- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Ég veled, KEndre! :(
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mindent a StreamSharkról!
- A TLS, mint OSINT (nyílt hírszerző) eszköz
- Pi-hole, a reklám blokkoló (Bevezető)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
Peat;)
veterán
válasz stvnppp #33313 üzenetére
2007-es Hamilton sokkal jobb volt mint az idei. Az ideit könnyedén megette volna Alonso vagy Kubica. Jövőre meg lehet fordítva lesz, bár tény hogy Alonso már sok éve bizonyít. Ebben az igazán erős szerintem, tavaly a nem épp ideális légkör és a viszonylag sok hibája (állítólag nem feküdt neki a bridgestone) ellenére is végig ott volt és harcolt a vb címért. Idén meg ahogy negyedik erő lett a Renault begyűjtötte a legtöbb pontot a hátralévő futamokon (jövő évre szerintem ebből kéne kiindulnia Renault-nak, nem a legjobb autó kell..az előző 2 vb-nél sem mondható hogy az autó miatt domináltak volna). Ez nem csak ő róla mond el sokat, hanem inkább azt mutatja, hogy milyen bénázások voltak az élcsapatoknál, pl. utolsó futam Mclaren részről, éjszakai Ferrari részről és pilóták részéről is lehetne egy hosszabb listát készíteni. Kubica joggal haragszik a BMW-re, ha annyit fejlesztenek mint a Renault akkor bármi lehetett volna, ekkora ziccert kihagyni nagy hiba volt.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- iPad Air 4 (2020, WIFI, 64 GB)
- Asus VY279HE IPS 27" FullHD, 1ms, FreeSync, 75Hz monitor
- Új, bontatlan Einhell TC-RA 18 Li BT akkus műhely / garázs rádió - akku nélkül 1,5 év bolti garival!
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 2 év garival! -
- APPLE IPHONE 14 128GB / 100% AKKU / KÉK
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest