Hirdetés
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Nagymelák
üzenetére
Halkan jegyzem meg ha védekezésnél csak egyszer lehet irányt változtatni akkor Massa, Buttonnal szemben nem mindig volt szabályos.
Igaz.
Schumacher, sajnos amíg a nagyokos Mercedeses vezetők nem jönnek rá hogy hagyni kellene Brawnt kibontakozni addig csak ez fog neki jutni.
Igaz.
---
No comment...

-
Male
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
...bármi, de amit ő mondott...sekli: Szép dolog energiát visszanyerni, de ettől még a környezet szempontjából nem biztos, hogy pozitív a mérleg.
Az lehetne, ha komoly előnyt jelentene... sokkal szabadabban kéne hagyni a KERS-t, hogy tényleg fejlődjön.
(Vicc, hogy 2009-ben és 2011-ben van KERS, 2009-ben a KERS nélküli autó volt a legjobb, 2011 ismét így indul... jó, most volt benne valami olyasmi, de nem is használták.)Nagymelák: Belső oldal, aztán kiment a féktáv előtt a külsőre... én ilyeneket láttam csak, ez meg benne van, ez egy irányváltás. Ha még egyszer visszamegy, az már nem.
-
Nagymelák
senior tag
Ez katasztrófa volt!

Húzhatnak,nyithatnak,nyomhatnak itt bármit,ebből akkor sem lesz izgalmas előzés kavalkád.
Halkan jegyzem meg ha védekezésnél csak egyszer lehet irányt változtatni akkor Massa, Buttonnal szemben nem mindig volt szabályos.
Schumacher, sajnos amíg a nagyokos Mercedeses vezetők nem jönnek rá hogy hagyni kellene Brawnt kibontakozni addig csak ez fog neki jutni.
Remélem javulni fog az évad,mert ha nem akkor ez dög unalom lesz.U.I: A Sauber még alkothat nagyot, jok a pilótái.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
sekli
addikt
Még ha kukázzák is az aksit is előremutató a gondolat, hogy visszanyernek energiát. Az utcai autókban - ahol igazán számít - ott úgyse kukázzák olyan gyakran.
Nem volt rossz a DRS, előzni nem volt egyszerű vele, de mivel a védekezőnek oda kellett tartogatnia a KERS-t, meg lehetett máshol szorítani. Vonatozás végül is nem volt. Button ment pár kört Massa mögött, de ezt nem nevezném vonatozásnak, mindketten küzdöttek rendesen. Sajnálom, hogy Button így elszúrta, kíváncsi lettem volna Alonso mit kezdett volna vele.
Petrovnál jobbat meg Kubica sem tudott volna ma.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Frenky89
üzenetére
Persze, ő is tud beszélni marhaságokat. De legalább élvezetesen közvetít, és lelkes. Én nagyon bírom hallgatni, nincs még egy kommentátor ennyi aranyköpéssel. Én visszavárom.
Peat:
Szerintem is tök jól állnak, még akkor is, ha ebből a mai napból túl sokat nem lehet levonni
Azzal pedig teljesen egyetértek, amit a futam elejéről mondtál. Vettel se sajnálta, és Hami a lemaradás után, kb 6-7 másodpercről visszahozta 1,3-ra. Bosszankodtam is, amikor elkezdett lassulni, bár a rallis/Frédis mutatvány után már csak azt akartam, hogy hozza be.Button is tolta lefele a Ferrarit a pályáról, mint ha egy középcsapat lenne a Ferrari.
Ezzel viszont nem értek egyet. Nagyon szeretem Buttont is, de ma szar volt. Jó a McLaren, de az, hogy nem tudta megelőzni az elején Massat, az béna dolog volt. Massa jobb volt, lassabb kocsival is.
-
Peat;)
veterán
Nem tudom mi ez a sírás, itt egy tök alap Mclaren ami az első kiállásig konkrétan ugyanazt futotta mint a kitesztelt, mindent alázó Red Bull "pokolgép" pedig az első részben Vettel sem fogta vissza magát, aztán meg jött a sérülés Mclaren oldalon. Areo igényes pályákon nyilván ez a kép lesz mint most, de a következő két hét is már rengeteg előrelépést tartogat Hamiltonéknak, baromi jó helyzetben vannak. Button is tolta lefele a Ferrarit a pályáról, mint ha egy középcsapat lenne a Ferrari.
Persze ez csak egy futam, a melegebb futamokon talán Ferrari jobban magára talál, de itt is csak Alonso alakított valamit, jelenleg 3. erők.
-
Male
nagyúr
"Gyulám"-nak valaki szólna, hogy a DRS az nem Drag Reduce System, hanem Drag Reduction System? Mondjuk ha egy cseppet is tudna angolul, akkor magától is rájöhetne, mert nem a légellenállás csökkenti a rendszert
(Elsőre azt hittem, hogy csak eltévesztette, de többször is elmondta... Lehet, hogy ezzel is úgy lesz, mint azzal, hogy a KERS milyen gyorsan visszatöltődik a célegyenesben, annak is kellett vagy fél év, hogy rájöjjön/szóljanak neki.)Perez keménnyel indult? ..és mikor cserélt?
Amúgy szerintem nem volt ez rossz futam... voltak ennél sokkal unalmasabbak is. Jó, az első helyért nem volt csata, de hátrébb azért volt pár esemény.
A KERS-ről meg ismét kiderült, hogy összességében nem hoz semmit, ha így le van korlátozva. Teljesítményben kevesebb mint +10%, és a körnek kevesebb mint 10%-ában aktív... akárhogy számolom ez kevesebb mint 1%-ot jelent egy körön, úgy hogy a mérleg túloldalán ottvan a plusz súly, helyigény, hűtés igény, amit ha levonok szerintem erősen 0 körül mozog, de lehet még negatív is... Bizonyos helyzetekben jól jön, de összességében nem nagyon éri meg.
Amúgy a nagy zöldség jegyében... a KERS akksiját minden futam után kukázzák?
-
hoffman_
nagyúr
Ja, és mivel Palik itthon van, rohadtul ajánlom, hogy most már ő kommentáljon, mert Gyulám egy idióta.
#25067, Thrawn: 1.
-
hoffman_
nagyúr
Első futam, végre, fenomenális érzés volt újra hallani a hangokat
Elég necces volt 7kor felkelni és hazamenni megnézni, a 4-es fekvés után, de megérte.Alonso, és Hamilton a legjobb pilóta a mezőnyben még mindig. Sajnos Vettel is jó. Ha ez lesz az egész idényben, hogy Vettel(redbull) időmérőn szakít, és végiggurul a futamon, én tökön döföm magam. Hamilton 2. viszont legalább mutatja, hogy meg lehet fogni a hülye redbullokat(hogy tudnak ilyen jók lenni megint..). Szegény Mercedest sajnálom, remélem kövire jobban megy a szekér. Petrovnak pedig emelem kalapom, legalább annyira örültem a dobogójának, mint Hami 2. helyének.
Hamilton majdnem Frédi-stílusban hozta be lábon a kocsit
Sok hülye, ralliznak össze-vissza a pályán. Kovalainen se felejtette el, honnan jött. Barikelló meg egy pöcs. Nem 2 éve ül F1 kocsiban, és ilyet játszani, atyaég...Én rohadtul élveztem, alig várom a következőt. Piszok jó lesz ez az idény.
mod:
Sokan írjátok itt, hogy a Merci nincs sehol. Alap, hogy a tesztek lósz*t se érnek, de a Mercedest nem kell leírni. Rohadt peches kezdés volt, szétb*szták mindkettőjük kocsiját... Next time meglátjuk, hogy megy az a kocsi

Viszont ez a hátsó szárnyazósdi elég ratyi, remélem kiforrja magát, mert eddig ez semmi.
-
brownus
veterán
válasz
Nowhereman
üzenetére
Ki az a tost?
-
[CS]Blade2
addikt
Nem sok mindent lehet majd a összefoglalóba tenni. Pár fűnyírás, meg bari kamikaze akciója.
Az előzési zóna meg szó szerint az lett, csak itt próbálkoznak, vagy max az utána következő pár 100m-en.
Kerékcseréből meg szerintem már a következő versenyen már sokkal kevesebb lesz, 1 vagy 2 kiállásra mennek majd, egyszerűen nem lassabb annyival a kopott gumi, hogy a +1 szettel kiautózzanak minimum 1 kiállásnyi időt, és még nagyobb a hibafaktor is, nyomni is kell a pályán, és a boxban is hibázhatnak. -
MPowerPH
félisten
Bezony. RBR, McLaren, Ferrari, Renault abszolút gyorsabbak. A Williams is gyorsabb, csak oda is egy rendes pilóta kellene a tapasztalatlan mellé. Barit ideje lenne nyugdíjazni...
rocket: Hamilton arcáról már tegnap is mindent le lehetett olvasni.
Szvsz, nem érti, és elképzelni sem tudja, mit tudna az Vettel ellen csinálni. Ha ne adj isten köv. futamon Webbo is feltámad, akkor már az első két hely foglalt lesz. Annyi biztos, IM-en nem lehet megfogni őket, de a mai futamból ítélve, és Hamilton-t nézve még futamon sem. 
-
proof88
addikt
Én személy szerint csak örülni tudok Walternak, tisztességes dolgokat mondott és látszik hogy ő a netről is tájékozódik a dolgokról, nem úgy mint Gyulám.
Jó lesz a DRS, csak ezen a pályán nem igazán használható, legalábbis a célegyenes rövid, és nem egyszerű ráfordulni miközben valaki előttünk van. Ott már enyhén veszít az aero tapadásából az elöl lévő miatt a hátsó kocsi.
-
rocket
nagyúr
Unalmas futam volt, a nagy szabaly modositasoknak koszonhetoen beharangozott izgalmakbol nem lett semmi

RedBull megint sajat ligat nyitott, es ugytunik most Webbert is szepen elintezik a szezon elejen, hogy ne ismetlodhessenek meg a galibak kettojuk kozott mint tavaly, es a csokosnak egyenes legyen az ut az uberautoval a VB cimig.
Hamilton arca ahogy nezett ki a fejebol az interjunal sokat elarult a helyzeterol a VB cim kapcsan.
-
Jarod1
veterán
Nem tudom skubiztátok Vettel olyan tálat kapott amiben Merci jel volt
-
MPowerPH
félisten
Szerintem egy pocsék futam volt. Két Ferrari csinálta most a showt, átvették a Mekitől a szerepet. Na persze kis túlzás ez, nem volt valami nagy futam.
Ez állítható hátsó szárny ebben a formában nem tűnik életképesnek. Értem én, hogy hosszabb egyenesekben bizonyíthat, de tavaly az F csatorna mindenhol jól működött, és hatásosabb is volt.
A kers szerintem jó találmány, de mint kiderült a nélkül is lehet futamot nyerni, sőt mi több, jól rajtolni. 
Az RBR, és maga Vettel fölénye óriási volt. Szerintem messze nem nyomta ki a szemét a gépnek, a futam felét végigspórolta. Nah, ez az elkeserítő.

Jah, a Mercedes -nek meg végre egy rendes autót kellene építenie. Mert Rosberg is messze volt attól, amit tavaly produkált itt. Schumacher -nek mondjuk az elején elintézték a futamát...ez sem az ő sara. Rosberg is nagyon lassú volt végig, futamon még gyengébbek mint IM-en.
-
JJános
addikt
Go Vettel! Gr!

McLaren, Hami gr!

Petrov gr!

Nekem izgalmas volt a futam!
szerk: helyesírás oh.

-
kpal
nagyúr
Na ez jó volt
Vettel : very nice , Petrov : meglepő ,Massa és Buton látványos , Schumi és Rosberg :
Perez egy kiállás : jó bemutatkozás . 
-
Nowhereman
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Webbonak pokol lesz ez az idény, Tost célja idén nem az lesz, hogy Vettel mögött tartsa, hanem hogy kinyírja a csapattól, hogy algást ültethesse a helyére.
-
Thrawn
félisten
válasz
Nowhereman
üzenetére
Csalódás és kellemes csalódás között azért van némi különbség

-
Nowhereman
őstag
válasz
SzalaiG
üzenetére
nem tudom mit csalódtok.
Petrovról eddig is lehetet tudni, hogy karakán félelemmentes pilóta, de azt is lehetett tudni, hogy ő az, aki tanul. Ő mindig jobb és jobb lett minden szériában, amint már megtanulta mi merre mennyi.
különben meg Rosbergsonnak sem volt jobb az első szezonja.Perec meg pöpec!
Barichello nagy csattanójáért meg kár, mert ahogyan addig tolta...
-
törölt tag
Alonso megint összeszedett egy büntetést?
Mi történt? Nem láttam a futam közepét... -
Thrawn
félisten
Petrov

-
maláj
addikt
hát ez biza elég sima volt

-
Csabee.
nagyúr
Lehet idén nem fogok F1-et nézni ha a következő 1-2futam is ilyen unalmas lesz.. Annyit változtatnak majd az F1-en évről évre hogy egyre rosszabb lesz...
-
Olomlovag
tag
Sziasztok!
A RB esetében Pá-val értek egyet én is az " atomtöltettel " kapcsolatban. Még nem tudják hogy áll a "gyorsítótár."
Perez belopta magát a szívembe. Megcsinálta egy kiállással, és elkönyvelheti az első futam legjobb újonca díját...

Petrov is, szép kiegyensúlyozott teljesítményével megérdemelte a helyezését.
Közben látom, még mindig mögötte áll a Lada...

Talán be kéne szereznem egyet
-
B-L-A-C-K
titán
Hát izgalmasabb futamra számítottam, de ritka unalmas volt...
-
AMD Power
titán
Lewis!!!

Mekkora volt Petrov!!!! Renault Power!!!

-
SzalaiG
addikt
Hát ez sz@r volt. Se Merci - se Palik....

-
DopeBob
addikt
Mondjuk az is érdekes, hogy "quicknick" mi a fenét csinál...
-
Pá
addikt
Nem tudom mit vannak most úgy oda, Petroc rutinból fogja Alonsot akármennyi ideig, hiába érné utol.

-
qfm
őstag
Alonso és Webber udvariasan helyet cserélhetne, fordítva tippeltem őket erre a helyre.

-
Csabee.
nagyúr
Nem túl szórakoztató a futam....
-
kisza25
félisten
válasz
Nowhereman
üzenetére
mondtam én, hogy a szerelők döntik el

Perez sem megy rosszul, úgy látszik nem csak egy körön gyors
-
Pá
addikt
Amúgy sztem a Red Bull pont azért nem használja a KERS-t, mert nincs tisztázva, hogy szabályos-e és nem akarnak DSQ-t utólag.
Nowhere: nem azon múlik, egész hétvégén sehol sincs Vettelhez képest
-
Pá
addikt
A futamon a legnagyobb csalódás amúgy Webber. Ezzel a kocsival az 5. helyen kolbászolni Petrov mögött szégyen.
-
A_ScHuLcZ
addikt
Használja-e valaki az androidos f1 progit? Gondoltam kipróbálom, de nem enged bejelentkezni, pedig pc-n be tudok lépni, tehát a user/pass biztosan jó.
Ki lehet próbálni egy hétvégére regisztráció nélkül is, úgy működik.. -
kisza25
félisten
kemény keverékre váltott?
még csak egy pit-je volt
Oppenheimer -
törölt tag
Tegnap 1 órával előbb keltem, ma meg 1 órával később... Valahogy nem akar összejönni
Valaki összefoglalná gyorsan a rajtot? -
Pá
addikt
Perez nagyon megy.
-
Oliverda
félisten
Hol marad az SC...

-
Jadro
veterán
Lehet, csak en vartam tul sokat, de eddig nem rosalok be az izgalomtol. Mondjuk minden evadnyiton ez van.

-
mephi666
nagyúr
na, füvet nem kell nyírni a pályán, mert megoldják a versenyzők
hamilton is csatlakozott a fűnyírók táborába -
hodostamas
addikt
sumi most nyilatkozta hogy a hátsó felfüggesztése ment el, azért állt ki.
-
kisza25
félisten
-
mephi666
nagyúr
na, birkacsellót megbüntetik szépen... tegnap is lámázott, meg ma is olyanokat csinál, mint egy újonc
mi van ezzel az emberrel? piál meg füvezik a kocsiban? 
#25013: rühelltem a digitv-t, amikor megvették az angol bajnoki meccsek közvetítési jogát... de átmentem hozzájuk és most örülnék, ha a digisporton menne a forma1, mert akkor hd-ben jönne
mellesleg akkor jó eséllyel más kommentátorok is lennének#25015: legalább jobban érződik, hogy a f1 csapatverseny

-
DopeBob
addikt
Működik ez az állítható légterelő Button autóján? Mert azt látom, hogy nyomkodja, de azt nem igazán, hogy más lenne a hátsó szárny tőle
Mintha nem történne semmi -
Oliverda
félisten
...csak ebből nem lett reptetés.
-
DeckardCain
senior tag
LT nálam se megy...
A Mercedes meg elmehet a....
-
darál0w
Jómunkásember
ez az Rubenz...kell egy uj Chandhok

-
DopeBob
addikt
te jó ég... a nyugdíjasokat is kéne zárni...
-
Pá
addikt
Merciket torpedózzák rendesen.
-
vans?
őstag
Barichello lol.
-
kisza25
félisten
Sumi

Aktív témák
Hirdetés
- Kingston FURY Beast RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz KF560C40BBAK2-64
- Lenovo Thinkbook 14 G4 Ryzen 7 5825U 8 mag 16 szál Radeon Vega GPU Boltból Garanciával Számlával
- ÚJ Macbook Air 15" - M4, 256gb/16gb
- iPad Pro 13" M4 256GB Wifi + Magic Keyboard
- T14 Gen4 27% 14" FHD+ IPS érintő i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Montech XR TG FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

...bármi, de amit ő mondott...
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Sok hülye, ralliznak össze-vissza a pályán. Kovalainen se felejtette el, honnan jött. Barikelló meg egy pöcs. Nem 2 éve ül F1 kocsiban, és ilyet játszani, atyaég...

live timinget nézem

Valaki összefoglalná gyorsan a rajtot?
F1 topik házigazdája?