomon is van 10-20% plusz.. (12 ütés..)
Vasárnap verseny.. Tudom, hogy nem várhatok túl sokat, de teljesíteni szeretném, megpróbálom becsülettel végigtolni ha bírják a lábaim!
Szerintetek mit tehetek még addig? Bármilyen tanács jól jön..!! Tudom rajthoz állnom sem szabadna, de az most nem opció, legalább végig szeretnék menni, hogy lehessen min javítani jövőre!
Ötletek a regenerációval kapcsolatban is jól jönnének, szerintetek, hogy tudok felépülni a leggyorsabban?
A pihenésen kívül..Köszönöm a tanácsokat előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyomtató topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Need for Speed Heat (PC, PS4, XO)
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Bigfun BF-730A2 szintetizátor
- DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo FMC drón - 1" Hasselblad kamerával (3 akkuval)
- FEELWORLD WPC215 Hordozható rendezői monitor 1000nit fényerővel + SmallRig VB212 V mount akku.
- Teljesen újszerű szett! Philips Lumea Advanced SC1997/00 villanófényes IPL szőrtelenítő
- DJI Mini 4 pro RC2 drón
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest