- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
blazsey2
senior tag
válasz
Fortissimus #2698 üzenetére
-
Fortissimus
őstag
-
-Mike-
addikt
válasz
hunnylander #2691 üzenetére
Vegyél el belőle egy nullát és oszd el kettővel kb, az az ára.
Nagy jó indulattal ha valami spéci cucc akkor 4-5ezer dollár maximum. -
attisx
addikt
válasz
hunnylander #2694 üzenetére
"Follow the helmet competition"
Ez gyakorlatilag egy promóciós játék, aminek a nyertese egy VIP belépőt kap a Brazil GP-re.
-
hunnylander
őstag
Pocsék marketing lenne konkrét személy általi hazugságra építeni.
(#2693) wildrain: Az is fura, hogy a BMW motorjait tartalmazó konténert lesodortatják egy felüljáróval, mert a rakomány nem fér át.
Meg az is fura, hogy a magasvasút vagy metró (?) működésképtelenné tudja tenni egy F1-es autó váltójának elektronikáját.
-
wildrain
addikt
válasz
hunnylander #2691 üzenetére
Én kétlem, hogy a versenycuccokat (ruházat) személyesen rendezi, és nem a csapat viszi a többi versenyfelszereléssel együtt. Innentől elég fura a szöveg, hogy ő vesztette el a sisakot, és nagyon reklámgyanús az egész.
-
attisx
addikt
válasz
hunnylander #2689 üzenetére
Állítólag a Philips marketing osztálya áll a dolog mögött...
-
hunnylander
őstag
válasz
wildrain #2690 üzenetére
Szerintem igaz. Rossz fényt vetne rá, ha kiderülne, hogy kamu az egész. Egy ilyen sisak kb. 30000 dollárt érhet, de csak amíg eladásra vár. Nyilvánvalóan egy F1-es pilóta tulajdonaként feljebb megy az eszmei értéke és Nico ezzel érte el a 4. helyeit. Kötődik hozzá, talán még babonás is valamennyire és szeretné megtalálni.
-
wildrain
addikt
válasz
hunnylander #2689 üzenetére
Ez vajon igaz lehet?
-
hunnylander
őstag
-
andy83
aktív tag
válasz
Iron Funeral #2686 üzenetére
Jaja, a RedBull szárnyakat adna Raikonnennek!
-
Oliverda
félisten
-
törölt tag
Ez sztem nem ilyen egyszerű, az év elején a Ferrari és McLaren futamgyőzelmet messze el lehetett felejteni, az év második felére utolérték a Brawn-t.
...és nem úgy érték utol hogy meresztették a se'güket mert ők a 'nagycsapatok'...ez az a kemény meló ami elismerésre kellene hogy késztessen másokat, csak már unalmasnak tünhet hogy mindig ott vannak.
De nem véletlenül vannak ott, a tesztilalom nélkül sztem a Brawn előnye sem lett volna elegendő, de még így is utolérték őket....nem 1euroért vették a VB címet. -
hunnylander
őstag
-
Pá
addikt
Nem értem mi bajotok Button (valószínűsíthető) vb címével.
Lehet mondani, hogy nem érdemli meg, de akkor a többiek még annyira sem érdemlik meg idén. Az, hogy az utolsó 9 versenyen csak 25 pontot szerzett és még mindig kényelmesen vezeti a vb-t, szintén nem Buttont minősíti...
Tegyük fel, hogy fordítva történik: az év elején szerencsétlenkedik és az utolsó futamokat nyeri zsinórban, akkor most mindenki itt hozsannázna, hogy micsoda hajrát nyomott, mennyire megérdemli. Logikus?
Mindezt azért mert az év elején szerezte az előnyét? Az miért nem számít annyira? Mert már régen volt? -
Fortissimus
őstag
válasz
hunnylander #2671 üzenetére
egyetertek, nagyon hangulatos!
-
törölt tag
válasz
Integra #2667 üzenetére
De miért?
Elvileg ezt csak mesterségesen lehet generálni, állandó szabálykeretek között azok akik jól dolgoznak egyre sikeresebbek lesznek, egyre több tapasztalatra, jobb beállításokra támaszkodva versengenek.
Ezzel nincs baj szvsz, a gond ott lehet, ha egy csapat pusztán a pénze kapcsán jut előnyhöz...pl. annyit tesztel amennyit a többiek nem tudnak, illetve folyamatosan a szélcsatornában lógnak mondjuk...stb.
Az hogy a McLaren és a Ferrari eljutott idáig, az nagyon kemény munka, és sok év sikertelenség eredménye. A Renault egy kicsit más úton jutott el idáig..de azért ők is tepertek.
Jelenleg viszont nem ez a helyzet, jött egy csapat a 'semmiből' és megnyeri a VB-t...nulla sikeres adatra támaszkodva pusztán erőből.
Mi is ez? A Honda beáldozta az évet és összerakott egy VB győztes autót?...szal ennyi lenne a titok? Csak mert eddig is beáldozta.
...én egyáltalán nem érzem azt hogy ez a verés kijárt volna, ..nem lábad könybe a szemem attól hogy nahát tavaly még kiállta a rúd, idén meg VB 1-2...
Persze jó látni Rubinho örömét, meg Button is oké.....de a verés technikai sportban (meg úgy általán sem) nem szokott 'kijárni', azért megkűzdeni szoktak. -
joergie
őstag
válasz
Oliverda #2661 üzenetére
Megerősítem, ez semmilyen formában nem igaz, Integra kicsit elfogult a honda romjain épült Brawn istállóval szemben-ahogy látom, de biztosítom felőle, hogy ez a szezon csak pünkösdi királyság volt, szponzorok még mindig nem tolakodnak, másrészt még mindig az éveleji előnyükből vegetálnak.
konstans jó pilótákat Hamiltonnak, Rosbergnek, Raikönennek, Alonsónak hívjákMeg persze még van 1-2.
Azt mondja meg nekem valaki, hogy ugye két himnuszt játszottak a hétvégén. Az egyik az a német volt, ez tiszta sor. De a redbullnak mit játszottak? skótot?(nem skót mert azt skót dudával játszák, meghallgattam
-
törölt tag
válasz
Integra #2658 üzenetére
Nem a hibája...az lenne a hibája ha nem lövi be ezt a VB címet. Egyértelműen nem hibás semmiben...az ő dolga hogy kihozza a helyzetből a legtöbbet, a helyzet pedig így alakult.
..ha nem húzza be, hanem második lesz akkor is elmondhatja hogy mindenkit elvert (világbajnokok blabla), csak a csapattársával szemben maradt alul...Nem ezzel van bajom, hanem az egész helyzettel. Nem frankó.
Nem frankó úgy elverni a mezőny világbajnokait, hogy azok akiktől el kellene venni azok a középmezőnyben küzdenek.
Alonso-nak 2× világbajnokként lehet hogy sansza lesz a világbajnoki tabella 8. helyére, Hamilton és Kimi egymással küzd az 5. 6. helyen.
A mezőny 3 világbajnoka..Mindezt jól tükrözi, hogy Button az idény első felében 6 futamot behúzott, a többi 9 futamon összesen 25 pontot szerzett, és még így is 14 pont előnye van a tabella-n.
..és elég lesz. -
törölt tag
válasz
[CS]Blade2 #2660 üzenetére
Rákerestem Google-val, hogy: "Kettős Brawn győzelem". Azt mondja 2009. szeptember 13. Monza...
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
Integra #2658 üzenetére
Csak tudod, hogy a 3 autót építettek 2évnyi költségvetésből, aztán 2-t ebből elvetettek. Így nem nehéz, ha gyökeres szabályváltoztatások vannak. A nagyobb csapatok pedig harcban voltak a címért, így csak a többi kiscsapatnál kellett jobb autót építeni.
Eddig talán pont ezért nem jött össze ez a "hagyom ezt az évet, és egyből jövőre fejlesztek" dolog. A rá következő évben is ugyanazok a szabályok voltak, már 3-4éve csak pofozgatott autóval. Most más szabályok vannak, jövőre megint más lesz, így bejöhet, hogy eldobnak 1évet a következőért. Vagyis simán átugorhatják a Brawn GP-t. Már most is nagyon úgy néz ki, hogy a 5. 6. 7. helyre jók csak, pedig állítólag fejlesztik az autót. -
Integra
titán
válasz
#70869248 #2632 üzenetére
ő is tudja mi a dörgés, felesleges ezen csámcsogni.
button konstans jó pilóta, mások ingadoznak.
brawn jól csinálta, jól taktikázta ki a pénzét, ami rendelkezésre állt.
minden együtt kell a vb címhez. és jelenleg meg is van rá az esélye.
remélem meg is lesz nei.meg aztán meg is fordíthatjuk a dolgot:
a nagy nevű ferrari, bmw, mercedes mi a szent szart csinált a konténernyi pénzével?
azt, amit a honda éveken át ekövetett. lúzerkedett.
ilyen egyszerű szerintem. és ez nehogy már button hibája legyen. -
Pompi
nagyúr
Ha esetleg valaki elmentené vagy mondjuk nem tudja online nézni:
Formula-1 Official Video - 2009 Singapore -
Spica
csendes tag
válasz
#70869248 #2632 üzenetére
"Button úgy verte el a mezőnyben szereplő 3 világbajnokot, hogy azoknak nem volt megfelelő technikájuk, még a középmezőnnyel is kűzdeniük kellett." - "Így aztán Button teljes joggal elmonhatja hogy ő a világ legjobb versenyzője..." Sztem ez így egy kissé ellentmondásos. Jó versenyző, nyerni is tud, ha van alatta technika. De hogy a legjobb... LOL
A Kova - Sutil esett leírásoddal teljesen egyetértek, bár megnézném azt a pilótát, aki feladja a belső ívet mégha hátrébb is van picit.Láttam egy Massaval készült interjút tegnap az m1-en, hát nem lepődnék meg Alonso - Fisichella pároson jövőre.
-
JJános
addikt
válasz
hunnylander #2650 üzenetére
És video is.
-
Flashcash
Közösségépítő
válasz
Csabee. #2647 üzenetére
Ez a Palikék szövege volt.
Valójában annyi történt, hogy már a futam megkezdése előtt átálltak egy elnyújtott kétkiállásos taktikára, úgy hogy Rosberg folyamatosan rótta a köröket és ment át a boxutcán, hogy elfogyassza a felesleges üzemanyagot, majd ezután állt ki a rajtrácsra.
-
Pá
addikt
-
Oliverda
félisten
válasz
Fortissimus #2642 üzenetére
A bizonytalan Sauber-nél biztosan jobb.
-
madstunt
addikt
nem kell akkora baki.ha esik vagy hidegebb az idő olyankor amúgy se megy túl fényesen a gomboséknak.Szvsz kölökgyerek fejlődése szempontjából előnyösebb lenne ha jövőre lenne bajnok vagy azután(egy vb azért egyszer mindenképp kijár neki tuti) de nem a második szezonjáben....
Persze mindjár megkapom a fejmosást de odase neki -
RedWing
aktív tag
válasz
Motion_Blur #2638 üzenetére
Jó lenne, ha raknának alá egy értelmesebb autót a Rönósok!
Sokkal többet érdemel, mint amit eddig kapott... -
AMD Power
titán
válasz
Motion_Blur #2638 üzenetére
Jó ez nekünk?
-
Motion_Blur
félisten
-
ne_nezze
aktív tag
elaludtam a verseny elejét, de délután bepótoltam. majdnem akkor is sikerült bealudni
-
JJános
addikt
Brazilia Vettelnek fekszik azt gondolom. Pláne ha esik. Abu-Dhabiban meg az aszfalt lesz homokos, és ez is Vettelnek fekszik. Tegnap a még nem tiszta aszfalton úgy hagyta ott a követőit, hogy öröm volt nézni.
Jó lenne ha megnyerné a hátralévő futamokat Vettel, és akkor legalább mindent megtett. -
törölt tag
Ez alapvető, hisz technikai sportról van szó..de
Az adott technikából nem mindegy hogy mit autózik ki, és milyen helyzetekben.
Button úgy verte el a mezőnyben szereplő 3 világbajnokot, hogy azoknak nem volt megfelelő technikájuk, még a középmezőnnyel is kűzdeniük kellett.
Egyik sem volt abban a helyzetben, hogy egyáltalán odaérjen.Így aztán Button teljes joggal elmonhatja hogy ő a világ legjobb versenyzője, elverte a 3 évvel ezelőtti 2× világbajnokot, elverte a tavalyelőtti világbajnokot, és elverte a tavalyi világbajnokot.
Ritkán van 3 világbajnok a mezőnyben, de Button mindhármat megverte..méghozzá nagyon.
Ő a világ legjobb versenyzője jelenleg.naccerű.
-
andy83
aktív tag
Jaja, Buttonnak nagyon nagy bakikat kéne elkövetnie, hogy innen elbukja a VB címet. Eddig mindig mákja volt, vmi mindig úgy alakult, hogy tudta tartani a többieket. Most Barrichelloval együtt ért be szinte. Az meg, hogy mind a kétszer nullázik Button, és Vettel szerez 18 pontot...
Bár, ha belegondolok, Brazíliában eső lesz, Button összeakad vkivel, Vettel meg jó esőmenőként megnyeri, az új pályán meg Abu-dhabi-ban bármi megtörténhet...
-
SzalaiG
addikt
Hali!
Rosbergel mi lett, h 2ról úgy visszacsúszott?
-
-
-XadAnuX+
őstag
Grat Vettel-nek, megérdemelné a VB címet!
-
Ijk
nagyúr
válasz
Zé_Mester #2615 üzenetére
Az elmúlt 7 évben amióta nézem a Forma 1-et mindig valaki bemákolt egy VB-t. Schumacher a Ferrari egyeduralommal, Alonso amikor a McLaren volt a leggyorsabb de egyben legmegbízhatatlanabb, aztán Kimi amikor Hamilton éppenhogy elbukta a vb-t, Hamilton amikor Massa versenyei csapathibák miatt mentek el, most meg Button a kezdeti Brawn GP fölény miatt. Természetesen ezek közül egyik pilóta sem érdemli meg a VB-t
-
Petya25
őstag
válasz
DopeBob #2618 üzenetére
Így van, Button nem ajándlkba kaphatja a VB-t, hanem megdolgozott érte.
Alonso is szenved, ha éppen rossz napot fog ki a rönyó pedig két VB-je van már.Webber kb 5 liter benzinel és új gumival teljesíthette a leggyorsabb versenykört.
Már rég a verseny alatti teszteket csináltam volna bárki helyében, aki nem fut be pontszerző helyen.... -
DopeBob
addikt
Mivel a Brawn nem fejlesztett év kozben szinte semmit, abbol élnek ami van... ez az év elején jo volt most meg szar... most azért szar Button mert a gyengébb kocsival már nem mindo O nyer? Akkor Alonso is szar? Vagy Rosberg is szar? és még sorolhatnám. A tavalyi VBnek 5 elso helye volt elotte 6 de akkor volt 3 uralkodo csapat és kész. Ráadásul Buttbon idén csak egyszer nullázott, míg a hihetletlenul jo Vettel már rég VB lenne ha az elején nem tori ossze a kocsiját többször is.
-
!Overdose!
őstag
Szerintem Button mai teljesítménye nem volt rossz. Ha szabad volt előtte a pálya, akkor lényegesen gyorsabb volt, mint Barichello, a verseny végére ugye utol is érte. Ha nincs SC, akkor valószínűleg behozta volna a 7. helyre. (Rosberg)
Úgy gondolom, hogy nem a versenytempóval van baj nála, hanem az időmérővel. Ott kéne sokat javulnia, mert ilyen hátulról az idei szoros mezőnyben nem lehet dobogóra állni. Vettel, Massa vagy Hamilton sem tudna.
A világbajnoki címet pedig nem arra osztják, hogy ki érdemli meg és ki nem. Tavaly Massa is megérdemelte volna, de Hamilton is jogosan lett VB. Pontra játsszák. Ráadásul nagyon nem tudjuk, hogy valójában ki mennyit is dolgozik.
Ezzel az egésszel nem azt akarom mondani, hogy Button a legjobb pilóta a mezőnyben, mert ez nem igaz. Idén viszont egyelőre ő és a BGP 001 volt a legjobb. Ennyi.
-
Zé_Mester
őstag
válasz
hossszú #2613 üzenetére
ezt én is így gondolom
az év elején nagyon beletaláltak az autóba, amíg a többi csapat szenvedett.
ehez jött pluszba hogy Button-nak feküdt az autó, Barinak kevésbé.
gyorsan megnyert pár futamot, aztán mikor a többi csapatnál is bejöttek a fejlesztések és utólérték a brawn-t, azóta Button kb semmi kimagaslót nem csinált, csak k...va nagy mákja van mindig.
ha év elején nem ő ül abba a kocsiba, hanem egy tőle jobb pilóta (Hamilton, Kimi, esetleg Vettel vagy Massa) akkor ők már rég VB-k lettek volna az évad felénélszomorú leszek ha Button lesz a VB, márpedig nagyon úgy fest
-
prmcsk
addikt
Van akkora "mákkirály" ez a button, hogy ilyen teljesítménnyel VB. lesz...Az utóbbi versenyeken elcsordogál, miközben az aspiránsok keresztbe verik egymást. Még a riválisok hibájából is ő jön ki jól.
A motorsportokban nem ez az egyetlen példa, hogy a " vak tyúk is talál szemet". Gondoljunk csak vissza az elmúlt évek autó és motorsport VB.-ire.
-
hossszú
őstag
válasz
Zoli1222 #2608 üzenetére
Button az én szememben egy közép szintű versenyző, egyszerűen arról van szó, hogy az idény elején kimagaslóan jó volt az autója amivel senki nem tudta felvenni a versenyt. Most mikor felnőtt a többi csapat a Brawnhoz és küzdeni kellene az eredményért semmit nem villant és még Ő mondta magáról hogy minden idők legnagyobb pilótája.
-
Motion_Blur
félisten
Az a szomorú, hogy Button az ilyen versenyek után boldogan nyilatkozza, hogy mennyire elégedett a saját teljesítményével. Annyit is fog érni ez a cím, amennyit beletesz...
-
P00By
nagyúr
A végére volt egy kis izgalom...
-
Zoli1222
addikt
Nekem nagyon úgy fest, h Button mégse olyan jó versenyző, mint gondoltam.
Remélem Vettel nyeri a VB-t.
-
Jarod1
veterán
most hallom hogy a canon csak 1 versenyre sponzorálta Bariékat?
-
Jarod1
veterán
mivel reggel nem volt erőm felkelni, ezért most nézem a rajtot, mekkora répa ez a Palik, aszongya ...pilóta rendkívül megvan tankolva 684 liter üzemanyaggal indul.
-
hossszú
őstag
válasz
hunnylander #2602 üzenetére
Köszi a magyarázatot, most már értem.
-
hunnylander
őstag
válasz
hossszú #2601 üzenetére
Webber autójánál nem kényszerültek pilótacserére.
19) CHANGES OF DRIVER
19.1 a) During a season each team will be permitted to use four drivers. Changes may be made at any time before the start of the qualifying practice session provided any change proposed after 16.00 on the day of scrutineering receives the consent of the stewards.Ha egy versenyző már elkezdi az időmérőt, utána már nem lehet lecserélni másikra. Webbert nem váltotta senki, ő az autója építése miatt nem tudott résztvenni az időmérőn, ezért a boxból kellett rajtolnia utolsóként.
-
hossszú
őstag
Egyet azért nem értek, Webber miért indulhatott a versenyen és Glock helyett miért nem indulhatott más. Van egy szabály ami arra vonatkozik, hogy aki nem vesz részt az időmérőn az a versenyen sem vehet részt akkor ezt miért nem alkalmazzák mindenkinél?
Aktív témák
- Napelem
- PlayStation 5
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Fujifilm X
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Call of Duty: Vanguard
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest