-
LOGOUT
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborbol
őstag
válasz
Polacheck #1727 üzenetére
En is kondzas mellett csinalom es megfernek szepen egymas mellett.
Regebben mar kondiztam par evet a vege fele heti 5 edzes/1-1.5 ora teljesen szetbontva. Most heti 2-3 alkalom es 30-35 perc/edzes. Kiprobaltam a HIT-es modszert es mukodik nalam szepen, igy szepen marad idom masra is.
Lemegyek a terembe, nincs lodorges, nincs dumalas, csinalom ahogy birom aztan ennyi.
Gondoltam, majd sok futas miatt igy elfogyok meg ugy elfogyok aztan november ota 85-rol 92 kg-ra jottem feltomcica Tudom, hogy nem szabadna visszavenni, de nem tudom megallni
Valahogy fejben nem vagyok meg eleg edzett, vagy nem bizok/hiszek onmagamban, de javulgat azert a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest