- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Aktív témák
-
Qorthral
őstag
válasz
hunnylander #43395 üzenetére
Tudom mi az a kék zászló...
És Te tudod mi az a feltételes mód és mért nevetséges folyton ebben a módban beszélni?Ez nekem nagyon nagyon magyarázkodás...
Most nézd meg kérlek, hogy ez miként hangzik:HA nem lett volna sérült a szárnya és
HA nem lett volna rossz a taktikája és
HA nem lett volna letekerve a motorja és
HA nem kékzászlózták volna állandóan és
HA képes lett volna Button előtt menni vagy a tempóját tartani és
HA nem csapta volna oda már a Q1ben a kocsit az edzésen és
HA kiesett volna előle még 7-8 autó és
HA bejön 2x a Safety Car és
HA neki csak 77 kör lett volna a versenytáv..Na ekkor jó eséllyel nyert volna Hamilton. De ezek közül egyik sem teljesült, szóval azt gondolom, hogy túl sok mindent kell itt kimagyarázni. Nem szerzett pontot, nem állt dobogóra és ennek oka van, nem is kevés. Nem vitatom, hogy jól vezetett, a nehéz körülményekhez képest sokat elért, de akkor is csak a 12. helyen végzett ami még az 1 ponttól is messze van. Ergo nevetséges verseny embereként tekinteni rá. Pl Buttonnál mivel lett volna jobb? Az előzéseivel? Na és Button szerencsétlen kit előzőtt volna meg? Max az SCt ha az méltóztatik bejönni...
De nem jött. Szóval ne áltassuk magunkat meg senkit. Ez nem Hami napja volt. Helytállt, küzdött, a versenyen már nem hibázott, de ennyi. Semmi több.Ugyanezt a szintet hozta Alonso, Webber és Rosberg is szvsz, mindent megtettek amit lehetett, küzdöttek. Sőt, Barrichello sem volt rossz, ha nincsen a gumikopása az elején, megnyerhette volna. Itt csak egy HA van, de ez is elég, nem Bari nyert. Hamiltonnál meg vagy 10 HA volt... Egyébként bár nem néztem utána de szvsz Barrichello több körben volt gyorsabb Buttonnál mint fordítva, csak ugye az elején volt 6-7 amikor a gumi miatt bukott 1-3mp-t. Ez van. A kemény keveréken simán hozta Buttont.
Ja és hogy ne csak az egyik oldalnak üssek oda...
Kimi se volt egy nagy szám most. A rajtnál kapásból bukott egy helyet (mindegy miért!), majd nem volt képes leelőzni Birkát még akkor sem amikor 1:20as köröket futott miközben a Ferkák versenytempója 1:16-1:17 körül volt... Plusz később látszott, hog Massa gyorsabb nála végig.Asszem nem lehet büszke a versenyére ennek fényében.
Fisichellára visszatérve: Sztem iganis nagy szó hogy 9. lett, nagyon szépen vezetett, jó volt a taktikája. Az előzést én nem rónám fel neki mert Monacoban az nagyon nehéz, pláne egy FI-vel. Ami érdekesebb, hogy simán elverte szupertehetséges Monaco menő csapattársát. Ja, és annak fényében is nagy dolog Fisi teljesítménye, hogy elég sokat kap mostanság mindenfelől, mondván már nem ide való, öreg, rúgják ki, stb... Sztem most elkezdett erre rácáfolni.
Aktív témák
Hirdetés
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Metal topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Linux kezdőknek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bluetooth hangszórók
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP EliteBook 835 G7 AMD Ryzen 5 4650U
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest