Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Aktív témák
-
RedWing
aktív tag
válasz
hunnylander
üzenetére
Persze, most mondhatjuk, hogy minek nekik Kimi, mikor van egy világbajnokuk (és igazán jó pilótájuk) Hamilton személyében. Lehetne egy újoncot mellé ültetni, vagy akár Rosberget is.
DE! Mi a jobb 1 világbajnok pilótánál? 2 világbajnok pilóta! Valamint az ezzel járó bevétel! A pénz! Sok-sok pénz! Ez pedig kőkeményen arról szól! Itt 10, sőt 100 milliókról van szó, euróban! Bármilyen hatalmas, erős és gazdag csapat is a Meki, szükségük van a pénzre, főleg egy ilyen szar évad után!
Alonso ferkás szerződése miről szól? Pénzről! A Santander rengeteg pénzéről!Egy ilyen erős mezőnyben, ahol ennyi kiváló, közel azonos képességű pilóta van, fölösleges ez alapján választani. Kimi, Hamilton, Alonso, Vettel, Massa... mind ugyanazt tudja. Nuansznyi különbségek döntenek, ha mindegyikük alatt megvan a technika. Persze tény, hogy mindegyiknek megvannak a maga gyengéi és erősségei, de tényleges sorrendet lehetetlen felállítani közöttük.
Jelenleg a ferkának van messze a legerősebb pilótapárosa jövőre (hivatalosan, legalábbis).
A mekinek legalább hasonló párossal kell kiállnia!Szerintem...

-
törölt tag
Régebben úgye azt írtam hogy egyáltalán nem egyértelmű (nekem), hogy Kimi visszatérhet a McLaren-hez, miután a Ferrari-tól kitették.
Akkoriban, és most is, elsősorban Rosberg-t vártam:[link].Viszont azóta megváltozott pár dolog, elsősorban Rosberg helyzetében, mert a Mercedes kihátrál a McLaren mögül, és ...nagyon úgy fest, megveszi a Brawn csapatot.
Ez mit is jelent Rosberg esetében?
-Egy dolga van ha a Brawn-hoz igazol,..meg kell vernie Button-t és rövid időn belül a Mercedes gyári csapat kiemelt versenyzője lehet, csapatfőnökként egy Ross Brawn-l maga mellett.
Ez több mint kecsegetető.Button-nal szemben nyugodtan hiheti hogy megveri, míg Hamilton-nal már többször is megmérkőzött egyenlőnek mondható feltételek között.
Azt kell mondjam hogy Rosberg számára jelenleg a Brawn tűnik a jobb ajánlatnak, és mivel német színekben versenyez, így valószínűleg a Mercedes is szívesen veszi majd mint élversenyzőjét.
...és ezért Rosberg-t én a Brawn-hoz várom,...így pedig Kimi-t a McLaren-hez..
esetleg még Heidfeld képbe jöhet az erényei okán is, és a Bmw okán is, valmint az ára miatt.
..és persze Kovalainen maradása is elképzelhető (bár én nem örülnék). -
Motion_Blur
félisten
-
törölt tag
Ez ugye véleményes...az egyik legjobb versenyző biztos hogy a Ferrari-nál lesz

De jövőre Rosberg, Vettel és persze Hamilton is erős lesz.... ide kell soroljam Button-t is, mint az idei világbajnokot.
Még az is lehet hogy Häkkinen-nek lesz igaza, és nem küldik el Kovalainen-t. Mika nem mond rossz dolgokat...Kimi-t is próbálta marasztalni annak idején.

