- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
RCH663
aktív tag
Én is jót röhögtem.... Kész.... Csak saját tapasztalatból: Amikor elkezdterm vitorlázni, és már egészen kezdtem magam jól érezni a gépben, és jött a kötél szakadás oktatás. Felkészítve, deklaráltan, ez volt a feladat. Középmagasan bele is oldott az oktató, közölte, Ő csak figyel, oldjam meg a helyzetet. Sikerült üveges tekintettel mérlegelgetve a lehetőséget siklani, eldobva 50 métert az értékes magasságból, ekkor mondta hogy ennyi, övé a gép. Magunk alá leszálltunk egy 180-as fordulóval. Ez kb annyi ideig tartott míg ezt olvastátok. "Éles" helyzetben valahol a csalittosból kellet volna kikanlazni engem a géppel együtt. Később egyedül repülés előtti ellenőrző: Oktató: Én csak ott vagyok nem szólok, ha bele kell nyúlnom vége van. Vége lett. Pusztán azért mert saját magát belhergeli az ember a stresszbe, és hibázik.
Később motoros kiképzésen, hátszeles felszállás gyakorlása, előtt átvettük az elméletet, pontosan tudtam mi fog történni, pár év vitorla és egyéb repkedések után nem igazán éreztem kihívásank a gyakorlat végrehajtását. Oktató látta rajtam hogy "nagyon tudok ma repülni" csendben meghúzta magát az ülésben. Én beszúrtam a gázt, és amikor félig lógó szárnyal sodródtam lefele a pályáról akkor rájöttem hoyg mégsem megy ez annyira, egy kör után izzadt seggel átbeszéltük hogy még gyakszizni kell, hiába megy ez nekem amúgy. És ez kisgép meg vitorla ami azonnal reagál mindentre.... nem 80 tonna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- Hardcore café
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mobil flották
- Autós topik
- További aktív témák...
- MSI RX 580 8GB GDDR5 256bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- MSI GTX 1060 3GB GDDR5 192bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- Gainward Panther RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X 256bit!! Beszámítás megoldható!!!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 4 - i7-11G I 16GB I 256SSD I 15" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest