Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
KYZRR
őstag
Üdv urak!
Nos eljött az idő lecserélni szegény kis Skullcandy JiB-emet, másfél év használat után.
Új fülest akarok venni, olyan 3-7k körül.
Általában Daft Punk, Uppermost, Parov Stelar szól.
Szoval a mély hangok fontosabbak (szerintem).
Mindenképpen agybadugós kellene.
Színe fehér, vagy kék, ha lehet.
Mit tudtok ajánlani?[ Szerkesztve ]
You can only die once, make sure it is worth it...
-
stranger28
addikt
Sziasztok!
10-20k körül (de inkább 10) milyen fülhallgatót volna érdemes venni? Valami kényelmes kellene, illetve ne essen ki pl. futás közben.
Eddig egy Xears Ultraphile volt, de már a 3. háza jön szét, nem foglalkozom vele többet.
Köszönöm!
str
[ Szerkesztve ]
-
Viktor89
aktív tag
15 nap után megjött a Brainwavz R1 füles. A csomagolás nagyon ötletes és jól néz ki,jár hozzá csomó bogyó,amiből személy szerint nekem egyik sem jó,talán a comply foam lenne a legjobb kisebb méretben. Az az igazság,hogy nekem 100-ból egy bogyó szokott jó lenni,mert nagyon nagyon kicsi kell. Amit eddig használtam(egy sennheiser-hez járt)azzal használom,immáron bejáratás után.Azt kell,hogy mondjam,hogy simán megéri az árát. Ezelőtt egy sennheiser cx500-at használtam,ahhoz képest nem olyan szembetűnő a különbség,de már bejáratás nélkül is jobban szólt,most meg mnidenféleképpen. Igazából minden tartományban jobb,edig sztem az is nagyon nagyon jó.Biztos,hogy van ennél jobb füles,de sztem nagyon nagyon szépen szól. A mély telt,néha kicsit sok is,de nem nyomja el a magasat. A legtöbb stílusú zenéhez megfelelő,főleg ahol több a basszus.Az egyetlen bajoma kialakításával van. Nekem nem jön be ez az over the ear stílus,de valószínűleg azért mert nincs megfelelő gumiharangom hozzá,mert a sennheiseré az túl kicsi és úgy nem szigetel le eléggé. Amik meg jártak hozzá azok túl nagyok még a legkisebb is,úgyhogy most kicsit szenvedek vele,hogy hogyan hordjam,legtöbbször csak simán bedugom,nem vezetek el a fülem mögött,csak úgy elég hülyén kiáll. Valószínűleg megszokom majd.
-
.Anakin.
tag
Nekem is megjött az R1, 16napra a rendeléstől.
cx300-ról felváltva, iszonyatos külömbséget tapasztaltam részletezésben.... Egyszerűen külön hangszereket hallok egybe zene helyett.
Még nem járattam be, csak nyers első benyomás, de mintha "távolabb" lenne a zene. Ez kissé zavar, de valszeg válozni fog másik bogyóval. Eddig még csak a bi-flange-et próbáltam. Ami iszonyat kényelmes, és a helyén van.
Ha már bogyók:
nem 3 pár kis lyukú és 3 pár nagy lyukú-nak kéne lennie? Plusz nagylyukú bi-flange plusz comply?
merthogy nállam van kis lyuka van mindnek kivéve a comply-t. -
Viktor89
aktív tag
válasz .Anakin. #28707 üzenetére
Nekem is ugyanez a véleményem,sokkal több hangszert lehet hallani és sokkal jobb minőségben,viszont tényleg távolinak tűnik a zene,de nekem az összes bogyóval. Nálam van 2 pár kicsi 2 pár nagy a comply meg a flange szóval összesen 12db,de a lyuk mindegyiken egyforma nagyságú,kivéve a comply-t,azon ngayobb az átmérője. Nekem a complyból kéne sokkal kisebb valahonnan.
-
.Anakin.
tag
válasz Viktor89 #28708 üzenetére
igen nekem is úgy van, de akkor ezekszerint már nem adnak nagy lyukú bogyókat. (első teszteken még úgy voltak a képen....) nagyobb lyukún nem tűnne annyira távolinak a zene.
most próbálom a comply-t asszem ez nekem tuti. közelebb érzem vele sokkal a dolgot.figyelj, a comply végülis szivacs, szóval külsejéből tudsz vágni le h beférjen a füledbe.
-
.Anakin.
tag
válasz Viktor89 #28710 üzenetére
amúgy tuti jól rakod be a comply-t? nagyon picire össze lehet nyomorgatni berakás előtt....
stranger28:a távolabb úgy értjük, hogy távolabb mintha kicsit messzebb lenne a hangkeltés mint valójában. érezni a minimális visszaverődést ami a csőben keletkezik.
de már kipróbáltam a comply-t, és azzal teljesen megszünik ez a távoliság.
[ Szerkesztve ]
-
Froclee
őstag
helló. elsősorban olyanokhoz szólnék aki próbált már e30at vagy olyanja van. szeretnék egyet én is, csak nekem az over-ear megoldástól félek, mert rohadt kicsi fülem van. akadhatnak problémáim a kényelemmel? ha jól láttam 2 ilyen fül feletti illesztőt is adnak hozzá, de még így is félek
[ Szerkesztve ]
-
dying_sun
csendes tag
válasz SUPREME7 #28705 üzenetére
Én az MP4Nation-ről rendeltem egy Brainwavz M5-öt ingyen postával 27 napja. Még nem jött meg. A tracking alapján azt látom, hogy 26 napja feladták, 19 nappal ezelőtt eljutott Hong Kongból Szingapúrba, ahonnan másnap továbbindult Magyarországra. Azóta nincs új infó a tracking rendszerben. Szóval én nem vennék mérget a karácsonyi érkezésre.
-
SUPREME7
addikt
válasz dying_sun #28715 üzenetére
Ajjaj. Ez már nem annyira vicces, viszont azért akkor nálad már esélyes, hogy valami gubanc van. Ennyi ideig nem szokott 1 helyen lenni. Ha valahol megreked az az itthoni vámolás. Legalábbis nekem ez a tapasztalatom. Rendeltem már pár dolgot kínából,de 20-22 nap alatt szokott itt lenni.
[ Szerkesztve ]
-
Viktor89
aktív tag
válasz .Anakin. #28712 üzenetére
Hát nem biztos,hogy jól rakom be,mert elég nehezen megy be,tnyleg nagyon nagyon picike bogyót használok,olyan pici,hogy ez az r1 vége kilátszik belőle és nagyon viccesen néz ki rajta De már kiszenvedtem,hogy hogyan legyen jól bent,el kell vezetni a fül fölött mindenféleképpen.
-
Viktor89
aktív tag
válasz MPeter87 #28719 üzenetére
Hát ha jövő héten nem jön meg neki akkor szerintem valami gubanc van.
(#28712) .Anakin.
Tényleg sokkal jobb ha picire összenyomkodom,csak nem mertem annyira,nehogy megsérüljön,de valószínűleg egy idő után úgyis elkezd majd szétmállani. Így most a complyvan tényleg jobban szól,már nem olyan távoli a zene,de a cx500-hoz képest még mindig kicsit,de lehet,h csak a megszokás,mert az vagy 4 évig használtam és nagyon megszerettem a hangját. Így most viszont már a fülemből sem akar kiesni,sőt még kicsit nehéz is kiszedni,ha húzom,nem jön olyan könnyedén mint a szilikonbogyóval és nem mondom azt,hogy nem érzem,hogy bent van a fülemben,vagy hogy olyan kényelmes mint a cx500 de így már sokkal jobb mint ha egy bogyó lenne rajta.
-
bepken
veterán
válasz Viktor89 #28720 üzenetére
ez a "távolabbi" kifejezés valóban érdekes
ha mostmár nincs annyira távol a zene, akkor szerintem szimplán annyiról van szó, hogy most először van bent normálisan a füledben╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
r6man123
senior tag
válasz Froclee #28713 üzenetére
Szia!
Szerintem a fül feletti elvezetés sokkal kényelmesebb, mint a hagyományos megoldás, sportoláshoz kimondottan ajánlott, de a mindennapokban is előnyös, nem lifeg össze vissza, nem húzza a füled és nem akad be sehová.
Az E30 kábele jó minőségű, "gubancmentes", de hidegben hajlamos megkeményedni, ami miatt gyakrabban kell megigazítani a fül feletti részt.
Kábelvezető nélkül használom, kényelmes így is, ha sokat vagy kint a mínuszokban, lehet, hogy érdemes felpattintani. -
coolrob
aktív tag
Hello!
Vki tudna segíteni?
Mp4nation-ről rendeltem fülest, mert láttam itt azt ajánlották sokat.
Lassan 1 hónapja rendeltem, tehát volt benne 4-5 hétvége, de semmi hír róla.
Trackingel nézem és az utolsó információ:DESPATCHED TO OVERSEAS 27/Nov/2012 17:09:00
Ergó lassan 3 hete nincs róla semmi infó Mit lehet ilyenkor tenni, várjak még vagy lépjek kapcsolatba velük?
A legátlátszóbb bolhás szövegek: 1. Mennyit engedsz a feléből? 2. Ez boltban is olcsóbb de azért elviszem ha engedsz belőle kicsit.
-
Zoli133
addikt
válasz #16820480 #28686 üzenetére
Nos végigpróbáltam a harangokat, L-es méret mind szivacsból/gumiharangból borzasztó nagy a fülembe, rendesen nem tudtam behelyezni ezért arról nem mondanék véleményt, az L-es és az S-es szivacs nagyon hasonló karakterisztikával rendelkezik, jelen van a mély de nem emelkedik ki és nem ül rá a többi frekvenciára szép egyenletes a karakterisztikája vele szerintem, a különbség az, hogy miután visszatágul az M-es nyomja a fülem kicsit. M-es gumiharang, ez hasonlít a szivacsokhoz, de a torzított gitárt kicsit harapósabbnak éreztem ami akkor fordul elő ha kicsit több a magas/közép, érdekes, hogy többi hangszeren ezt nem tapasztaltam. S-es gumiharang meg valószínű már kicsi, mert a mélyek szinte teljesen eltűnnek. Tehát marad használatra az S-es szivacs. és én továbbra se érzem mélykiemeléses fülesnek az SE215-t
"It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
stranger28
addikt
válasz stranger28 #28703 üzenetére
Valaki?
-
Zoli133
addikt
válasz stranger28 #28731 üzenetére
Szerintem futáshoz valami over the ear kialakítású lenne jó, abba meg vsonig gr06, soundmagic pl50 tudtommal az ajánlott kategória.
-
törölt tag
válasz stranger28 #28731 üzenetére
ahogy a kolléga mondja, a saját ízlésednek megfelelően egy fül feletti kábeles változat ajánlott ebben az árkategóriában.
-
Zoli133
addikt
válasz stranger28 #28734 üzenetére
soundmagic nomono, a vsonic tudtommal nem szerezhető be itthon.
-
HollyBoni
veterán
Nagyon megtetszettek az in ear fülesek, szeretnék valami drágábbat. 10-12k a keret, valami olyan kéne ami a közepet-magasat emeli inkább ki, nem szeretnék nagyon sok basszust. A SoundMagic E30-ra mi jellemző?
-
-
törölt tag
válasz HollyBoni #28741 üzenetére
hát, ennél olcsóbban nem igazán lesz kiegyensúlyozott füles szerintem. az E30 is még elég sok mélyet pakol elvileg. ha tényleg ilyet akarsz, akkor szerintem nem érdemes kicsit kevesebbet kiadni, hogy aztán semmivel ne legyél előrébb, és aztán kezdhess újra nézelődni.
-
brillians
csendes tag
Hello!
Tudnátok ajánlani egy In-Ear fülest, amit főleg rockzene hallgatásra használnának majd? Árkategóriát még nem tudok pontosat, de annyi biztos, hogy 10ezer alatt lesz. A strapabíróság határozottan nem hátrány, illetve mikrofon/távirányító nem szükséges (nem egy audiofil személy fogja használni, ezért a többi tulajdonság szinte mindegy, csak legyen viszonylag jó hangzása). Fontos, hogy itt Magyarországon belül lehessen kapni.
-
megayir
csendes tag
Sziasztok!
Motorola MB865-höz keresek jóféle stereo headsetet, dugós (earbud), asszimetrikus, nyak mögött átvezetős kivitelben, távirányítósat.
3,5-ös a jack.Mivel főként zenehallgatásra használnám, ezért igényesebb darabot keresek.
Alapvetően hangszeres zenéket hallgatok, némi rockkal vegyítve, alapvető ízlésem a kiegyensúlyozott, precíz, dinamikus hangzás. (Itthon HD555-ösöm van, ha ez mond valamit.) Mivel csak utcán használom, nincsenek high-end elvárásaim, nem nyúlnék nagyon mélyen zsebbe, 5 k környékére gondoltam.
Ki mit ajánl?
-
---Lasali---
Közösségépítő
Sziasztok!
Karácsonyig azt a feladatot kaptam hogy szerezzek egy Sennheiser MX880 -ast. Tud nekem valaki segíteni honnan lehetne megrendelni? Esetleg itt a forumon van olyan aki foglalkozik sennheiser eladással?
Köszi. -
Dicker
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
- AMD Ryzen 5 2600 6-Core 3.4GHz (up to 3.9 GHz)OEM Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest