Hirdetés
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborbol
őstag
Hello,
Most olvastam a maratonos cikket a Ph-n szerintem nagyon szuper. [link]
Eppen aktualis is, mert ma kezdjuk parommal az 16 hetes felmaratoni felkeszitot Tavaly novemberi RI fel ota nem sokat futottunk, kapora jott a cikk a kedvcsinaloval.
[ Szerkesztve ]
-
gaborbol
őstag
Mult hetvegen a 14 merfold annyira szanalmasra sikeresett, hogy tegnap megint megcsinaltam. Igaz csak 13.1 de 1:49-lett. Egyszeruen egyedul nem tudok futni rendesen.
Kell, hogy huzzon valaki, legyen meg a verseny meg a hangulat. Ennel meg a padon is jobbat tudok, mert ott legalabb "visz" magaval a pad.
-
gaborbol
őstag
válasz gaborbol #1899 üzenetére
Be is coptam rendesen. Probaltam lazan nem eroltetve, es meg is. 9 merfold kornyeken mind a ket vadlim begorcsolt
Es ami a legszomorubb, hogy akkor volt a legmesszebb a kocsitol. Onnan szepen 5 merfold seta. Soha nem volt meg ilyen velem, remelem nem is lesz.Ugyan olyan volt mint amikor az agyban begorcsol a vadlid, es nem tudod hogy sikits vagy visits fajdalmadban -
gaborbol
őstag
Kicsit el vagyok foglalva mas temaval mostansag, de azert csinalgatom nehanapjan a futast is
Marcius kozepe ota nem futottam "hosszabb" tavot, de ma kimegyek egy egy kicsit vagy futni vagy esetleg bringazni. 27 fokot mondanak mara,ugy hogy fazni nem fogok az biztos -
gaborbol
őstag
válasz Polacheck #1727 üzenetére
En is kondzas mellett csinalom es megfernek szepen egymas mellett.
Regebben mar kondiztam par evet a vege fele heti 5 edzes/1-1.5 ora teljesen szetbontva. Most heti 2-3 alkalom es 30-35 perc/edzes. Kiprobaltam a HIT-es modszert es mukodik nalam szepen, igy szepen marad idom masra is.
Lemegyek a terembe, nincs lodorges, nincs dumalas, csinalom ahogy birom aztan ennyi.
Gondoltam, majd sok futas miatt igy elfogyok meg ugy elfogyok aztan november ota 85-rol 92 kg-ra jottem feltomcica Tudom, hogy nem szabadna visszavenni, de nem tudom megallni
Valahogy fejben nem vagyok meg eleg edzett, vagy nem bizok/hiszek onmagamban, de javulgat azert a dolog.[ Szerkesztve ]
-
gaborbol
őstag
válasz tomcica #1717 üzenetére
Ezek nagyon brutalis idok
Most, hogy megvolt az 1:44 1:30-rol almodozom/edzem, de hogy-hogy csinaltal 5k-n 16 percet fel nem fogom, mert ma csinaltam 20:11-et es sikitott a tudom feltavtol, a vegen meg majdnem szo szerint osszestem.
1720 Ezt akartam meg mondani,hogy a felmaratonon nem csinaltam magam annyira ki mint az 5K-n Most azert keszulgetek ra, mert 2 het mulva verseny es megprobalom 20 ala behozni, de keves az ido. Ha most esetleg nem sikerul sikerul legkozelebb.
[ Szerkesztve ]
-
gaborbol
őstag
válasz Polacheck #1710 üzenetére
Gratulalok! Nyarig meg biztos sokat tudsz javulni
Igazabol nekem valahogy mentalisan kene fejlodnom, mert ugy erzem inkabb ott veszek vissza/adom fel es ezt a reszet nehez legyurnom.De talan itt is sikerul/sikerult javulnom kicsit, de nem megy egykonnyen.
[ Szerkesztve ]
-
gaborbol
őstag
Jaja, kijohetnetek hozzam par napra, aztan elso nap mindjart kivinnelek benneteket a futopalyara(amig faradtak vagytok az ut meg az idoeltolodas miatt), nekem is legyen mar valami esellyem
tomcica: Teljesen igazad van a viszonyitassal. Rajtam is van most egy +7 kilo felesleg, es a legutobbi versenyhez kepest megis 15 percet tudtam faragni az idobol. Persze uj nekem a futas, meg talan egy eve sem csinalom hobby szinten,es nem is veszem annyira verkomolyan.
[ Szerkesztve ]
-
gaborbol
őstag
Koszi szepen mindenkinek!
tomcica: 1 km 3 perc alatt? Az igen
-
gaborbol
őstag
Meg nem irtam meg, nagyon nincs idom ra, talan a hetvege fele...
Itt vannak a kepek;
A hivatalos idom meg 1:44:08 lett, szoval sikerult a cel
[ Szerkesztve ]
-
gaborbol
őstag
válasz gaborbol #1611 üzenetére
Endomondo iszonyat lassu valamiert, az altala mert ido 1:42 korul volt, a hivatalos olyan 1:45:30 talan, de meg nem lehet tudni.Jo 600 meter volt a kulonbseg az endomondo-gps tav es a valos versenytva kozott:
Most marhaporkolt, sultkorupli, tejfolos uborkasalata, aztan delutani piheno
Mind aket vadlim be van allva, de igazabol a vallaim keszultek ki, nem is tudom felemelni a karom. Orulok, hogy legalabb hazaig tudtam vezetni.
Kepek vannak ,majd ma este feltoltom oket.[ Szerkesztve ]
-
gaborbol
őstag
Na kerem, tegnap felvettem a motyot DC-nen, holnap meg meglatjuk mire lesz eleg az eddigi trening. Mult novemberben volt ugye egy hivatalos 1:55-os idom, ennel szeretnek jobbat futni, persze megteszek mindent, de a nagy alom 1:45 lenne...
Igy nez ki a polo meg az erem, persze azon csak 13.1 lesz
(bezzeg a csajok poloja sotetkek, tok frankon nez ki, igaz a mienk legalabb nem narancssarga lett)Ide rakom majd a kepeket, ha erdekel valakit:
[ Szerkesztve ]
-
gaborbol
őstag
Tegnap este futottam 8 merfoldet, innen viszont mar csak nagyon ovatosan kis bringazas, laza futas, nem hianyzik a serules az utolso par napban.
Vasarnap jon a verszeny, 1:45-van becelozva, meglatjuk mi jon ossze. -
gaborbol
őstag
válasz haromegesz14 #1571 üzenetére
Koszi sracok!
-
-
gaborbol
őstag
Megprobalok szerezni szamot a DC- felmaratonra, nem tudom mennyire esellyes, mert mar csak "kez alol" lehet venni mivel janurban betelt
Adtam fel hirdetest meg irtam par embernek aki hirdetett, remelem visszamondja meg valaki es igy be tudnek kerulni
Jovo het vasarnap lesz, ugy hogy ha sikerul szamot szerezni akkor kihagyom a holnapi "hosszu" futast, ha meg nem akkor meg lenyomom.
uopdate:
Beszarok!!!
Mar valaki visszi is irt, hogy megvan neki, kezdek izgulni
[ Szerkesztve ]
-
gaborbol
őstag
-
gaborbol
őstag
A teli talpra valo erkezes volt tudtommam a regen javasolt modszer, de az ujabb tanulmanyok szerint a talpad elso reszere kene,hogy erkezz igy szinte gorul a talp. Javitsatok pls , ha nem igy lenne
Par napja volt egy holgy a terembe, na o teli talpra erkezett, de olyat meg nem lattatok ... Mintha nem is lett volna terde, csak ket seprunyel. Anno a honvedsegben bakancsban a gyakorloteren nem tudtam ilyen hangot kiadni, ugy verte oda a labat.
[ Szerkesztve ]
-
gaborbol
őstag
Meg 8 teljes honapom van ra felkeszulni, es kb a felenel vagyok, ha kitavaszodik akkor majd kimegyek futni, de ezen mar atmentunk legutobb amikor a baltimore felmaratont csinaltam.
Akkor is teremben keszultem, es kb 3-4 alkalommal tudtam csak kint futni, megis azt az idot sikerult hozni amit teremben.Egyszerunen hidegbe-hoesesbe nem autkazok el a 30Km-et csak egy iranyba a futopalyara.
Nem akarom elkiabalni, de van egy idosebb futocsaj lehet sikerul nehany kozos edzest talan leszervezni, de sehol nem vagyok hozza kepest.
Lubics Szilvia edzesnaplot hol taltal?
[ Szerkesztve ]
-
gaborbol
őstag
válasz tomcica #1443 üzenetére
Tavaly mar kifutottam tobbszor is, de hidegben nem futok knit, reggel itt szakadt a ho.
Ha megint 13-15 fok korul lesz legalabb akkor majd megint kimegyek.Nem tudom hogyan fogom tudni ezt a tavot ketszeresere emelni novemberig. Raadasul a NY maraton hires a nagy szintkulonbsegrol.
-
gaborbol
őstag
Hat eloszor iden (persze csak padon), de lenyomtam a felmaratont.
1 ora 44 perc. Meg a novemberi NY teljesig rengeteg idom van.Nem is tudom,hogy hogy csinaljam ezt, probaljam ezt lejjebb vinni amennyire csak lehet, vagy inkabb emeljek kicsit a tavon?
-
gaborbol
őstag
Van egy csaj a teremben, vagy talan inkabb holgy megsaccolni is nehezen tudnam, hogy mennyi idos lehet, talan 40-45 korul. Ugy edz, hogy lever barkit mint vak a poharat.
Eloszor is alig tudok ugy lemenni a terembe, hogy ne lenne mar ott Pl ma reggel 5:30, vagy tegnap delben, szomat reggel, szinte akarmikor ...
Ha az en maxomon futok 1.5 orat akkor o kicsit gyorsabb tempoban 2-3 orat es aztan szepen elmegy meg a lepcsozogepre meg egy kicsit vagy nekiall hasazni.
Fut meg bringazik, de valami eszeletleten intenzitassal meg kitartassal,es mindenki imadja, tok kedves mindenkivel, mindig mosolyog.. csak en utalom egyedul Mindig buntudatom van ha nezem ahogy edz
Tenyleg egy peldakep, egy ikon, mert ugy edz ahogy mindenkinek kene +30%, profi.
tomcica Csak 16. hely? Ne is haragudj ...
[ Szerkesztve ]
-
gaborbol
őstag
Hat a mai nap nem volt az en napom Azt hiszem tul sok volt a reggeli
11-12 km korul kicsit furcsan ereztem a hasam vissza is vettem a tempobol, 16km-nel meg azt hittem viszontlatom a reggelit, ugy hogy ott be is fejeztem a futast mara.
-
gaborbol
őstag
Nagyon sokara lesz.... November 4, New York.
Kozben azert bedobok par felet, meg egy teljeset meg valahol szerintem meg valamennyi szunetet a ketto kozott.
Meglatjuk, hogy alakul, de a NY lesz az utolso teljes maratonom a kozel-tavoli jovoben, szoval nagyon tisztessegesen szeretnek ra keszulni. Szeptembertol kezdem itt a sulit, igy mas dolgokra kell majd koncentralni.
[ Szerkesztve ]
-
gaborbol
őstag
válasz Polacheck #1327 üzenetére
Gratulalok az tenyleg nagyon szep!
Biztos, hogy fogsz gyorsulni ha lassan veszitesz a sullybol es a kaja/pihenes rendben van mellette.
En ma nyomtam padon 19.2 Km-t 1:35 alatt, de jovo heten megprobalom a 21-et egy picit gyorsabban tempoban aztan meglatjuk.
Az meg, hogy kint futtok a minuszokba arkon bokron, nem semmi, le a kalappal!
En maradok a teremnel Igaz a rovid sulyzozas azert megmaradt heti 3 alkalommal, onnan meg egybol keresztedzes szoval ertheto is.Az a baj ilyen tavon bejon egy baleset, serules akkor setalhatok legrosszabbesetben egy 10-es vissza a kocsiig, azt meg nem szeretnem. Mult evben eleg jol sikerult a pados-konditermes felkeszules, mert a versenyen szinte azonos idot tudtam hozni a termessel.
De ha kitavaszodik,akkor megek vissza a termeszetbe mar ki is neztem a BWI repter 21 kilometers futopalyajat, na abbol kell majd nyar vegere kettot nyomni
[ Szerkesztve ]
-
gaborbol
őstag
válasz Polacheck #1293 üzenetére
Hajra, hajra! Drukkolunk nagyon!
Egy hetet ki kellett hagynom,a hetfoi edzest kovetoen elkezdetett fajni-beallni a derakam, inkabb abbahagytam mindent. Ma voltam kicsit bringazni, holnaptol ovatosan megint nekiallok
Valami versenyt en is keresek,azt mondod 8 het ?
Lehet beprobalok egy felmaratont valahol en is. DC-ben lesz Rock and Roll Marathon, de mar minden hely betelet szoval az kilove
-
gaborbol
őstag
Most szombatra van meg egy 8 merfoldem aztan onnan 12,13,5K verseny, 15,16.10K vereseny...
Ha lenne 10+ fok akkor keresek valami versenyeket a kozelben, ha nem akkor kicsit max delnek veszem az iranyt
Azt hiszem koran kezdtem a felkeszulest. Az gaz, hogy ha a felkeszules julius-augusztus kornyeken veget er a verseny meg novemberben lesz?
Mert akkor meg 3 honapig szinten kell magam tartani Vagy akkor is tudok meg fejlodni?[ Szerkesztve ]
-
gaborbol
őstag
Atraktam az edzeseket reggel 5 kore, igy felszabadult az egesz delutanom gyakorlatilag
Eloszor gondoltam, hogy nagyon gaz lesz, almos leszek, faradt leszek, nyugos leszek, minden bajom lesz.
Tegnap lementem a terembe, tok fitten, reggel 5:15 semmi gond menni fog ez, aztan sikerult is mindjart bemutatkoznom4-szer huztam le a belepteto kartyamat, negyszer mondta gep tok hangosan :Hiba, probalja ujra! Mikor mar az egesz terem nezett, hogy ki ez a fasz, odajott valaki, ne is torodj vele biztos rossz a gep, menj be nyugodtan, akkor vettem eszre hogy a konyvtari kartyaval probalok bemenni
Szoval ma mar nem volt gond, nev szerint ismertek Tok jo ez a reggeli moka, persze kicsit gyengebb vagyok mint delutan, de tok kedvesek az emberek, sok a nyugdijjas, szinte nincs is mas. Tok baratsagosok es szinte mindenki ismer kindekit nev szerint, a delutani tomegbe ez nem jellemzo, csak azokat ismertem akik minden nap ott buntettek magukat.
greenmukk: Szepeket futsz, en meg lassan szedem csak a merfoldeket. De ahogy halad a felkeszules jovok fel majd szepen
Holnaptol nekem is megszunt a lazulas jon a hetvegenti 9-10 merfoldek, aztan megyunk felfelel egesz 28 ig, de az meg nagyon messze van, nem is gondolok ra, csak ami elottem van.[ Szerkesztve ]
-
gaborbol
őstag
-
gaborbol
őstag
Na sracok nagy nap a mai!!!!
"You have successfully applied for entry for the ING New York City Marathon 2012, Your entry number is 88XXXX. Please write down your entry number or print and save this confirmation page in your records as you will need this number in the future.
You may update your profile at any time using the links on the left side of this page. You will need your username and password to access your profile."
Szurkoljatok,hogy bekeruljek a huzassal, mert ugy csak $250 a nevezesi dijj, kulonben meg $1000 plusz lesz....
[ Szerkesztve ]
-
gaborbol
őstag
Nem kellett volna atraknom a teruletet magyarra endomondon
Januar elso napja es 11 Km mar csak 8. helyre volt eleg??? Hogy csinaljatok ezt?
Reggel 3 kor fekudtem le, futas kozben volt egy telefon, meg tudtam volna par merfoldet, de ma csak 5 volt a tervbe aztan megis 7-et nyomtam,d e aztan elkezdett esni az eso....
-
gaborbol
őstag
Tegnap 60 perc cross trenig lett vola, de mivel keson ertem oda,es sullyzos edzes is volt, mar csak 30 perc maradt volna ra, mondom kiprobalom a lepcsozogepet, kezdesnek legyen 20 perc.
Muhaha:
83. emelet 1,66 merfold, uber brutalis volt a kondis edzes utan
-
gaborbol
őstag
Na megfogadtam a tanacsotokat, es az edzoterem kozelebe nem voltam, viszont ossze vissza zabaltam mindet amit csak szeretek
Viszont visszater az eletkedvem is, szoval szerintem iden mar lazara veszem a dolgokat es szep lassan kezdek neki ismet.
[ Szerkesztve ]
-
gaborbol
őstag
Teljesen kesz vagyok. Nem tudom mi van velem, iszonyadt faradt vagyok napkozben is, nem megy az edzes sem, nem tudok enni sem, lehet osszefugg a dolog ?
Legalabb 30%-ot estem vissza csak a mult hethez kepest. Pedig nem vagyok beteg, nincsenek gondjaim, nem faj semmim, nem ertem
Jobb lesz ha hetfotol osszeszedem magam, mert kezd belole elegem lenni
-
gaborbol
őstag
válasz Polacheck #1044 üzenetére
En majdnem ,hogy csak a konditermbe keszultem a felmaratonra, es nem volt gond.
Igazabol a futasban azt szeretem, hogy egyszeru es monoton. Rengeteg idom van magamba fordulni es gondolkodni, es most olyan fazisban van az eletem,hogy igen csak van min.A masik fele, hogy van vagy 8 LCD tv a falon mindegyiken mas musor, discovery, hirek, sport, fozos musor, film feliratozva stb. Szembe tukor lathatom az egesz termet, ahogy masok edzenek.Jobbra tolem szinte mindig megy a bootcamp edzes, legtobbszor igen csak van mit nezni
[ Szerkesztve ]
-
gaborbol
őstag
-
gaborbol
őstag
-
gaborbol
őstag
Hat eleg erdekes volt a bringazas tegnap.
Amikor futok a futopalyan, es a bringasok elhuztak melettem mindig arra gondoltam, mennyivel konnyebb lenne bringazni bakker. Aztan tegnap 5 perc utan rajottem, hogy az se konnyebb semmivel
-
gaborbol
őstag
Csak ceges csapatba vagyunk 5-en, full amatorok.
Nagyon szepeket futsz/tekersz koszi, hogy felvettel ismerosnek endomondon
Kulonben most nagyon buszke vagyok magamra, mert iden lefogytam kb 20 kilot, es csak mindenki nezett a cegnel, de senki nem akart beszallni, pedig rajut fert volna.Volt par aki elkezdte, de nem sokra jutottak
Most visszajottem felmentem 85 re, mondtam 5 kilot leadok es fogadok, hogy elobb elerem mint barki a cegnel.
Erre 7-en jelentkeztek, hogy akkor csinaljuk egyutt. Es nagyon lelkesek meg csak ezen a heten kezdtuk, de mar hozzak a kajaukat, mondjak nagy boldogan, hogy olvasgatnak, es futni jarnak, beiratkoztak terembe, szoval...
[ Szerkesztve ]
-
gaborbol
őstag
Hehe
Pont most nezem, hogy nem hiszem el, de hetfotol visszajon megint a 16 fok, vasarnap 13 szoval lehet veszek hosszu gatyat meg egy felsot azt gyii.
Ket csaj is beszallt az endomondo csapatunkba, most mar oten vagyunkKell futnom, hogy motivaljam oket. A pados eredmenyt nem mutatja, pedig tegnap abba raktam egy 10-est. Szoval ...
-
gaborbol
őstag
Nalunk a mai nappal vegeter a 18-20 fok es bejon a 8 holnaptol
Ezt meg legutobb futottam, de eszmeletlen modon le vagyok pukkanva...
Mostantol koltozom be a terembe
[ Szerkesztve ]
-
gaborbol
őstag
-
gaborbol
őstag
Vasarnap nalunk meg 18 fok volt, holnaptol 4 napos hetvege,eees 16 fok napsutes.
Megyek is futni, iszonyat lepukadtam, 2 honapja futottam a felmaratont az 13 merfold, azota szinte semmit. Vasarnap elmentem futni es 3-4 merfold korul at kelett valltani setaba
januar 1-el kezdem a felkeszulest a teljes maratonra, a nike terv alapjan es ugy tervezem ,hogy abbol megcsinalok kettot is, akkor 6 honap alatt meg is lennek vele, cel a 3:59-es ido alatt barmi
[ Szerkesztve ]
-
gaborbol
őstag
-
gaborbol
őstag
válasz Polacheck #854 üzenetére
Hajra, hajra, mindent bele es szamolj be!
Siofokon szerintem sok szintkulonbseggel nem fogsz talakozni
Meg 4 hetig kenyszerpihenon vagyok, de mar alig varom hogy ismet belecsapjak a lecsoba.
Szerencse, hogy felfuggesztettem a tagsagomat, kulonben mar lementem volna kicsit mozogni, annyira hianyzik a mozgas, a kihivas.
[ Szerkesztve ]
-
gaborbol
őstag
válasz mukibuci #823 üzenetére
Köszi szépen rá is nézek akkor.
Djuree: Megy az szép folyamatosan talán csak idő kell neki. Nekem is szarakodott a térdem 2-3 km után régebben, most meg már semmi gondja nincs. Kiegészítőt én is szedek rá (Glucosamine Chondroitin MSM) Előttem nem szedtem soha, igaz futni se futottam
[ Szerkesztve ]
-
gaborbol
őstag
Én talán majd januárban állok neki ismét, március-április futópad/edzőterem, aztán ha jön a jó idő akkor majd vissza a szabadba.
Nem akarok beruházni téli szerkóba, esőbe hóba csapatni, ahogy a félmaratonra fel tudtam készülni a padon úgy a teljesre is sikerülni fog. Először úgyis azt kell elérnem hogy 4 órát tudjak futni, aztán lehet dolgozni az időn.Csak most nem úgy fogom csinálni,mint a félmaratont 21km a max. amit futok, hanem felmegyek 45km-re és akkor nem halok majd meg a végén.
Nike-nak találtam nagyon szimpatikus félmaraton felkészítő tervet még magyarul is, de a teljes maraton felkészítőt sehol sem találok ebből a fajtából pedig nagyon kíváncsi lennék rá.
[ Szerkesztve ]
-
gaborbol
őstag
Pontosan. En eddig sima poloban rovidgatyaban futottam, 2 ora mulva ugy neztem ki mint aki ruhaban zuhanyozott. Tapadt, ragadt, feszult, hideg volt, az egesz polo egy nagy vizes folt volt.
Nike dry-fit also-felsoben futottam a felmaratont, semmi ilyesmit nem tapasztaltam, nem ragadt, nem volt vizes tette a dolgat es annyira nem is dragak ezek a cuccok. Ha a divat polokhoz hasonlitom, legalabbis itt. Szerintem nagyon megerik az arukat.A nike futopolok 20-25 dollartol indulnak az alsok is szinten. -
gaborbol
őstag
válasz gaborbol #762 üzenetére
Kozben olvasgattam kicsit, azt mondjak az okosok, hogy csodak nincsenek.
Nullarol 6-8 honap alatt fel lehet keszulni egy konnyebb versenyre, nekem meg csak fel utrol kell elmeletileg szoval a NY beleferhet. Heti 2-3 futas amibol egy maximum hossz + keresztedzes ami lehetoleg cardio.
A szervezet azt tudja amit a legjobban gyakorolsz.Tehat a maratonra hosszu tavokkal kell keszulni, hozza kell szoktatni a szervezetet nincs mese.
Keresek par futo klubbot es amilyek a legszimpatikusabb, oda leigazolok, ott lesz tarsasag es komolyabb segitseg is.
-
gaborbol
őstag
Szerintem vegigmennek az utvonalon taxival, aztan abbol levonnak X percet.
Open (Age 18-39)
Marathon Half-Marathon
Men 2:55:00 1:23:00
Women 3:23:00 1:37:00Te esetleg meg bekerulhetnel, egy atoperalassal... rajtam viszont meg az sem segitene.
Tehat 2012 aprilisig, egy hivatalos versenyen ennel jobbat kell futnod, akkor bent vagy ido alapjan. Ez a maratonok kiralya, itt nem viccelnek
[ Szerkesztve ]
-
gaborbol
őstag
A teljes marathon idodre gondoltam.
A Baltimore is fel-le volt vegig, de ahogy olvastam a NY valoban az egyik legbrutalisabb a szintkulonbseg szempontjabol. Ez olyan dolog, hogy mindenkeppen megcsinalom, mert a bakancslistamon van es vagy most huzom ki vagy soha. Nincs mire varni
Ido alapjan nem kerulok be az fix, mert az esellytelen. Ha sorsolason sem kerulok be, akkor marad az adakozas, viszont ugy biztos bekerulok, csak hat az egy $1k. Ez sem erdekel igazan, csak az hogy ott legyek, megallas nelkul le tudjam FUTNI, igazabol az ido itt mar csak harmadlagos, de ha 3:59 alatt van akkor minden kipipalva.
[ Szerkesztve ]
-
gaborbol
őstag
1:25 ? Na az brutal, azzal kb 38. lettel volna a potom 11.000-bol.
Mennyi volt, a full idod ,ha meg emlekszel ra?A kor annyira nem lenyeg, megneztem az elso 100 vegzettet, eleg sok a 40+ is benne de van benne 50+ is.
Nem azert, de HABIB elmehet a picsbe a 1:11:59-es idejevel
Ami erdekelne, hogy hogyan keszultel a fullra?
Megprobaltad felvinni a futast lassan 42km-re es onnan javitani az idot? Vagy idolilmit teszem azt 3:30 mindig csak annyit futsz es addig emeled a tempot amig bele nem fersz, vagy bele nem halsz?
Mivel ez csak fel volt, en 21 kilometereket csinaltam parszor es eloszor 2:10 aztan ment lefele. De ez dupla annyi lesz bakker. Nem futhatok 4 orakat szombatonkent, vagy igen?
Na atolvasok addig par felkeszitot.
[ Szerkesztve ]
-
gaborbol
őstag
Nem semmi meddig nyomod magad, lehet kicsit vissza kene venni, hogy tobbet pihenjen a szervezet. Brutalis amit irsz, mas egy elet alatt nem csinal ennyit.
En ezt a hetet meg lenyomom,de csak lazan, es legkozelebb mar csak decemberben huzok ismet edzoruhat. Elertem amit akrtam, most johet a pihenes.
Az iras csutortokon fog megjelenni, nem lesz tul hosszu, igazabol csak a szombati naprol fog szolni picit reszletesebben, remlem nem lesz unalmas. Kb olyan stilusban mint a 24 ora Kanadaban...
-
gaborbol
őstag
megirtam, bekuldtem, gondolom, max par nap es megjelenik, addigra lehet lesz meg par kep is...
-
gaborbol
őstag
Na sracok, beszaras jo volt, az elmeny a hangulat, a szurkolok leirhatatlan!
11.000 indulo volt, eletembe nem futott meg utannam 5000 no
itt a start:
[link]Eloreengettem parat, hogy nekem is legyen valami kihivas benne.
Viccet felreteve az ido amit futottam nem valami jo sajna 1:53,pedig rendesen kihajtottam magam, es gondoltam, hogy egynegyvenvalamennyi siman, erre
Semmim nem fajt tartossan, szuper volt az ido, a szervezes, volt egy kis ellenszel, de csak magamra tudok mutatni, ha okokat akarok keresni. Az utolso 4 merfoldon bealltam egy csaj moge, o "huzott vegig" az utolso 500 meteren mondom lefutom,erre olyan sprintet levagott, szememmel sem birtam kovetni
Kepek itt, igaz mind telefonos, de nem szarok 4S mar tenyleg hasznalhato:
Nagyon ossze kell kapnom magam, ha jovore a fullt akarom lenyomni...
Lehet csinalok belole egy mini cikket...
[ Szerkesztve ]
-
gaborbol
őstag
Felvettem a polot meg a rajtszamot ma delutan,de inkabb maradok a sajat polonal.
A rikito narancssarga annyira nem az esetem. Dobok majd par kepet, igazabol semmi miatt nem aggodom, csak az miatt, hogy hol a peloban fogok tudni parkolni holnap reggel
-
gaborbol
őstag
Na sracok 2 nap, holnap megyek felvenni a rajtszamot, intezni a papirmunkat
Jo lenne megfutni az 1:45-ot ezt celzom be, de ha 1:59 alatt leszek mar kipipalhatom.
-
gaborbol
őstag
Hany centi vagy es hany kilo? Kajaval, hogy allsz?
Mindenkeppen javulni fogsz nem kell aggodni. Decemberben meg nem tudtam lefutni 2 kilometert sem, azota lefogytam 21 kg-ot, de sikerult par kilo izmot felszedn,i most mar a 21Km sem gond. Nekem is volt terd fajdalmam, most nincs szerencsere de szedek taplalek kiegiszotot ra(glucosamine chondroitin)
-
gaborbol
őstag
válasz gaborbol #697 üzenetére
Vettem meg egy ugyan olyan gatyaval csak az is fekete mint a polo.
Ahol latod a vizcseppet ott lehet felkapni vizet vagy gatored-et, szoval tenyleg nem kell cipleni semmit.
Mondjuk a nevezesi diijbol kijon rendesen, ha jol remlik atszamitva 20K korul volt, bar benne van egy under armore futopolo is ... -
gaborbol
őstag
Koszi!
Hat ezt talan 14C-ban futottam, de keddtol visszajon a 20 fok megint, legalabb nem vert a viz annyira mint legutobb, akkor mintha zuhanyoztam volna.
Vizet nem viszek magammal, most se vittem, meg sem alltam/setalni se setaltam es picivel tobb volt benne a szintemelkedes mint a versenyen lesz.
Remelem, hogy a versenydrukk ad majd egy kis plusz erot es meg jobb idovel zarok, bar azert latszik hogy a vegere eleg rendesen elfogytam.
megleptem magam egy ilyennel
meg egy ilyennel:
[ Szerkesztve ]
-
gaborbol
őstag
Elkapott a dogvesz ugy nez ki. Reggel 3 kor felebredtem, folyik az orrom izzadok mint a dog, mondom kimegyek a konyhaba, iszom egy kis vizet.
Epp csak le tudtam fekudni a kanapera utkozben, nem sok kelett hogy elajuljak
Reggel 7 kor felkeltem, semmi bajom, szuper.
21 km aszfalton 1:55 perc alatt:
Persze a preworkout meg a bcaa kombot elfelejtettem beszedni elotte, az meg faragott volna le az idobol 3% korul, elmeletileg.De jovo heten megmondom, hogy hogy vallt be.
Hazafele megalltam a boltba, ott a penztarnal megint majdnem dobtam egy hatast, hazajottem azota fekszek
Tokre orulok, hogy ilyen szepen osszejott az elso igazi proba, a verseny meg 2 het mulva!!!
[ Szerkesztve ]
-
gaborbol
őstag
Hmmm.
Gondoltam ma kiprobalom az endomondo-t, es nem is volt semmi gond 2 merfold ig, mondom nem igaz, hogy nem jarok meg 3-nal, biztos csak kifelejtette bemondani,na majd a 4-nel, hat ott sem szolt. Megnezem 2,3 ota paused.
WTF,Anyadot. Vagy nem zart le billentyu es elnyomtam rajta valamit, vagy nem tudom, de tok szarul esett..Kulonben nagyon tetszik, szerintem meg is veszem a fizetost.Ossz-visz 11,3 merfold jott ossze 1 ora 50 perc alatt.
Szerencsere nem voltam toppon ma, faradt is voltam, enni se edtem, szerintem meg meglehet a felmaraton 2 ora alatt,pozitivan allok hozza oktober 15 mindjart itt van..
Baromira elfaradtam, teljesen lepusztitottam magam.
[ Szerkesztve ]
-
gaborbol
őstag
Szerencsere mar jobban vagyok vegre fel tudok kelni
Eleg sokat fogytam januar ota, most mar van ertelme hasazni, ugy hogy itt az ideje eloallni egy kockas hassal eletemben eloszor.
Szerintem a kovetkezo 2 hetben meg nem lesz sulyzozas a serulesmiatt csak futas, huzoszkodas , meg mondjuk hasazas
[ Szerkesztve ]
-
gaborbol
őstag
Nagyon szep eredmeny!
Megerte elmenni ahogy latomTegnap leugrottam hasazni a terembe, romai szek, harmadiknal roppant egyet a derekam, azota jarni is alig tudok
Nem hogy futas nem lesz mostanaban, de orulok ,ha melozni el tudok menni holnap es kibirom az egesz napot valahogy
-
gaborbol
őstag
Nem baj ha sokat irsz, legalabb van elet a topikba, meg jon a tapasztalat.
En azt olvastam, hogy hatarozottan nem hulye a szervezet.
Az fog menni amit legjobban gyakorolsz. Ha rovid tavokat futsz akkor az, ha meg hosszut akkor meg az. Ezert futok en is maxot minden hetvegen amikor csak tudok. Eddig mar 3 szor futottam 2 orat, es mar majdnem be tudtam hozni 2 ora ala, remelem most konkretan sikerulni is fog.
Ha ez megvan akkor kinezek egy full maratont jovore, es azt rakom ki celul, es elkezdek keszulgetni, idoben, kemenyen, becsulettel ahogy kell.
A New York maraton lenne a nagy almom,de egy masik hivatalos versenyrol 2:55-os idot kell hoznod 39 eves kor alatt vagy sorsolassal is be lehet kerulni, ha nincs meg ez az ido, esetleg vegso megoldas, $1000 adakozol valamelyik jotekonysagi szervezetnek, es akkor bent vagy.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest