- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nézegetem a joyokat és a pedálokat, a Thrustmaster T.Flight pack, és a T.16000M pack jöhetne szóba. A rudder mindegyiknél ugyanaz, a két pakk között van viszont kb. 40eFt difi. Megéri ennyit rádobni? A tesztek alapján úgy látom, hogy akkora minőségi eltérés nincs a két joy között, a T.16000M pakkban levő TWCS Throttle dobja meg inkább az árat, viszont az annyira nem is jönne be így a képek alapján. Aki esetleg használta mindkettőt, annak mi a véleménye a fentiekről?
BTW: túrtam kicsit annak kapcsán, hogy miért tűntek el a force feedbackes joystickok a piacról (6-7 éve sikerült szereznem egy 0km-es MS Sidewinder FB 2-őt, amit én hülye eladtam, ezért is kellene most valami). Gyakorlatilag egy Immersion nevű patent troll cég sikeresen rátette a kezét a szbadalomra, és elég vastag licencedíjakat kértek érte, az MS is ezért hagyta abba. A szabadalom viszont 2019 novemberében lejárt, szóval ennek, meg az FS2020-nak köszönhetően talán találkozhatunk újra ilyen termékekkel a consumer piacon is. Persze a nagyvasaknál már a valóságban is minden fly-by-wire lesz lassan, de én szívesebben repkedek GA gépekkel, vitorlákkal, ott nagyon jó lenne az FB.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Elektromos cigaretta 🔞
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3507
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest