- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Aktív témák
-
Oliverda
félisten
válasz
hunnylander #5495 üzenetére
Az gyönyörű lesz ahogy a Mercedes-ben Alonso-t fogja kergetni aki már egy Ferrari-ban ül.
Ja és persze mindketten a 2-es rajszámú autó mögött fogják ezt az egészet művelni.
Enyhe tudathasadásos állapot azért szvsz majd felléphet a régi MS+Ferrari fanoknál.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
-
Iron Funeral
őstag
válasz
Kemény, mégis lesz kiért izgulni jövőre
Közvetve kapcsolódik, hogy a Petronas lesz a Mercedes névadó szponzora. Érdekes, Mobil1 kiszáll a dologból? Persze engem nem zavar ha kettő kenőanyag gyártó/fejlesztő cég logója van az autón -
Pá
addikt
válasz
Karácsonyi ajándék?
Azért a tesztet megvárják még szerintem a véglegessel.
-
hunnylander
őstag
-
Pá
addikt
válasz
!Overdose! #5492 üzenetére
Nem megy a link nekem.
Valaki belinkelné direktben? -
Motion_Blur
félisten
válasz
!Overdose! #5492 üzenetére
Elég komoly video! szegény Badoer kapja az ívet
-
!Overdose!
őstag
-
aesir
veterán
Soha, sehol, semmilyen rendszerben, semmilyen csapatban, semmilyen sportban nincsenek egyenlők. Csak egy győztes lehet, ennek KELL alárendelni mindent. Forma1-ben sincs ez másként, aki mást állít az hazudik, hívják akár Ross Brawnnak, Ron Dennisnek, Frank Williamsnek, vagy Luca Di Montezemolonak.
-
törölt tag
Sztem Alonso pont letojja az elvárásokat, lehúzott két évet egy a mezőnyben nem a legmagasabb műszaki szintet képviselő autóban, egy McLaren-s évet követően...ahol talán (szvsz) nem 100%-ban az autó volt a legfontosabb amikor megérkezett.
Ez itt most egy olyan lehetőség amit meg kellett ragadjon, és nem hinném hogy hagyja magát befolyásolni. Legfontosabb összekalapálni a jövő évi autót, ezt az egyenlőre csak szóban meglévő bizalmat valójában is elültetni a csapatban a tesztek alkalmával.
...majd azt csinálni amit a legjobban tud, versenyezni...megverni Massa-t, és mindenki mást.
Monte' bármit mond, bármit hord össze...nem ő az aki Alonso számára meg tudja szerezni a csapatot, az az ember Alonso.
..és persze meg kell vernie Massa-t is, aki nem fogja könnyen adni....Massa az a típus sztem aki 'meghal' a pályán, ha az kell. -
prmcsk
addikt
válasz
Motion_Blur #5486 üzenetére
Szerinted, amit leírtam azt a "gyűlölet" motiválta ?
Te valamit nagyon félre értelmezel, ha MS.-ről van szó..
Én tényeket írtam és "csak" reagáltam egy hsz.-re.
Mindig elismertem a képességeit és ezért nem kellett volna soha őt tolni, hiszen magától is klasszis volt...
Én ezt az "Első az egyenlők között" szisztémát gyűlölöm függetlenül a hovatartozástól... -
SzalaiG
addikt
Állat lehet jövőre Schumi ellen nyomni annak akit anno ő motivált.
-
P00By
nagyúr
válasz
hunnylander #5480 üzenetére
Több, mint a semmi
-
Oliverda
félisten
válasz
hunnylander #5480 üzenetére
Valaki szólhatott volna neki hogy Formula 1-es autót és nem motorcsónakot kell tervezni.
-
hunnylander
őstag
-
Thrawn
félisten
Offolás törölve, egyelőre következmények nélkül.
Egyelőre...
-
Ijk
nagyúr
Gusztustalan amit a Ferrari csinál. Oké, ott volt a Santanderes szerződés, elküldik Kimit, lenyeljük, mindenki tudja, hogy a pénz beszél. De akkor annyiban kellett volna maradni, hogy megköszönjük neki a vb-címet és kész. Erre utólag jönnek, hogy de igazából nem is őt akartuk.
Komolyan mondom lassan kezdem sajnálni Alonsot, ilyen elvárásokkal. Jó pilóta, de a személyes jelenléte sem fog megváltást hozni a csapatnak. Ahhoz nagyobb erőket kell megmozgatni. -
prmcsk
addikt
Ja igen...
És ezekkel a képességekkel lett 2x-es VB, nem szerencsével és nem ferka targoncában. A ferka éveken át a legjobb autó volt, abban még egy középszerű sofőr is VB tudott volna lenni, ha MS mellett lehetett volna. Mellesleg alfonz úgy is tudott nem ferkában VB lenni, hogy MS abban ült...Ennyit a képességekről...
-
JColee
őstag
Di Montezemolo a Ferrari feltámasztását várja Alonsótól
Alonsonak a targoncakezelő mellé mindenható képesítése is lehet -
Oliverda
félisten
Törölték a közös autóbemutatót 2010-re!
Remek. Már csak ez elfuserált új pontrendszernek kell megbuknia.
-
tibi666
senior tag
válasz
Iron Funeral #5460 üzenetére
nekem is törölték innen a hozzászólásom, pedig csak megkérdeztem, hogy mi a gond a digó szóval. továbbra sem értem, de egyszerűbb törölni, mint válaszolni.
-
hunnylander
őstag
-
Fortissimus
őstag
válasz
Motion_Blur #5443 üzenetére
-
Thrawn
félisten
válasz
Iron Funeral #5454 üzenetére
Legyél olyan szíves ne digózzál, mert kívül találod magad a fórumon...
-
Iron Funeral
őstag
-
törölt tag
válasz
proof88 #5451 üzenetére
Sztem nem szabad ennyire készpénznek venni amit olvasol. Nem hinném hogy 'hajtogatta' volna MS hogy ott akarja befejezni a karrierjét,..ő ezt mondta ha kérdezték.
Montezemolo-nak sem kellett 'hajtogatni', mert MS ikonikus figura a Ferrari-nál, és az is marad...gondolom ezért akarták a 3 autót is, mert lejött hogy MS visszalinkelne még egy évre.
Az a mi nyelvünk sajátja, hogy az -állandóan hajtogatta- kifejezés már negatív.
Nem életszerű hogy MS bármit is hajtogatott volna, nyílvánvaló ha megkérdezték akkor válaszolt rá.Ez olyan mintha tőlem kérdeznék, hogy kérek-e egy Ferrari-t. Minden alkalommal mikor megkérdezik igent fogok mondani, és mégsem egyenértékű azzal mintha én azt hajtogatnám hogy kérek egy Ferrari-t.
-
proof88
addikt
Ebből a szempontból nekem mindegy, hogy ki mit csinált a Ferrarinál... Montezemolo miért nem 2007-ben kezdte el hangoztatni, hogy nem akarják Kimit ... Egyébként meg kedvelem Alonso-t is, nem kell ilyeneket mondogatni, hogy nekem Kimi az überalles. Ez olyan, hogy jópofizok valakivel 3 évig, aztán amikor elválnak útjaink, mindenki előtt elmondom, hogy szar ember ... Schumival is mi ez:
"Az igazi Michael Schumacher állandóan azt hajtogatta nekem, hogy a Ferrarinál fejezi be karrierjét" - tette hozzá Montezemolo. Most mit sír a szája?! Asszondja új énje van neki, blabla, és akkor mi van?
Úgy beszél, mintha Alonso majd összefosatná a Ferkával a mezőnyt. Inkább csinálnának egy gyors és megbízható autót, mert egy jó ideje már ez nem megy ... -
SzalaiG
addikt
Téli futam? [link]
-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur #5443 üzenetére
Azért Palikot hiányolom belőle...
-
Motion_Blur
félisten
-
aesir
veterán
válasz
proof88 #5438 üzenetére
Semmi olyant nem látok ebben ami belerúgás lenne. Raikkonen tényleg nem a klasszikus értelemben vett csapatjátékos, míg Alonso az.
Értem én hogy sokaknak Raikkonen az überalles, de nem ártana sokszor egy kicsit kevésbé elfogultan szemlélni a dolgokat.
Tessék, lehet kövezni.
-
proof88
addikt
A Ferrarinál nem akarták Massa mellé Raikkonent - ez egy vicc, amit ez az ember csinál, belerúg Kimibe is, Schumiba is, pff ...
-
Oliverda
félisten
válasz
hunnylander #5428 üzenetére
Lehet hogy egy magyar politikus ül a Petronas élén?
-
Oliverda
félisten
válasz
hunnylander #5414 üzenetére
Úgy látszik hogy a Petronas-nál szeretik a német márkákat. A BMW-től mennek a Mercedes-hez.
Jön a Panasonic Sauber Ferrari. Vagy Sauber Panasonic?
-
JJános
addikt
Nem elég, hogy Gridben is állandóan kilöksz a kanyarokban , itt is kötekedsz velem?
Nem is fogok veled játszani, ha így viselkedsz!Sumi rajongó vagyok! Ha ő autóba ül, akkor neki drukkolok. Most pedig lassan nagypapa korban lesz, és ujabb rekordok felállítására készül.
Amúgy meg az F1-nek szurkolok, és ezen belül a fiatal tehetségeknek.Írteni á mádzsár?
-
rocket
nagyúr
válasz
venember83 #5416 üzenetére
Minden uj palyara ezt mondjak, aztan kiderul megse lehet.
-
D@ni88
addikt
nekem nem is ezzel van a gondom, hogy kiscsapatok, meg költségcsökkentés.
De ha már drága pénzért kifejlesztették a KERS-t és láthatóan előnye van. akkor miért kell kikukázni? Nem marad motivációja a csapatoknak. persze reklám a csapatoknak, de sztem ha nincs fejlesztés nincs értelme az egésznek. -
JJános
addikt
válasz
hunnylander #5414 üzenetére
Én is nemrég olvastam ezt a hírt. Tetszik nekem!
Ha Sumi odamegy, egy szurkolójuk már lesz! -
sh4d0w
félisten
válasz
venember83 #5416 üzenetére
Áh, nagyszerű...
Egyébként ezt a bohóckodást is unom a költségcsökkentésről. Ha a Campos kiszáll, bebizonyosodik, hogy semmi értelme nem volt az egésznek, de nekem az a különbejáratú véleményem, hogy a Forma-1 a nagyfiúk játéka és tudomásul kell venni, hogy az egyéb sorozatokhoz képest lényegesen több stexet kell beletolni. Aki ezt nem tudja vállalni, ne akarjon nagyfiút játszani...
-
hunnylander
őstag
-
JJános
addikt
Újabb utcai futam készülődőben. Róma
-
wildrain
addikt
válasz
stvnppp #5408 üzenetére
Jön helyette Stefan GP Mike Coughlannel.
-
P00By
nagyúr
US F1-ről van vmi hír?
-
JJános
addikt
-
Oliverda
félisten
Aktív témák
- Mobil flották
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - 2020 MacBook Air 13" / M1 / 16GB RAM / 1TB SSD / Asztroszürke / Garancia
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- ÚJ Bontatlan Apple iPad 11 (A16) 128GB Silver ! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- MacSzerez.com - 2024 MacBook Air 15" M3 / 16GB / 256GB SSD / Ezüst / Új termék! / Apple Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W