- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Üdv a Fűnyíró topikban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
emre
veterán
válasz
zsolt19900 #2749 üzenetére
Köszönöm!
Én egy kölcsön Stihl FS55-öt akarok leváltani vele, mert már ég a pofám, hogy évek óta csak "lízingelem".
A gyári 2,4-es damilnál eggyel erősebbet (2,7mm-es) bele lehet tenni? -
zsolt19900
őstag
vásároltunk 1 kis "műszakot" le is nyomtam vele, eddig nem rossz a tapasztalat
egy régi kitartó harcos fs45ös van mellette, e mellé keresgéltünk egy 2karos gépet
először husikat nézegettünk -vásároltunk is volna- de megláttuk ezt és gondoltuk kipróbáljuk.... igazság szerint én amondó vagyok, hogy itt inkább garit veszel és gépet kapsz mellé ajándékba
mivel hallottam, olvastam már azt, hogy valaki így cserélgeti 2-3 évente a gépét, mivel "így is úgy is bedöglik" és "így is úgy is cserélik"
erőben nem rossz, vágni is szépen vág, supporttal is tudtunk egyeztetni, hozzák-viszik illetve van hozzá alkatrész és tartozékellátás is
-
emre
veterán
Benzines szegélynyírót vett valaki az Aldiban?
Szükségem lenne egy ilyen gépre, az aldis felé hajlok, de a Tesco-ban is most akcióznak egy fajtát, illetve a Hyundai Hyd-415A érdekes lehet.
A tescósra gondolom egy év gari van és nem vagyok biztos benne hogy lesz hozzá alkatrész, ami lehet elmondható az aldisról is, de arra legalább 3 évet adnak. Mondjuk az Einhell szerviz szolgáltatásaival nincs tapasztalatom. Gyárilag 2,4-es damilt ajánl hozzá, 2,7-essel még használható lehet?
-
Popes
őstag
válasz
tibcsiworld #2746 üzenetére
Aldis fűkaszámmal(talán 38k volt 3 év garanciával) a hatodik szezont kezdem. Kb hasonló terület de azért én többször használom.
Tavaly a karburátor membránt kellett cserélni, ezen kívül semmit.(na jó egy fejet is)
Én úgy használom hogy megkapja a jó minőségű full synt olajat,(castrol power1 racing 2t, mert ez van) és max 1 tank után hagyom pihenni fél-egy órát.
Ja, és a szöghajtást ellenőrzöm és zsírozom két-három használat után. -
tibcsiworld
aktív tag
Sziasztok. Új vagyok! lenne egy kérdésem!
Van egy 1600nm-es telek, amit évente 2-3x le kellene kaszálni! Remélhetőleg az idén el is tudom adni a telket, de ez nem biztos! Azért kasza, mert a ház körül is használnám. Ott csak 10-20nm, de nem sík!
Amit kinéztem, az a FIELDMANN FZS 3020-B vagy társai kategória! Jelenleg az a 30, nagyon max 50.000ft, amit rá tudok szánni!
Van valakinek tapasztalata, hogy ezekkel a zöld műanyagokkal mennyit lehet egyhuzamban dolgozni? Természetesen nem egy huzatban tolnám le az 1600nm-t!
Esetleg más hasonló árfekvésű cuccot tudtok ajánlani?
Fieldmann benzines láncfűrész már volt nálam, és nem rossz cucc. Igaz, azt nem nyírtam, és 2 órát ment egy nap összesen, ezt meg ritkán, de akkor használnám!
Előre is köszi a segítséget!
-
Fabolous4
csendes tag
Sziasztok,tapasztaltabbak segítségét szeretném kérni,benzines fűnyírót szeretnék vásárolni még eddig benzinessel nem volt dolgom,van egy ilyen fűnyíró elvileg önjárós, 4,5 lóerős, 160cm3 honda motor,alumínium házzal 45cm vágószélességgel,kérdésem lenne hogy érdemes e megvenni ha jó műszaki állapotban van nem füstöl,hidegen melegen gyúl szépen. csatoltam néhány fotót róla..Találkozott már-e valaki ilyen motorral és mennyire jó,megbízható?Előre is köszönöm válaszotokat.
-
Spec
őstag
Sziasztok! Lenne egy kérdésem...
Nem igazán találtam ennek megfelelő topikot, de itt talán tud valaki segíteni.Van egy Husqvarna 125R E-tech motoros fűkaszám. Nem mai darab, de eddig szolgált szépen. Nem hajtottam szét, szerintem összesen 200 üzemóra nincs benne, és már vagy 8 éves.
Újabban nagyon köpi az olajat a kipufogónál. Érzésre, hangra nincs észrevehető probléma. Indul is pöccre, de üzem közben, sűrű fekete olaj jön a kipufogóból.
Ha leállítom a helyére, szépen folyik is ki belőle. Nem nagy mennyiség, de ha betekerem egy rongyba, azon pár nap alatt szép nagy fekete olajpaca lesz. Megnéztem, és egyértelműen a kipufogóból jön.
Üzemanyaggal elvileg nem lehet gond, rendes Husqvarna minőségi olajat használok a keverékhez.
Ennek mi lehet az oka? Tippek, vélemények?
-
válasz
cadgers #2735 üzenetére
én ugyan ebben a dilemmában voltam, és végül megvettem azt az AL-KO gépet, ha a gyártói webshopban regisztrálsz a hírlevélre, akkod adnak 3000 forint kedvezményt, és így az a legolcsóbb hely.
a műanyag részek kidolgozása slendrián, elnagyolt, nyugodtan mondhatom, hogy ennyi pénzért többet vártam volna. a fém viszont masszív, ennyi erővel lehetne rajta benzinmotor is, úgy meg van építve.
az akku viszonylag gyorsan tölt, ez jó pont. 140 ezerért jár hozzá a 40v-osnak mondott akku, de kivéve a specifikációs matricán már csak 36v szerepel...
van kihajtása a hátsó kerékre, de szerintem túl gyors, haladhatna lassabban is, mert nem akarok rohanni utána.
a fűgyűjtőt elég nehéz a helyére tenni a rugós terelőlaptól, nem tudom mikor lesz az első pillanat, hogy kiveszem belőle a rugót.nálam nagy a dzsindzsa, vastag, megerősödött gyomnövényekkel, szóval először lenagyjáztam egy 20v-os Lidl-ös Parkside fűszegély nyíróval (mintha fűkasza lenne, úgy) de így is maradt magasság, aminek neki mehettem
az 500nm nem lett meg természetesen, csak nagyjából a 2/3-a, de betudom annak, hogy erőlködött, többször lefulladtaki kérdezné: azért nem benzineset vettem, mert nálunk Harasztiban vasárnap pl nem lehet benzinessel füvet nyírni (új rendelet) a zsinórt meg nem akartam az 500nm-es kerten végig húzni, plusz a kerítés mögött kinn még van további 400nm
-
jamike
csendes tag
https://szorolap.aldi.hu/emag/hu_HU/print/Online_katalogus_05_16/#16
-
válasz
olywer.smith #2712 üzenetére
Hali,
Még mindig pozitívak a tapasztalataid a kínai akkukkal?
Köszi,
-
boogie84
veterán
válasz
szilasz1975 #2736 üzenetére
Szia,
én olajcsere után tapasztaltam ilyet. Mester azt tanálcsolta, hogy az olajbetöltő kupakot/nívó pálcát csak a menet tetejéig tegyem vissza a helyére és úgy nézzem az olajszintet. Korábban simán belecsavartam. Ezek szerint tavaly elég szarul csináltam.Alapjárat mintha magasabb lenne... vágás közben nagyon füstöl, és le is fulladt legutóbb. Levegőszűrőnél is volt már olaj.
Szaki szétszedte, néztük, hogy a dugattyút tologatba egyre több olaj kerül a henger falához.
Nálam eléggé valószínű h a gyűrűk cseréje lesz a megoldás.Ezeket rendeltem hozzá:
Dugattyúgyűrű MTD Thorx (Ø61mm) /1,5/1,5/2,5/ (MTD-FB-ALK-0026)
Levegőszűrő MTD Thorx II (MTD-FB-ALK-0013)
Forgattyúsház tömítés MTD Thorx P61 (MTD-FB-ALK-150)
Szelepdekni fedél tömítés MTD Thorx P61 (MTD-FB-ALK-247)
Gyertya NGK BP6ES (MTD-FB-ALK-0108)Vaszkoshop.hu (több cucc van hozzá mint az mtdalkatrészek.hu-n)
-
janost035
újonc
Sziasztok , van egy olyan problémám tecumseh bvs 143 motor nem akar beindulni, már széthuztam a blokkot ottse találltam semmi különöst ... Gyertya nyílásba benzin befecskendezve se indul de bese röffen semmi jelet nem ad
szikra az van , valakinek valami ötlet?
-
szilasz1975
csendes tag
Sziasztok,
Segítségeteket szeretném kérni, adott egy MTD THORX 35 típusú benzines fűnyíró. Nagyon elkezdett fehéren füstölni sík területen fűnyírás közben, illetve le is áll ha beletolom a fűbe.
Szétszedtem, és eléggé sok az olaj az égéstérben, egyébként látszólag minden épp benne, dugattyú gyűrűket jónak mondanám, annyi viszont feltűnt, hogy csak a szívó szelepen volt szelepszár szimering és nyoma sincs, hogy lett volna benne. Ez nekem fura, bár lehet ez így korrekt.Előre is Köszi a segítséget,
-
cadgers
aktív tag
Sziasztok!
Érdemes ezt megvenni?
AL-KO Energy Flex 46.9 Li Sp
Fűgyüjtős, akksis fűnyírót keresek kb 500 négyzetméterre, töltővel, akkuval, min. 43 cm vágószélességgel, és ezt találtam
-
gg72
veterán
Sziasztok! Viszonylag kis kertbe (250 m2) keresünk elektromos (az akkust egyelöre elvetettük) mulcsolos fünyirot 40ezer Ft körül, mar egy hete keresgelek itthon es külföldi oldalakon is, de nem tul nagy a valasztek... Egy Stiga COMBI 36 E tipust talaltam, ill. egy POWER PLUS TOOLS POWXG6251 tipust: [link] + [link]. Ez az adatok es a leiras alapjan nagyon szimpatikus lenne, de az egvilagon semmi velemenyt nem talalok rola. A gyarto ceg (Varo) elvileg belga (a keszülek gondolom kinai). Mit gondoltok, ill. mit ajanlanatok?
-
Robotsyte
csendes tag
Sziasztok, adott egy AL-KO önjáró fűnyíró. A gond, hogy az önjárójában nem sok erő van. Ha felemelem forognak a kerekek, ha lerakom meg is kapar kicsit és érzem, hogy mozdítaná a gépet, de igazából csak segít a tolásban, önmagában nem tudja vinni a fűnyírót. A hajtást szétszedtem, ebben ilyen spirál rugós megoldás van amit hajtás hatására magára szorít és így viszi át a kerekekre a hajtást. Nem találtam benne látható kopást (értsd, semmi peremesedés).
Mit gondoltok mit lehetne ezzel kezdeni?Köszönöm!
Robi -
rekop
senior tag
válasz
winotto #2731 üzenetére
Szerintem így, hogy széttörött a motor, már nem fognak tudni elállni a vásárlástól, maximum garanciában kicserélik a gépet, illetve a meghibásodott alkatrészt.
De van megfelelő topik az ilyen jellegű kérdéseknek, nagyobb eséllyel kaphatsz ott segítséget. -
winotto
tag
Véleményeteket szeretném kikérni.
Szüleim online rendeltek egy Gama Garden FKR 53-S Prémium fűnyírót az egyik áruházból.
A szomszédjuk is itt vásárolta nemrég a hasonló fűnyírójukat,nagyon megtetszett a gép és az olcsóság miatt ők is vásárlás melett döntöttek.
Pár napon belül meg is érkezett.Közösen összeszerelték feltöltötték olajal,üzemanyaggal,majd könnyen beindították.Pár perc járatás után gondolták ideje kipróbálni is a gépet :-) Pár forduló után a kertben hirtelen fura hangja lett a gépnek és kiszakadt a henger oldala :-(
Másnap felhívták az üzletett ahol rendelték a fűnyírót és közölték a történteket.
Az üzletben kérték szállítsák el hozzájuk ami kb oda vissza 600 km volna.
Végül megegyeztek hogy az üzlet küld érte majd egy futárkocsit.
Jelenleg itt tart az ügy.
Szeretném megkérdezni szerintetek mi várható,milyen lehetőségeink vannak.
Nem bíznak ezek után a termékben,amit utólag tudtak meg ,hogy Kinai motor van a fűnyíróban.
A szüleim szeretnének elállni a vásárlástól ami tudtommal online vásárlás esetén 14 napig lehetséges volna.
Szeretnék vissza kapni a pénzüket és egy márkás komolyabb gépet vásárolni ami megbízható. -
Janusz001
őstag
válasz
Janusz001 #2717 üzenetére
McCulloch M56-190AWFPX , pénteken megvolt az első 2500m2 vele. Verem a fejem a falba, hogy eddig nem ruháztam be egy ilyen birodalmi lépegetőbe. Összeszerelés, olaj és benzin feltöltés, első óvatos rántásra indult. Eddig bő 2.5-3h volt a vágás, tili toli mtd51- thorx35 -el, ha belejövök a használatába, akkor szerintem fele annyi idő lesz, ráadásul nem fogok elfáradni. Mulcsozva használtam, sok helyen egyenetlen talaj, sok gyommal, kb 10cm fűmagassággal, mert múlt héten levágtam, eltüntetett mindent, szépen dolgozott, semmi erőlködés. Késház sem rakódott tele, pedig egy részét futó zápor után vágtam le. A fokozatmentes sebességszabályzás remekül használható, kényelmesen ki lehet menni a fűnyíró oldalára és úgy vágni egészen a fák tövében a füvet. Első kerék hajtás is kényelmes, mivel fűgyűjtést nem használok és sok a kerülgetni való.
Nagyjából 1 tank benzin ment el erre a területre.
Összességében remek kis/nagy gép, remélem hosszú évekig kiszolgál majd. A kis mtd is marad, mert van a parton lejtős szakasz, azt majd ezzel csapom le. -
Hannibal78
csendes tag
[link]
Valakinek van vele - velük tapasztalata????
Köszi. -
gg72
veterán
válasz
olywer.smith #2727 üzenetére
Sztem jó lesz az.
Majd írj egy hosszútávú beszámolót is később, lehet nekünk is akkus kell majd.
-
olywer.smith
csendes tag
Vazzze. ezt kár volt meglátnom, ennyiért már valóban nagyon jó az ára és tőlük vettem egy hete a gépet (bár egy kicsit vigasztal, hogy a szettben csak 3.0Ah-ás akksi van). Na de most már mindegy, bízom benne, hogy az enyém is kitart egy darabig és mégiscsak 5.0Ah-ás aksim van, 10-el kevesebbért.
-
gg72
veterán
válasz
Ha jól látom, akkor most akciós a Makita szett, így már megéri az a kb. 10ezer Ft plusz az utángyártott akkukhoz képest: [link]
Amúgy különben kb. hány m2-ig ajánlott egy ilyen akkus fűnyíró? -
BrandonXXV
aktív tag
válasz
olywer.smith #2722 üzenetére
Igen, a Makita az mégiscsak minőségibb cucc és így az ára sem sokka több. Kérdés, hogy az eBay-es akksik mennyire eredetik és mennyit fognak kibírni. Remélhetőleg sokáig tökéletesek lesznek
-
olywer.smith
csendes tag
válasz
BrandonXXV #2716 üzenetére
Nem gondolnám, hogy istenkáromlás mivel német gyártmánynak tűnik mint a Parkside,
szerintem nem lehet rossz, bár a 2.5Ah-ás aksi kicsit karcsúnak tűnik 43cm-es vágószélességhez.
A Florabest-ről még ugyan nem hallottam, de a Lidl-s Parkside készülékeket mostanában a
környezetemben mindenki dicséri, hogy jó kis erős, strapabírós cuccok.
Bár véleményem szerint ha a Makita 70eFt-ból kihozható és az 5Ah-ás aksik más készülékekhez is
használhatóak, jobb vételnek tűnik. (Nyilván az ebay-en vásárolt aksit bonyolultabb garizni, ez rizikó.
Vagy bevállalja az ember, vagy nem.)
Érdemes lenne megtudni, hogy a Lidl vajon az aksira is 3 év garanciát ad, vagy csak a gépre? -
válasz
olywer.smith #2720 üzenetére
mindkettő működik :-)
-
olywer.smith
csendes tag
Bocsi, nem vagyok rutinos, talánm így műxik:
-
válasz
olywer.smith #2718 üzenetére
köszi
-
olywer.smith
csendes tag
ebay akku (3-4 nap alatt itt van):
https://www.ebay.com/itm/LED-BL1860B-BL1850B-Akku-Makita-18V-5Ah-Doppelt-Schnell-Ladegerat-DC18RD-BL1840B/223493542629?_trkparms=aid%3D111001%26algo%3DREC.SEED%26ao%3D1%26asc%3D20160908105057%26meid%3Dc17ece56c01c4e0f81673f8f29a79a86%26pid%3D100675%26rk%3D2%26rkt%3D15%26sd%3D223493550893%26itm%3D223493542629&_trksid=p2481888.c100675.m4236&_trkparms=pageci%3A5bf83402-6c35-11e9-96b4-74dbd1809b35%7Cparentrq%3A746912cc16a0add8976ded19fffd4fe6%7Ciid%3A1
-
Janusz001
őstag
Ma megjött a McCulloch M56-190AWFPX, szép nagy darab a doboza, kipróbálni csak holnap tudom a hétvégi telken, kb. 3000m2 vár rám. Tapasztalatot majd utána írok.
-
BrandonXXV
aktív tag
Lehet istenkáromlás, de a Lidl-ben kapható Florabest akkus fűnyíró mennyire lehet jó? 60e, 3 év garancia...
-
TROG AIR
aktív tag
válasz
XboxGamePass #2708 üzenetére
Én a megatool.hu-tól vettem már párszor gépeket-szerszámokat,korrektek gyorsak voltak.
-
Dan-szan
senior tag
válasz
De jól tetted,hogy ezt megosztottad velünk
. Nézegettem már én is akksis fűnyírót,de még nem tudtam rászánni magam. Ezek után már bátrabban belevágok ha eljön az ideje.
-
válasz
Köszi az infót!
Az akkuhoz és a töltőhöz esetleg tudnál dobni egy eBay linket légyszives? -
olywer.smith
csendes tag
Tapasztalatként megosztanám:
Elektromos fűnyíróban gondolkoztam, mivel kb. 250-300m2 az udvar és az öreg már elég viseltes volt (kerekei lógtak, kapcsoló már többször volt javítva). Végül is akkumulátoros lett, egy Makita DLM380Z a Zákányszerszámház-tól 35900 Ft-ért (a Z sorozat akku és töltő nélkül van!) és külön vettem hozzá a két 5Ah-ás akkut dupla töltővel az ebay-en 32300 Ft-ért, így a kettő kijött 70 eFt-ból. Ugyanez szettben (gép+akku+töltő) 104 eFt lett volna.
Nem mondom aggódtam a nyilvánvalóan kínai akkumulátor miatt, hogy milyen minőségű, hogyan bírja a terhelést. Biztos voltam benne, hogy lemerül mielőtt végzek az udvarral. Ma végre ki tudtam próbálni és hát nagyon kellemes meglepetésként fűnyírás után az akku töltés szintje (kijelzője szerint) még félig van, pedig már nem kis fű volt, hiszen az eső miatt rég nem tudtam nyírni. A géppel is nagyon elégedett vagyok, jó kis erős gépnek tűnik, ahhoz képest hogy akkumulátoros, mindenképpen. Hihetetlen nagyon jó (és furcsa) érzés, hogy nem kell a vezetékkel bajlódnom, pedig igazság szerint már észre sem vettem, hogy van, hiszen az évek alatt már nagyon megszoktam, rutinból kezeltem. Na de ez a szabadság, ez hihetetlen.A fák, tuják és virágok között lavírozva (akinek ilyen az udvara tudja miről beszélek) óriási könnyebbség.
Még ezután számomra plusz meglepetésként kiderült, hogy a Makita kb. 200 féle készüléket gyárt, amikhez ugyanez az aksi és töltő kell. Így már nem kell megvásárolnom csak az alapgépeket amik (az igazsághoz hozzá tartozik) így sem olcsók, de mégis jóval olcsóbbak aksi és töltő nélkül.
Pl. egy Makita DHP453Z ütvefúró-csavarozó (mivel Z sorozat, tehát akku és töltő nélkül) 12 eFt-ért beszerezhető, míg szettben kb. 50-60 eFt. Azért van különbség!
A választék hihetetlenül széles: fűnyíró, szegélyvágó, fűkasza, láncfűrész, metszőolló, sövényvágó, porszívó, csavarozó, fúrógép, sarokcsiszoló, stb...És mivel úgy néz ki, hogy az ebay-en vásárolt két 5Ah-ás BL1850B akkuk megfelelően működnek, szerintem nagyon megérte.
-
válasz
XboxGamePass #2708 üzenetére
mekkora ordas nagy lehúzás már ez a gruppi.hu?
ha mindenáron neten akartok ilyet rendelni rendes garral, akkor én megnézném pl. a praktiker webshopot, obi.hu vagy edigital (biztos van még több is) - ezek biztos nem a legolcsóbbak lesznek, de rendes papírokat adnak -
Hauptmann
veterán
Sziasztok,
Van egy AL-KO Silver 520 BR fűnyíróm (Briggs & Stratton 625 motor). Nem gázkaros, de át lehet alakítani gázkarossá? Mi kell hozzá a karon meg a bowdenen kívül?
-
XboxGamePass
senior tag
Sziasztok,
Kérlek segítsetek. Fater nagyon hiszékeny és 0 tapasztalata van online vásárlásban. Gruppi.hu-ról akar rendelni fűkaszát. Le fogom tiltani routerben az oldalt, de honnan szabad venni? Kis területre kellene csak.
-
goldnarmz
aktív tag
válasz
BEigner #2704 üzenetére
Domboldalra azért nem ajánlott a 4 ütemű motor, mert az olajzás külön tartályból történik, nem a benzinbe keverve, így lehetnek kenési problémák. A képen nem teljesen egyértelmű, hogy melyik részeket akarod fűnyírózni, de ezt még szerintem is elviseli egy négyütemű gép. Azért itt egy fűkasza (vagy egy erősebb szegélynyíró) is elférne a fűnyíró mellé.
-
Hannibal78
csendes tag
Sziasztok, valakinek vélemény a fűnyíróról? Köszi.
-
BEigner
csendes tag
válasz
szalai56 #2703 üzenetére
Na, ez nekem most új információ volt. Mármint a domboldal és a 4 ütemű fűnyíró motor viszonya. Mellékeltem egy képet egyébként, hogy milyen kb. a terep. (Sajnos most elég elburjánzott, nemrég költöztünk és nem volt még idő rá...) Bevallom, eddig teljesen fűnyíróban gondolkodtam, azt hittem egy ilyesmi tereppel megbírkóznak. A fűgyűjtés kifejezetten hiányozna a kaszálásnál, persze tudom, össze lehet gereblyézni utána... Minden esetre köszi a tippet!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 dokkoló (5TW13AA) (DisplayLink)
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- 88 - Lenovo ThinkBook 16p G4 (IRH) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest