- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Aktív témák
-
törölt tag
Engem az zavar ebben az egészben, hogy itt félnek hogy a szponzorok mit szólnak a dolgokhoz, miközben attól kellene félniük hogy mi mit szólunk a dologhoz..
A szponzorok azért vannak, mert van nézettség....a nézetség meg miattunk van.
..és én nem akarom hallgatólagosan tudomásul venni, hogy ez mindig is így volt, meg hogy jobb lenne a nyílvánoság kizárásával kezelni az ügyet,..meg ilyesmi.
Egy fenét, bamm bazi büntetés az össze olyan csapatnak aki illegálisan szerez előnyt.
...mert ez nem frankó.
én csak kicsit vagyok illegálias, de ő..ő nagyon illegális, meg ő meg ő is, na ők aztán meg demennyire..és megy a mutogatás.
A csapatok csalnak, a versenyzők horror pénzeket keresnek, mi meg megyünk a kolomp után..
Nem a versenyzők kilincselnek adatokkal, amennyit ők visznek tapasztalatban azt amugy sem lehet megállítani.
De ne csaljanak, aztán meg nyilatkozzanak, hogy de ők becsületesek (bármely csapatra értendő), aztán meg együtt eltussolják, mert hogy senkinek sem jó ez.
Ilyenkor kifejezetten birkának érzem magam, és azt nem szeretem....mert akkor inkább nem fogom nézni ezt a versenyágat.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Vicces képek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- Battlefield 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- További aktív témák...
- Onkyo Integra A-8450 Amlifier
- Thermaltake Toughpower SFX Platinum 1000W
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB / fekete / 24 hó jótállással
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest