Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
Aktív témák
-
proof88
addikt
nem tudom mit kéne csinálnom, mert most pl megpróbáltam a BBC One-t nézni de azt írja h rakjam fel a flash playert. Biztos ami biztos alapon felraktam a gépre még1x, de nem segített. Láttam hogy ott van egy Flash10v.ocx a mappájában, kikerestem a gépene lévő friss flash ocx-et, az Flash11g.ocx volt, bemásoltam, az eredetit töröltem, úgy nem indult el, ezután a 11g-t átneveztem 10v-re, így elindult de így sem jó neki, azt írja töltsem le.

Amúgy ez legális dolog, vagy hogy van ez?
Vagy az Eurosport playerrel keverem, és az fizetős?
-
Sundesz
addikt
Michelisz Norbinak is majdnem megsimogatták a buksiját a kommentátorok, amikor a Hungaroringen kiütötte Poulsen-t az első helyről (ezzel nem Norbit akarom bántani, minden tiszteletem az övé, nagyszerű versenyző). Szóval egy brit kommentátor nem fogja elküldeni a saját pilótáját melegebb éghajlatra.
Egyébként nem azt mondom, hogy Hamilton a hibás, hanem azt, hogy mindketten nyakig sárosak az ügyben. Onboard videó kéne inkább.
Az igazságos az lett volna, ha mindkettejüket szóban megdorgálják - szerintem.
-
kisza25
félisten
na ja csak mindent arra fogni, hogy az ö ősei afrikai származásúak

néha kicsit magába nézhetne, mert nem gyanús, hogy mindenki hülye csak ö látja jól a dolgokat, én elismerem, hogy kiváló autóversenyző, de ugyan olyan, mint Montoya volt,
dur bele bumm lesz ami lesz alapon
anno mikor Sumi hátulról előzgetett nem emlékszem, hogy sorban lökte volna ki a többieket
-
shev7
veterán
biztos ez? a to be to-nak inkabb must-hoz hasonlo jelentese van:
"This form refers to an obligation to do something at a time later than now. It is similar to 'must', but there is a suggestion that something has been arranged or organised for us. It is not normally used in spoken English" [link]
-
hunnylander
őstag
Az a fogalmazásmódot úgy vettem át egy cikkből, ahol arról az ABBA számról és eladási adatairól olvastam.
Feltételezem arra gondolsz, hogy lehetett volna inkább has become vagy egyszerű múltidő. Számomra a was to become nyelvtanilag helyesnek tűnik és úgy fogalmaz, hogy volt a múltban egy kislemez, ami már akkor rendkívüli eladási adatokat produkált és így az együttes legeladottabb, legismertebb kislemezévé vált (akkor is és azóta is). Vagy 'ez a dal volt az, amelyik a legnépszerűbbé vált'.
-
Pá
addikt
Nem a legjobb példa, mert Mika már a pályafutása végén szerezte a bajnoki címét (címeit) utána már nem nagyon tudott volna hova menni.
Ráadásul abban az időben nem is nagyon volt aktuális a dolog, mivel a Ferrarinak épp volt egy egészen jó bajnoka kéznél.
Amúgy én Hakkinent sosem tekintettem olyan igazi nagy bajnoknak. Nem volt rossz, de sztem valami hiányzott ahhoz, hogy különleges legyen.
Aktív témák
- Dupla Lencsés PTZ Biztonsági Kamera 2.4/5G Dual Band Wifi Kamera+128gb mermoria kártya
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Sasszemű