- Kempingezés és sátrazás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GAI: 150k+
- votlage71: Kábel menedzsment
- Balázs2: Gmail
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Aktív témák
-
Oliverda
félisten
A McLaren, Kovalainen és Trulli is büntetést kapott
Trulli kaphatott volna többet is...
-
werszomjas
addikt
válasz
Oliverda #3390 üzenetére
Remélhetőleg jövőre már normalizálódik a helyzet
A tankolás betiltása biztos jót tesz majd a 2010es szezonnak
Buttonnak meg ölébe hullott a győzelem, kiesett előle mindenki, Hamilton és Vettel mögötte voltak a rajtnál és előtte végeztek, de Barrichello se kutya, csúnyán elbénázta ezt a versenyt.
-
Ijk
nagyúr
válasz
Motion_Blur #3391 üzenetére
Hát igen, Hungaroring óta Hami és Kimi megtáltosodtak
Kár, hogy Kimit kirúgták, remélem jövőre még marad az F1-ben. Egy Hami-Kimi /Alonso-Massa felállást két-két erős kocsival szívesen néznék. Bár nem tudom, jövőre mennyit fog süllyedni ismét a technikai színvonal
Pedig reménykedtem, hogy a nagy csapatok saját sorozatot indítanak.
-
stangli
senior tag
Én nem tekintem Buttont világbajnoknak. Egy olyan versenyző lett világbajnok aki, kb egy fél éve nem állt dobogón.
Ez világbajnoki egyéniség? pfff
ennyi erővel inkább Barichello vagy Vettel... na ők inkább megérdemlik a címet...
Palikék is felidegeltek a nyávogásukkal, ez a két semmirekellő shómen azt mondja, hogy azzal a pár előzéssel amit bemutatott Button, hogy ilyen egy világbajnok. pffff
az ingerküszöbük az utóbbi időben elég alacsonyra tette a mércét. mert nálam egy világbajnok ott kezdődik, hogy Schuamacher. és úgy érzem ez a név mindent elmond.
lehet mondani, hogy az autó... buttonnak adott volt az autó, de az utóbbi időben ő beérte egy pár ponttal... szvsz ez nem világbajnokhoz méltó hozzáállás. -
tuskooo
addikt
válasz
Motion_Blur #3387 üzenetére
Mindig összeszorul a szívem, amikor ilyen videót látok...akkor még értettem, miért nézek F1-et, volt olyan, aki miatt érdemes volt...
-
Motion_Blur
félisten
-
Oliverda
félisten
válasz
Egy vicc (volt) ez az év az biztos. Örülök hogy lassan már vége. Remélhetőleg jövőre már normalizálódik a helyzet. Egy kiélezett Hamilton vs. Alonso csata kell majd ide.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Mai futamgyőztes?
Schumi nagyon jól ment azon a futamon, hihetetlen figura!Timyyy:
-
tibi666
senior tag
válasz
mennyivel szebbek voltak az akkori autók.
na meg a hangjuk! -
Motion_Blur
félisten
Ebben a video-ban szerepel a mai futamgyőztes és az idei világbajnok is.
Csak, hogy mindenki tisztában legyen azzal, hogy milyen szintről süllyedt le az F1 oda, ahol most van...
-
Oliverda
félisten
Webber: Büszkék lehetünk magunkra
Magadra különösen büszke lehetsz a mai menetrendszerű sportszerűtlenkedésedért is márk.
Mondjuk Trulli sem 100as. Bőven elfért volna Sutil mellett erre elbalf@szkodta és még ő van felháborodva. Vicc.
-
Ijk
nagyúr
Nem hiszem el hogy mi történt Kimivel az első 2 kör alatt. Pedig remekül kapta el a rajtot megint, az pedig látszott hogy Webber szabályszerűen letaszítja a pályáról
Szerintem sima dobogó is lehetett volna neki.
Button pedig az első hat futamon megnyerte a vb-t. Akkor fölényesen a legjobb kocsi volt alatta, és ezt ki is használta, Barival ellentétben. Tisztán emlékszem még Barika hibáira és siránkozására, hogy mindenki betesz neki. Persze az utóbbi időben megmutatta, hogy ő is tud versenyezni, hogy jó pilóta, de sajnos ez nem volt elég egy vb-hez. Vettel is halmozta a hibákat egész év folyamán, így nem lehet. Szerintem Alonso, Kimi, Hamilton és Massa akik képesek folyamatosan jól teljesíteni a mezőnyben de ezekkel a kocsikkal nem volt esélyük. A vb a pilótán és a technikán is múlik, Button megérdemelten nyert. Ha megfordítanánk az évet akkor ezt sokkal többen látnák be. -
Csabee.
nagyúr
Világbajnok születik!
-
7Heads Drago
veterán
-
venember83
nagyúr
válasz
remington2 #3366 üzenetére
"...de így, hogy a végén (vagy inkább az utóbbi futamokon) odatette magát, más lett a helyzet."
Magyarország - 2 pont
Spanyolország - 2 pont
Belgium - 0 pont
Olaszország - 8 pont (valami véletlen lehetett...)
Szingapúr - 4 pont
Japán - 1 pont
Brazília - 4 pontMindezt a mezőny egyik legjobb autójával.
-
Oliverda
félisten
Vettel meglöki Kova-t, aztán Webber leszorítja Raikkonen-t majd Trulli üti ki Sutil-t aki beleszáll Alonso hátuljába. A McLaren-nél meg a nyalókás hibázott.
-
Jofi81
őstag
válasz
Azért nyert ő már a 17. helyről rajtolva is...
[link] -
Viktor77
titán
válasz
Nem rémlik mi, mikor Kimi a 17. helyről indulva az utolsó körben előzte meg az addig vezető Fisichellát és nyerte meg a futamot? De ez csak egy példa. Button még hasonlót sem tud.
Csak azért lett vb, mert a kihívói mind töketlenek voltak. Ezért írtam feljebb, amit. -
JColee
őstag
válasz
-
Jarod1
veterán
ne mondjátok el hogy Button lett a világbajnok, a sportklubon megnézem
bakker pont úton voltam.. -
AMD Power
titán
Izgalmas egy futam volt. Nem mondom örülök Button VB-nek de nem bőgtem el magamat. Lewis nagyon jó volt
-
Bermi
aktív tag
jó kis futam volt.
Buttonnak grat, nem örülök, de ez van, igaz barikának se örültem volna.
Kobayasi szépet ment első futamán.
-
-XadAnuX+
őstag
Grat Button-nak!
Nagyon szép versennyel lett vb-ok, az más kérdés, hogy mehetett volna jobban az idény közepén, de lám ez is elegendő volt neki.
Go Alonso! -
andy83
aktív tag
Raikonnen-t tuti a BURN energiaital támogatja!
-
Én így gonolom. Épp ezért nem szorul magyarázatra, mert Te gondolhatod máshogy, le is írhatod. Szerintem egy boxutca áthajtásos büntetés a verseny első felében BIZTOSAN a dobogótol fosztotta volna meg webbert. A verseny végén a 4. Vettel 19-re volt tőle, így bár ebből hülyeség lenne kiindulni, így is mögé "ért" volna be. De ha utólag kapna +25 mp-et, akkor is csak 4. lenne. E 3 érv alapján jutott el oda, hogy ha megkapja azt amit ugyanezért már megkapott 1x, akkor nem áll fel a dobogóra. Nos? Szerinted miért állt volna fel mégis a dobogóra egy drive through-val?
-
greenmukk
tag
nemvolt rossz futam, Bátönnek grat ezt a vb-t év elején hozta össze,meg azért a szerencse elég sokszor mellé állt
hihetetlen Brawn csapat elég faszán összehozta a dolgot
.Barika megint full szerencsétlen volt ,kár érte nemhinném hogy valaha is lesz még ilyen közel a vb-címhez
Rikkönen kicsit beszarhatott
nemvolt semmi
kiváncsian várom hogy mi lesz jövőre
-
remington2
senior tag
válasz
Bandit21 #3362 üzenetére
Egyetértenék Butonnal, ha az utóbbi időben nem támadt volna fel. Az elején jól aratott, aztán annyira sokáig abból és a szerencséjéből élt, hogy kissé ciki lett. Akkor mondtam (még nyáron), hogy ha nyer, akkor nem fogja megérdemelni, mert mi ez nem mákarató verseny . . . de így, hogy a végén (vagy inkább az utóbbi futamokon) odatette magát, más lett a helyzet.
Ott van ellenpéldának mondjuk Kimi, az Alonso-Hamilton párharc idején . . . és úgy általában a nagy büdös 0 teljesítményével, beragadva 5-10 körön át gyengébb versenyző mögé, aztán mikor az már bealszik előtte, nagy ünneplés közepette előzés, és újabb 5-10 kör . . . tőle sosem lehetett még látni hasonló versenyt, mint amit itt Button ezen az egy alkalommal előadott. Persze, azért ő az ultimate hiperszuperultragigagyors numero uno ferrari nagymester . . . aztán az egyik esős futamon meg leáll enni-inni, na az volt a csúcs. Tanulhatna Scumachertől némi tiszteletet.
-
P00By
nagyúr
No, egy viszonylag izgis versenyt láthattunk!
-
Andrew_31
Modder
A VB.-nek akkor van vége ha Bernie Ecclestone is úgy gondolja.
Lehet holnapra kizárják Jenson Button-t valamiért. -
válasz
Bandit21 #3359 üzenetére
Palikék is hogy kivannak, teljesen hülyék.
- féktávon szélárnyékból kihúzódó autóra még mindig megy a "nézelődik", a féket hűt és tapadást keres a ritka levegőből kibújva helyett...
- a másik, meg, "Button 9 helyett jött előre, igazi VB teljesítmény" könyörgöm, Hamit nem szeretem, de 14 helyet jött előre..
és Button meg... sztem nem érdemelte meg. Ok, ha fordíva nézzük, és mondjuk az utsó 6 futamot nyeri meg, mindenki ezen pörögne, h mekkora feltámadás meg stb, és tényleg előzgetett, de én nem emlékszem igazán ilyen VB-re aki a fél szezonban semmit se csinált volna, rendben előzött szépeket, de ha nincs a diffúzor, akkor sehol se lenne. -
válasz
Oliverda #3355 üzenetére
A legszomorúbb az volt amikor a verseny utáni interjúban
- úgy csinált
- tényleg úgy gondolta
hogy nem csinált semmi rosszat. Ő ártatlan.
Keresem a verseny eleje óta, de nem találom előbb már írtam is talán van 1 webber összeállítás jútúbon, talán alonso ellen, de lehet mások ellen is, minimum 5 ilyen ráhúzás van kiválogatva.
Ha nem tud róla, akkor nem szabad versenyeznie. Ott a példa rá Kobayashi, Nakajima... pont ott pont ugyanúgy. És a rajt után sűrűbb volt ám a mezőny...
Ha meg szándékosan ilyen... akkor szót sem érdemel.
És félreértés ne essék, nem azért mert Kimi szurkoló vagyok (nem ferrari, Kimi) amikor Barival csinálta a német nagydíjon, az is szemétség volt, csak ott kapott 1 áthajtásost, és úgy is nyert, ha most is kap 1-et... dobogóra sem áll! -
Oliverda
félisten
válasz
venember83 #3356 üzenetére
Villeneuve ennél jóval konstansabb teljesítményt hozott. Ő nem csak az évad első felében tudott nyerni a jó autóval.
D@ni88:
"És látszott hogy égés már neki a Ferrari."
A boxban különösen.
-
D@ni88
addikt
Szép volt Kimi az az elso km
Parádés. és még hogy nem elég aktív, nincs motivációja
erre ha Webber nem paraszt, akkor előtte fordul el... Onnan meg hát akármi lehetett volna
Button meg egy mákültetvény. Oké csinált szép dolgot. DE 6an kiestek előle. Vettel aki mögötte rajtolt megelőzte, Hamilton dobogós. Kiminek lebontják az autóját, defektet kap. És látszott hogy égés már neki a Ferrari. Erre a mezőny végéről "indulva" Button mögött végez... Hát elég szomorú hogy sorozatos 5öslottón lehet VB címet nyerni... -
prmcsk
addikt
válasz
venember83 #3343 üzenetére
Azért hambi eldobott 17 pontelőnye sem volt gyenge, mikor csak két verseny volt hátra...
Azóta nálam a "nem kicsit lúzer" a jelzője...
-
nah de remélem jövőre Alonso meg Massa megmutatják neki,hogy kell vezetni
Szívemből szóltál
Grat Buttonnak és a Brawn-nak, bár én Barinak jobban örültem volna, mint VB..
Webber meg megnyerte, de véleményem szerint a dobogón sem kéne lennie.. kb Kimi helyét vette el a dobogón(nem helyezést).
Ez a yapó gyerek meg kell jövőre -
blokad
senior tag
Button&Massa
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Csabee. #3330 üzenetére
Kár hogy a két mögüle induló autó is előtte végzett.
Illetve szerencséje volt hogy 6-an estek ki előle.
Én arra leszek kíváncsi hogy a következő futamon nyomás nélkül, hogy fog menni.
Szerintem lesz esélye megverni Barit az időmérőn.Talán most már tud majd koncentrálni is a gyors körön.
-
Zoza24
senior tag
így összegezve a futamot,mindegy,hogy Button mit ment,mert Barichello nem tudott nyerni,ergo így Button megnyerte a vb-t...
s hatan kiestek előle,szóval nah...nah de remélem jövőre Alonso meg Massa megmutatják neki,hogy kell vezetni
-
Csabee.
nagyúr
válasz
venember83 #3343 üzenetére
Azt az idényt nem láttam, pont rákövetkezőleg kezdtem el nézni komolyabban!
-
sh4d0w
félisten
válasz
7Heads Drago #3338 üzenetére
Azért, mert Webber későn kapcsolt és leszorította Kimit a fűre. Ha ez a mutatvány nincs, Kimi esélyesen dobogós.
-
legiaap
félisten
Nemzeti Sport oldalán ez áll a fotó alatt:
Button megérdemelte egész éves megbízható teljesítményéért a vb-címet
A megbízható teljesítményt azért én nem írtam volna oda...
-
Integra
titán
remélem a hondánál most éppen tömeges szeppuku zajlik....
-
Csabee.
nagyúr
válasz
venember83 #3337 üzenetére
Olvasd el az előző focimeccses összehasonlításom! Ez pont ugyan az a helyzet
-
Kapják be... híradó meg nemzetbiztonság bt fontosabb mint az interjú
Most pedig megnézem a 2006-os Brazil GP-t -
venember83
nagyúr
válasz
Csabee. #3330 üzenetére
Most is? Mert még mikor az utóbbi fél év során? Megjegyzem, hogy azt az előzést a célegyenes végén n+1 alkalommal láthatta másoktól, pl két évvel ezelőtt is volt egy német, aki ott előzte meg a népet. A nevére már nem emlékszek. Szóval szép előzés, de azért elvárható is, hogy ilyet tudjanak a srácok.
-
LOTR
addikt
de csúnya ez az embléma/kupa vagy minek mondjam
na rtl klub... no comment....
-
sh4d0w
félisten
Gratula Buttonnek és a Brawn GP-nek a vb-címekhez!
Webbert meg kellett volna büntetni...
-
Viktor77
titán
Nagyon remélem, hogy Kimi jövőre megy a Mekihez, és Hamiltonnal ketten szarráverik ezt a töketlen, vezetni képtelen bagázst.
-
Oliverda
félisten
Webber azért megérdemelt volna egy drive through-t.
-
neduddki
nagyúr
HI!
DRakula nagyon megrdemetle!!! es a csapat is,
utobbi idoben ennyire bajoknak meg ne morultem!!!:- )udv
neduddki
p.s. azert ez a futamkezdet nem volt rossz:- )))
ezt a japo gyerket megtarcsuk vegre vki csinal vmit!!!:- )))
-
Brazília számomra mindig ilyen... -
k.
őstag
YEEEEES!!!!!
Megérdemelte BUTTON -
Csabee.
nagyúr
Palik úgy ordít mint ha legalább ő nyerte volna a vb-t..
Grat Buttonnak és a Brawn-nak! Szegény Barichello hazai pályán leszerepelt! (Milyen rossz lehet Barichellonak? mindenki ünnepel ő meg.) -
Timyyy
őstag
Óóóó, Massa inti le a futamot
ez szép.
ÉSIGEEEEEEEEEEEEEEEEN, MEGNYERTEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Csabee.
nagyúr
Minden eldőlt! Következő futamot meg se kell nézni mert semmi nincs.. tesztelésre jó lesz
Meg pályaismeretre!
-
madstunt
addikt
válasz
venember83 #3315 üzenetére
Hivatalos Live timing szerint:
nyomom én is a gombot asszem... -
LOTR
addikt
válasz
venember83 #3315 üzenetére
mivel Ferrari nem volt versenyben (és sajna Kimi sem), így nekem teljesen mindegy ki mit nyer
eddig kb semleges volt, de ezek után nem bírom Webberthát eső sajnos nem jött
Buttonnak gartuláció
végre Kubica is dobogón van ráadásul 2.
és Kimi is csak feljött 6-nak -
Timyyy
őstag
Ezért jó nekem, mert a Brawn-nak szurkolok, nem konkrét pilótának
hajrá Button
Barichellonak ez egy peches futam.
-
Tom5
addikt
Szegény Barcsi, még nálam is szerencsétlenebb!
-
adman
tag
barinak felraktak egy lyukas gumit. én tegnap még egy szimpla váltócserére gondoltam, de hát az már volt idén 2x, feltűnő lett volna
-
DaveNo1
veterán
Barichellonak megint nem jött össze semmi...Buttonnak meg megint minden...na tessék még defekt is
-
sagesz93
addikt
bari defekt = button vb.
-
Csabee.
nagyúr
Nah Hamilton szép csöndben felkúszott dobogóra! Barichello defekt, Button a VB..
-
madstunt
addikt
ha nem jön 2 körön belül egy duuurva eső akkor button tuti vb
-
Zoza24
senior tag
lesz eső csak későn...
-
Csabee.
nagyúr
válasz
venember83 #3304 üzenetére
Köszi!
Ez a Kobayashi szimpi srác nekem!: ) Bááár leszakadna az ég 5körön belül. -
LOTR
addikt
válasz
kezdhetjük az esőtáncot
-
madstunt
addikt
válasz
ha koba megkapja a büntetést akkor a ferrari tuti megóvja a mozzanatát webbernek
-
7Heads Drago
veterán
Vettel miről rajtolt? Lágy gumiról?
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 4GB FHD 144Hz
- FBT - 5x VIVE Tracker 3.0 + 3x SteamVR Base Station 2.0 Komplett csomag
- AMD Ryzen 9 7950X/Radeon 9070XT 16GB/32GB DDR5 RAM/1TB SSD konfig eladó
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3104
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest