- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Korcsii
őstag
válasz
Razor18 #16583 üzenetére
A fék nálam is (G940) ilyen, ha jól értem, de látszólag jól működik:
Sensitivity alatt mindkét brake axis grafikonon fentről indul, le megy, majd újra fel, de alatta a sáv az folyamatosan megy felfele. Gyakorlatilag mintha a grafikon az abszolutértéket mutatná, alatta a sáv pedig a tényleges (vagy gyakorlatilag százalékos) értéket.
Hozzárendelésnél kapott egy Reverse axist, és látszólag jó.
Bár most A320-ban rápróbálva azért kicsit összevissza mozog a pedál. Nagyjából jó, talán a felétől kezd el nyomódni. Viszont van, amikor ha hozzáérek, akkor előbb visszább ugrik - magyarul mintha félig benyomva lett volna alapból, viszont ezt nem tudom tartósan előhozni semmilyen állásban. Szóval inkább arra tippelek, hogy a normál tartományon kívülre ugrik a pedál fizikai modellje valamilyen pillanatnyi input jitter miatt. Érzésre nem fékez, de ténylegesen nem tudom ellenőrizni, mert ugye a féknyomásmérő nem működik, az ECAM Wheel page inop, emiatt a fékhőmérsékletből se lehet következtetni.Én meg megint túl sokat várok el egy alap géptől.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- QuantaPlex T42S-2U
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 3 UHD, Érintőkijelző, i7-10875H, 32GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV G
- Lenovo ThinkPad L490 FHD, TOUCH, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Lenovo ThinkPad T490 FHD, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- 2020 M1 macbook pro 8/256GB elado/cserelheto
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest