- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- GAI: Poor Volta...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Rap, Hip-hop 90'
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
-
LOGOUT
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rii
nagyúr
Sziasztok!
[1.] majdnem csináltam új topikot, mert csak a futós szóra kerestem rá.
[2.] engem konkrét cipőmárkák érdekelnének, lennétek szivesek mondani? Legjobb a kifutó modell. A lentebb írt címre elmegyek én is szétnézni.
[3.] Én azt tapasztaltam, hogy a legkeményebb föld is puhább, mint a leglágyabb beton. 1999-ben pár hét alatt elértem a 6km-t. mikor 3.jára tettem meg, nagyon éles fájdalom keletkezett a jobb térdemben, járni alig tudtam, ami, mint kiderült, a megerőltetés miatt volt, rögzítő fásni, kenőcs, miegymás, elmúlt. Azóta, ha futok, én csak földön, bár betonon könnyebb, mert nem nyel el enegriát pontosan a rugalmatlansága miatt.
[4.] Télen hogy lehet futni, hogy ne kapjon az ember torokgulladást, de mondjuk egy légszűrőbe se fulladjon bele? A sálon nagyon átjön a hideg levegő. vagy ez is edződés kérdése? Én a Dunaparton lakom, a légszűröt a beármaló levegő felmelegítésére, lefékezésére használnám
[5.] nagyon fontos a bemelegítés, nem? Én mindig csinálok mindenre kitejedő bemelegítést.
[6.]Abszolút nem vagyok nagy futó, 1 km-t talán most le bírnék futni, 6 hónap kihagyás után, 2 km a célom egyelőre, azt rendszeresen megtartani, majd később növelni.
[7.] van jó légzésritmus? Nekem a 2 ki, 2 be volt a nyerő!
[8.] A futást most elsősorban az ''úszógumim'' leadására szeretném felhasználni. De persze mellette étrend változás is lesz. Saláta, csikrehús, natúr víz, gyümölcs, zöldség.
Előre is köszönöm az észrevételeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest