Hirdetés

2024. június 6., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-05-22 12:52:35

LOGOUT.hu

Üdv a Fűnyíró topikban!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2640) goldnarmz válasza Archer (#2639) üzenetére


goldnarmz
aktív tag

Érdekes, amit mondasz, mert én pl. tavaly pont az általad említett problémák miatt (nem telítette a fűgyűjtőt, csíkot hagyott maga után) cseréltem le a németnek csúfolt kínai fűnyírómat Husqvarnára. Azóta ezek a gondjaim megszűntek. Tökéletesen tele pakolja a gyűjtőt, és nem hagy maga után semmit a gyepen. A gyűjtője sem kicsit (LC 353VI). Igaz, csak egy - mostanában lesajnált - B&S motor van benne, nem Honda.
Ugyan nem ismer(t)em az R52-es modellt, de valóban hajaz a 356V-re. Egy ismerősömnek van egy tök alap tologatós LC 153, és azt mondja, hogy nála sem jelentkeznek ezek a problémák, pedig kialakításra az is hasonló az említett két géphez. Persze mindketten saját kertünket nyírjuk vele heti 1-2 alkalommal, így ezek a gépek nincsenek széthajtva. Te nyilván sokkal több tapasztalatot gyűjtesz mindennapi munka során. Azonban professzionális használatra a HSQ a 400-as és 500-as sorozatot ajánlja, a 300-as otthoni bohóckodásra való. Persze azok árban is máshol vannak...
Tehát. Ha jól látom, a Honda HRX ~250 ezertől indul, de inkább magasan felette, a HSQ R52 utolsó ismert ára ~135 ezer Ft körül volt (oké, 2014-es adat). Szólj, ha tévedek, de nem biztos, hogy szerencsés ezt a két masinát összehasonlítani, és ez alapján kijelenteni, hogy senki ne vegyen Husqvarna fűnyírót!
Mondom mindezt úgy, hogy tavaly egy több hónapon keresztül tartó idegtépő garanciális ügybe keveredtem pont a fent említett fűnyíró kapcsán, amit végül csak cserével tudtak megoldani nem kevés anyázás után. Jogosan oszthatnám a véleményed, hogy mindenki kerülje a márkát, mégsem teszem. Sőt, azóta jött két másik masina is tőlük (egy kétütemű és egy akkus), mindkettő tökéletesen teszi a dolgát.

Sz'al, aki akar, nyugodtan vegyen Husqvarna fűnyírót, de az R52-es modellt kerülje a korábban említett okok miatt! Peace

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.