RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Bemutató Spyra: akkus, nagynyomású, automata vízipuska
- Bemutató Route 66 Chicagotól Los Angelesig 2. rész
- Helyszíni riport Alfa Giulia Q-val a Balaton Park Circiut-en
- Bemutató A használt VGA piac kincsei - Július I
- Bemutató Bakancslista: Route 66 Chicagotól Los Angelesig
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] ZUK Z2 - Kicsi a bors, de erős!
- [Re:] [Szevam:] Érzelmi magabiztosság/biztonság - miért megyünk sokan külföldre valójában?
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
- [Re:] [ldave:] New Game Blitz - 2024
- [Re:] [attilasd:] A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [bitpork:] Balatoni autós tali 2024
- [Re:] Gurulunk, WAZE?!
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD.hu témák
Téma összefoglaló
Hozzászólások
Ildika
tag
Úgy látom kicsit elkéstem az ebédidőhöz képest
De azért leírom, én így szoktam (általában kuktában):
A szárazbabot előtte este beáztatom. Másnap felteszem főni, bele só, bors, reszelt fokhagyma (2-3 girizd). Ha megfőtt a bab rántást teszek bele: olaj, liszt, 2-3 fokhagyma girizd és pirospaprika. Egyet forr még a rántással és kész. Tetejére lehet hagymát szelni.
( a nagymamám nem csinálja sűrűre és főz ki hozzá metélt tésztát is)
''Jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan.''