-
törölt tag
válasz
hunnylander
üzenetére
Felesleges. Lenyilatkozták, a két legjobb versenyzőt akarják, márpedig ez nem egy újoncot sejtet.
Másfelől meg egész nyugodtan bejelenthetik..Paffett már bizonyított pl.
Hamilton mellé meg minek újonc? Akkor már Heidfeld.Jövőre Alonso-Massa lesz az egyik meghatározó erő az F1-ben,...legalább hasonló erőt kell felvonultatnia a McLaren-nek.
Hamilton-Paffet..? kiszámíthatatlan, az idei év után meg arra van a legkisebb szükség. -
Vtwo
őstag
-
dokar
addikt
Kobayashi újra akcióba lendül

-
törölt tag
válasz
hunnylander
üzenetére
Lehet hogy nem ígért, de bizonyos dolgokat nem árt tiszteletben tartani, Kovalainen érzéseit nem kell félteni, elég nagy fiú már...az esetlegesen általa hozott pontokat sem az utolsó futamon, mivel eddig sem az segített.
Amennyiben az F1 berkein kivűlről hoznának bárkit, akár saját nevelés akár nem, azt már régen bejelenthették volna.
Itt még mindig vagy Rosberg, vagy Kimi.. -
törölt tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
..ha tudja verje
, Én aztán senki versenyzőt nem erőltetek fel a másik fölé, csak azért mert neki szorítok, az egy dolog.
Félteni egyáltalán nem féltem Hamilton-t. -
hunnylander
őstag
-
törölt tag
válasz
RedWing
üzenetére
Ez most már egyre valószínűbb...Glock félreáll, Kobayashi lesz az idénzárón, azaz feltételezhetően Kobayashi-Glock lesz a jövő évi felállás, és bár bekínálták Kimi-t, ő nem akar odamenni.
Vannak még ködölések, de mivel a McLaren a következő futamra ígérte a versenyzőpárosa bejelentését, és az 5 nap, így valszeg aláírt szerződése van már a McLaren-nek valakivel.
....Azaz sztem Kimi jön Hamilton mellé a McLaren-hez. Csodálkoznék ha hasonlóan sokéves szerződéssel mint Alonso, sztem 1+1év. ...ez ködös, én nem kötnék többre és azt is olcsón.. csak hogy egy kicsit felhúzzam, annál is éhesebb lesz a sikerre..
Meg a következő két évben több versenyző is szóba jöhet majd..és az új csapatok is hoznak friss versenyzőket, bármi lehet.De kiváncsi leszek mi lesz Kimi-vel Hamilton mellett, mert ha ott is besüpped a meg nem értett versenyző szerepébe aki igazából rallyzni szeretne és mellesleg James Hunt, akkor elfelejtem a nevét és behintem sóval.

A legjobbakat kívánom neki, mert Alonso-Massa páros erős lesz, de a Hamilton-Kimi páros legalább olyan erős tud lenni, ha mindketten beleadnak apait-anyait. -
RedWing
aktív tag
válasz
Oliverda
üzenetére
Szerintem már tutira alá van írva a szerződések nagy része!
Sok mindenben mernék fogadni, hogy Kimi jövőre a Mekiben fog ülni, és a háttérben már rég megállapodtak a részletekben is.
Button marad és megy mellé Rosberg, Bari meg megy a helyére.
Remélem vasárnap már tényekkel fogunk szembenézni!
-
hunnylander
őstag
A futam twilight lesz, 'alkonyat' futam, naplemente előtt kezdik, és azután fejezik be. (Ezt ötleteltem Szingapúrra is még tavaly, mert szép a város napfényben és alkonyatban. Több a látnivaló és látványosság, a nagy fekete égbolt unalmas.)
-
andy83
aktív tag
válasz
hunnylander
üzenetére
Jól néz ki tényleg!
Köszi hogy belinkelted! 
Esetleg az AbiDhabi pályáról nem tudtok egy ilyesmi videót?
-
D@ni88
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
hát az animáció kicsit félresikerült. Néhol a kanyarban gyorsabbak mint az egyenesben

Kigyorson is megindul mint a hülye, aztán visszalassul az egyenesben
de még1 ecclestonnak való városi pálya... -
Oliverda
félisten
válasz
hunnylander
üzenetére
Hmm...ez most így egész jól fest....

-
hunnylander
őstag
-
Iron Funeral
őstag
válasz
hunnylander
üzenetére
Mindenesetre én ezt a minőséget és precizitást várom egy német (motor)csapattól.
Mercedes gyári F1 csapatot a mezőnybe!
Engineering über alles
-
hunnylander
őstag
válasz
!Overdose!
üzenetére
Dehogynem.
-
!Overdose!
őstag
válasz
hunnylander
üzenetére
Látom nem sikerült megérteni, amit írtam. Mindegy.

-
hunnylander
őstag
válasz
!Overdose!
üzenetére
de mégiscsak a Honda motor (és KERS) köré építették az autót.
És e kettő közül melyik volt benne idén?

'Bármelyik motorral erős lett volna a Brawn.' téma:
De elmehetett volna rajta a VB, ha nem spanolják fel a [Honda] motort FIA engedéllyel, mint a Renault tette.
De nem tudjuk, hogy a megbuherált motor mennyire lett volna megbízható. A Brawnnál is elég szűk kapacitásúra volt méretezve a hűtés, a Hondához. Pedig ez aerodinamikai előny, nem köthettek túl nagy kompromisszumot böhömebbé tenni a kasztnit, mert akkor meg az aero miatt lassul.
Viszont a teljesítményéhez mérten a Mercedes motor termelhet a legkevesebb hőt és bírja a hőterhelést.
Emlékezzünk 2007-re amikor a McLarenek ki tudtak állni a boxutca végéhez, és állóhelyzetben sem forrt fel a motort. Ezt egyetlen más csapat sem tudta utánuk csinálni. Ezt a Mercedes-Mobil1 kombó bírta csak.
Nem véletlenül lett idén se ennyire erős a Mercedes: cikk
Befagyasztás és költségcsökkentés ide vagy oda, a Mercedes mégtöbbet költ a fejlesztésekre, mint az előző években, persze ebbe a KERS is belejátszik.
-
hunnylander
őstag
válasz
hunnylander
üzenetére
Ha viteldíj fizetésére kerül a sor, a taxisofőrök elvárják, hogy az utas összegyűjtse a viteldíjat;
Ezek valami szoftvert használnak?
Ezt a tré munkát pénzért.
When it comes to tips, taxi drivers will expect customers to round up the fare, while ten percent is normal for waiters.'Ami a jattot illeti (a borravaló kifejezés most hülyén hangzana
), a taxisok elvárják, hogy az utas felkerekítse a viteldíjat, a pincérek számára 10% a megszokott.' -
AMD Power
titán
Piquet: A Renault kérjen bocsánatot!
Ez most komoly?

-
hunnylander
őstag
Abu Dhabi background information
Abu Dhabi is the capital of the UAE and the largest of the seven Emirates. Local etiquette dictates that public displays of affection between adults are not permitted - holding hands is even punishable by law for married couples and can result in imprisonment. Licenses for the sale of alcohol are only granted to hotel restaurants and drunkenness is punished. On Friday, the holy day, shops have restricted opening times. When it comes to tips, taxi drivers will expect customers to round up the fare, while ten percent is normal for waiters.

-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nem tudom hogy ezt honnan sikerült kiszűrni. Itt inkább a 2007es Alonso-ra célzott szerintem.
A Honda nem bánta meg a Forma-1-ből való távozást
Ezt hanyadjára nyilatkozzák már le ebbe az évben?

-
Motion_Blur
félisten
Hamilton:
"Egészen addig nem érdekel, hogy ki jön a csapathoz, amíg az a valaki békével érkezik, és békét hoz magával, továbbá produktív akar lenni, és a csapatot előbbre akarja vinni"
Elég lett volna azt mondania, hogy egy szolgát akar maga mellé

-
Motion_Blur
félisten
válasz
Nowhereman
üzenetére
Bajnok alatt nem feltétlenül a bajnoki címet értem. Pontosabban nem mindegy, hogy valaki pályafutása melyik szakaszában lesz vb, és az sem hogy hogyan.
-
Nowhereman
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
és akkor gombos is megy a ferrariba? mert ugye már ő is bajnok...

-
AMD Power
titán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ne is legyen... LH nem Ferkába való.
-
!Overdose!
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nem is értem, hogy gondolták.

Mod: Ez mennyire durva, hogy Norbinak nincs beleszólása a gumiválasztásba.

-
Motion_Blur
félisten
ETCC Race2: Norbiék nagyon elkúrták a gumiválasztást

-
Pá
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
Egyelőre tényleg úgy néz ki, hogy ott fog maradni, de még bőven 10+ év hátravan neki a pályafutásából, ez alatt rengeteg minden történhet, amit nem lehet előre látni.
Lényeg az, hogy ha úgy alakul, hogy megy, akkor valszeg a Ferrarinál fog kikötni.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Szerintem Lewis úgy kötődik a McLarenhez, mint előtte soha senki (mivel gyerekkora óta ösztöndíja volt tőlük, látogatta a csapatot), továbbá emiatt 'régi szurkolója' is a csapatnak és mint ilyen nehezen tudna váltani. Ha a McLaren nem megy tönkre vagy tékozolja magát konstansan a béka feneke alá, Lewis itt fejezi be a karrierjét, sőt lehet, hogy még valamilyen poszttal itt is folytatja majd azt.
Ebben nincsen semmilyen Ferrari-ellenesség, csak egyszerűen így alakult, tiszteli ő a Ferrarit, és az egész McLaren a Ferrarit tartja a legnagyobb riválisnak. Ez már régóta így van és így is fog maradni.
Ami formailag nem flott, az a McLarenre ezüstként utalni, ami onnan jön, hogy németeknek nyilatkozott és jelenleg meglehetősen ezüst az autó. Ha a Mercedes teljesen áttolja szekerét a Brawnhoz, és egyedül az lesz csak ezüstnyíl, akkor a kijelentést elfelejthetik, mint érvénytelent, mert az ezüsttel a McLarenre utalt elsődlegesen.
-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Hát ne is...
EU2 - ETCC
-
Motion_Blur
félisten
Akiről fiatalon kiderült, hogy extraklasszis, és nyert is 1-2 címet, vagy nagyon közel állt hozzá, mindegyik a Ferrariban kötött ki.
Schumacher
Raikkonen
AlonsoEbbe a sorba illik Hamilton is, függetlenül attól, hogy McLaren nevelés. De ne legyen igazam

-
venember83
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Senna pl. nem kötött náluk ki, sajnos.
-
Pá
addikt
Nem a legjobb példa, mert Mika már a pályafutása végén szerezte a bajnoki címét (címeit) utána már nem nagyon tudott volna hova menni.
Ráadásul abban az időben nem is nagyon volt aktuális a dolog, mivel a Ferrarinak épp volt egy egészen jó bajnoka kéznél.
Amúgy én Hakkinent sosem tekintettem olyan igazi nagy bajnoknak. Nem volt rossz, de sztem valami hiányzott ahhoz, hogy különleges legyen.
-
Csepy
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
csak 1 ellenpéldát, ha szabadna:
Häkkinen sem ment soha a Ferrarihoz és lehúzta a pályafutását a McLarennél (2 év Lotus után)...
Regards: Csepy
-
Oliverda
félisten
-
Csabi8507
tag
Skacok nem érdekel valakit egy nagyobb forma-1 es gyűjtemény?200ft/futam áron?

-
D@ni88
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
inkább a jövő évi Renualt-t. Mivel Francia ő is
-
Oliverda
félisten
"Meanwhile, Rubens Barrichello believes he remains in the frame to retain his seat in the team next season despite widespread speculation that Nico Rosberg will partner Jenson Button next year.
To Brazil's SporTV, the Brazilian said he was "surprised" by some of the behind-the-scenes developments during last weekend's Interlagos event.
"I have the possibility of being with Brawn and also with others," he said."Vajon ki fog fizetni sok pénzt Button-nak (mert úgy fest hogy a Brawn nem)? A Williams? Frank papa nem arról híres hogy túl sokat fizetne a pilótáknak, ráadásul ott volt a 2004-es Button-BAR huzavona. A McLaren-nél Norbi már kiejelntette hogy nem lesz Button-Hamilton. A Renault sincs olyan túl rózsás helyzetben, sőt még az is benne van a pakliban hogy kiszállnak mint gyártó és csak motorszállítóként maradnak. Akárhogy számolok az egyetlen sanszos hely a Toyota ahol talán kifizetnének egy nagyobb összeget az 1es rajtszámért, bár egyelőre még a Toyota helyzete is kétséges. Mehet a Torro Rosso-ba.

-

Barátom, a következő te leszel -
Nowhereman
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
És mondjuk melyikük balf@szkodott többet, mint mondjuk tavaly Lajoska vagy Maszat?
-
Spica
csendes tag
Csak annyit kérek a jövő évtől, hogy a Cosworth ne értelmezzen "túl jól" bizonyos szabályokat. Lásd idei év (Brawn). Pff.
Remélem, ez nem egy felvezető év volt a kis csapatok dicsőségéhez... -
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Hát azért elég gyenge eresztés lenne 10 autóval akármilyen csapatokról is lenne szó. Hattal sem rossz.[link]

Nekem ez az autó mennyiség jobban tetszik.

-
Ijk
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
A személyes kedvencem a 2007-es év volt. Imádtam a szoros küzdelmet, a McLaren feltámadását, természetesen Kimi vb címe (amit már rég megérdemelt) koronázta az egészet. Teljesen eufórikus állapotban voltam.

-
Motion_Blur
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Kíváncsi vagyok az idei és akár a 2002/2004-es szezon nézettségi adataira. A jegyértékesítésekre meg főleg.
2006-2007-2008-at nem is gondolnám, hogy egy szinten mozogna ilyen téren az idei évvel. Klasszis csapatok feszültek egymásnak extraklasszis pilótáikkal, tényleg a legjobbak viadala volt mindegyik év. Az idei meg a hirtelen top verdában találom magamat pilóták ügyetlenkedése, kiegyensúlyozatlansága..
Legalább az kiderült, hogy nem elég a jó autó egy folyamatos jó teljesítményhez

-
venember83
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Legalább lesz Ferrari és McLaren/Mercedes. A többi úgyis csak körítés, akik néha szóhoz jutnak, de mivel epizódszereplők, hanyagolhatók.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
P00By
nagyúr
Ez a KERS dolog is jól sült el

Csak úgy eszembe jutott
-
Oliverda
félisten
Hamilton-Button duó a McLarennél?
höhö höhö...
-
Ijk
nagyúr
Most olvasom, hogy a mickey-egér került a FIA élére
Hát kíváncsi vagyok mit hoz a jövő. -
Oliverda
félisten
Bár a formula.hu fórumát általában egy szemétdombhoz tudnám hasonlítani de kivételesen most találtam egy elgondolkoztató posztot.
frontember
Jean Todt önmagában életrajzát, szaktudását, intelligenciáját
tekintve hibátlan jelölt lenne. Gyanús először akkor lett, amikor
Max Mosley nyíltan támogatni kezdte. Szomorúbb akkor lett a
történet, amikor Michael Schumacher is odaállt arcátlan módon
támogatni a kampányt. Végezetül Bernie támogató szavai döntötték
el, hogy itt nincs sem szaktudás, sem intelligencia.
Itt egy valaki(k) szándékának megfelelő ember kiválasztása
zajlott, és ilyen értelemben Vatanen nem is nyerhetett. Emiatt
senki se várjon se hatalmas változásokat, sem látványos
fejlődést, sem értelmes szabályokat, sem tiszta versenyeket
tiszta döntésekkel.
A Ferrari (meg Schumacher) meg megint olyasminek örül, amit az
okosan hallgató riválisok egész egyszerűen ellenük fognak
fordítani - az eddigi legnagyobb támadási felület, amit a
Scuderia adott maga ellen. Innentől egyetlen sportbírósági ügy
tisztasága sem garantálható, amiben a Ferrari is érintett,
ugyanakkor várható, hogy a FIA tagjai és maga Todt is több
esetben inkább a Ferrari kárára dönt majd, nehogy valaki
elfogultsággal vádolja ő(ke)t.
Jól tökönszúrták magukat ismét. Todt ugyanis hiába szereti a
Ferrarit, volt csapatánál a mai naptól egy jóval nagyobb pályán
játszik. Ahol biztosan számít a Ferrari-érdek is, de 120 ország,
a világ összes autógyára, Ecclestone évi több milliárdos
költségvetése... -
Oliverda
félisten
Egy percig sem kételkedtem abban hogy neked az bőven megteszi.
A Formula-1-es csapatok szövetsége sajtóközleményben gratulált Todtnak a diadalhoz. "Szeretnék minden jót kívánni Jean Todtnak az új feladatához, mert mindig is nagyra értékeltem a tudását, a lelkességét és az elszántságát. Biztos vagyok abban, hogy a szövetség megfiatalodik, és bízom benne, hogy a sikeres együttműködés és a stabil szabályok érdekében nyílt dialógust tudunk folytatni." – jelentette ki a FOTA elnöke, Luca di Montezemolo.

-
Oliverda
félisten
Azt hittem hogy valami hitelesebb forrásból másoltad ezt a pár mondatot.
"az évek során nemcsak a Ferrarinál és a Peugetot-nál dolgozott, hanem a BMW-nél, a Matránál, a Mercedesnél, a Renault-nál, a Toyotánál és a Nissannál is,"
Itt viszont valaki téved.
"Vatanen pályafutása során Todtnál jóval több autógyártóval állt napi kapcsolatban, így róla nehezebb elképzelni, hogy elfogult lenne. Todt a Renault-nak, a Citroënnek, a Peugeot-nak és Ferrarinak dolgozott, míg a lista Vatanennél sokkal hosszabb, ott van rajta a Ford, az Opel, a Peugeot, a Subaru, a BMW, a Mitsubishi, a Citroën, a Nissan, a Volkswagen."
-
gV
őstag
Todt ha olyan tökéletes munkát fog végezni mint a Scuderia élén akkor senkit nem fog majd zavarni a multja; amúgy is jó vicc h majd a Ferrarinak kedvez lévén dolgozott még megannyi helyen, azokat miért nem emlegeti senki?
A közvélemény, legalábbis a sport közvéleménye szempontjából azonban Todt személye nem ezért aggályos, hanem azért, mert hosszú évekig irányította a Ferrarit, s így könnyű már előre elfogultsággal vádolni. A pályafutásából kiindulva az az igazság, hogy ez a gyanú valószínűleg megalapozatlan - az évek során nemcsak a Ferrarinál és a Peugetot-nál dolgozott, hanem a BMW-nél, a Matránál, a Mercedesnél, a Renault-nál, a Toyotánál és a Nissannál is, és mindig az aktuális kenyéradó gazdájának az érdekeit tartotta szem előtt (talán túlságosan). forrás
-
Oliverda
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Nem utaltam sehol arra hogy esetleg majd a Ferrari-t támogatná. Sőt én inkább azt gondolom hogy annak ellenére hogy 14 évig a csapanál volt a 2010-es Ferrari csapat felépítése nem éppen szívet melengető számára. Ugyanis az utóbbi időben a Ferrari konkrétan a Todt féle ideával szembe pisil.
Persze ez nem azt jelenti hogy nem nézném ki belőle az ellenkezőjét. 98'-ban ő volt a legjobban felháborodva amikor Melbourne-ben a célegyenesben Coulthard csapatutasításra elengedte Hakkinen-t, aztán 4 évre rá megcsináltatta ugyanezt csak még "szebben".
Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Háromtagúvá bővült a Motorola Razr 70 család
- Az elfek is rábólintottak a Yunzii új billentyűzeteire
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Gitáros topic
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- RITKASÁG!!! 32GB (2x16) Crucial Ballistix 3200MHz CL16 SODIMM 2031-ig ALZA GAR!
- MSI RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 VENTUS 2X Eladó!
- Latitude 5340 27% 13.3" FHD IPS érintő i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus ROG STRIX Z890-A GAMING WIFI - GARANCIA: 2028.12.16 - FirstShop
- Gamer PC, RGB ház, i5-8500, 16GB DDR4, RTX-2060 6GB
- Honor laptop i5-12500H / RTX 2050 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2K kijelző Erős, prémium gép!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- 27% - Gamemax GAMER PC! 7500F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD /
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Samsung Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Újszerű, 1 Év Garanciaval
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Sorry no offense 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Köszi hogy belinkelted!