Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
NvidiaRTX
őstag
válasz
RCH663
üzenetére
"A moziba is megfelel a 24 fps
a lényeg hogy ne legyen stutter, mikrolagg. a teljesen folyamatos stabil a 24 vagy 30 fps, nem veszed észre hogy azt csak annyi."Már vártam mikor süti el valaki a nincs különbség az FPS számok között.
Ráadásul ezt egy olyan helyen írja mint a PH ahol köztudottan kinevetik azt aki ilyet állít.
Aki nem veszi észre az FPS különbségeket annak a legjobb ugyan is soha nem kell neki csúcs hardver, hogy élvezzen egy játékot. Én látom a különbséget sok millió másik gamer társammal együtt, sőt a kamerával rögzített 30-60FPS között is látom, sokkal simább a több FPS-el készült felvétel. De vannak erről teszt videók a megfelelő helyeken.
Részemről zárom a témát, felesleges erről beszélgetni mivel nem egyeznek a nézeteink és az elvárásaink sem.
Egy a lényeg, hogy még mindig nem mondta el senki, hogyan kell tankóni a játékban free módban.
-
cintula187
addikt
válasz
RCH663
üzenetére
Dynamic lighting -ot kikapcsolva hasonló területen tegnap ugyanavval a járművel jobb volt a helyzet sokkal.
Csak most a scenerível van gondom.
LHBP és VTBD -n nincsenek épületeim. Pedig ferihegyre semmit sem raktam be.
Rakjam a scenery listán legfelülre ilyenkor a global europe -ot? -
Korcsii
őstag
válasz
RCH663
üzenetére
Egyébként is, hogy van a fél-cockpit?

szerk: jut eszembe, ez volt már? [Cessna Home Cockpit]
Szintén csak 3 mintor... meg egy kis technika
-
wolruf
őstag
válasz
RCH663
üzenetére
Pont megjött a T.flight Hotas One-om, Saitek pedál nekem is ott figyel (azt nem pakoltam el, csak az összes többi panelt
), én az emelkedés/süllyedést fogom szerintem pedálra rakni (a T.Flight-nak van a gázkaron is egy analóg rudder, ami külön van, úgyhogy azt lehet az oldalazásra állítani
). Jó lesz ez, már várom 
Örülök, hogy más is kocka
-
Cypresss
senior tag
válasz
RCH663
üzenetére
Most jutottam el odáig, hogy fotózni is tudjak. Hátha majd egyszer valaki hasznát veszi.
Így néz a jelenlegi három monitoros rendszerem:
És így fog majd kinézni a három új ívelt Samuval, ha majd megérkeznek. A magasság nyilván más lesz, mert a mintákhoz nem csináltam lábat.

És ugyanez ülő szemszögből:
Az ívet is igyekeztem megcsinálni, de persze a magam béna módján...

-
schawo
titán
válasz
RCH663
üzenetére
De akkor is egy magot terhel agyon, azt 100%-on pörgeti, a többit csak piszkálja. A 8 magot rendesen nem használja ki. A 6-magos intelem ugyanazt tudja 4 magon is, ha nincs teleszórva a p3d/fsx mindenféle addonokkal. A sok mag csak akkor hasznos, ha nagyon sok kiegészítőt használ az ember (főleg a photo sceneryk ölik nagyon a magokat).
-
Cypresss
senior tag
válasz
RCH663
üzenetére
Én egy CDU-ra vevő vagyok, arról nem írtál, hogy a szoftveres támogatás kitől jönne.
(#13578) Jorus: Elsőre úgy olvastam, hogy nincs rá külön ház.

Más:: Urak! Gondoltam összeránthatnánk a gárdát egy évbúcsúztató találkozóra a Pilotsba. Van már kaja is: nyílt egy remek gyrosos az irodaház mellett, lehet burkolni hányásig.
Első körben be kellene lőnünk egy időpontot. Dec 6-20. közötti intervallumot javasolnám. A válaszokban legyen kedves mindenki a preferált géptípust is feltüntetni. Köszönöm. -
wd.taz
aktív tag
válasz
RCH663
üzenetére
Szia!
Nekem Saitek Yoke, Throttle Quadrant, pedal van.
Két szobában vagyunk öten stb.DE!
Ha nyerek a lottón, akkor konkurenciát csinálok a Pilots-nak (bocs fiúk) és a többieknek, a saját házam alagsorában.
Zárás után csak az enyém lesz a SIM és másnap nyitásig tolom a gázkart hááááháááááháháhihihihihi Gonosz hangú nevetés
Vagy, ha bazi sokat nyernék, akkor vennék egy C172; C182; letenném az összes vizsgát, PPL-t, stb.
Ezután kérnék engedélyt a Duna feletti áthúzásra, persze "hanyatt" mert én úgy szeretem.Ja és Gripennel meg elvitetném magam hullámvasutazni, "de, tényleg!"
Teljesen komolyan írtam mindezt.
Azóta, hogy tavaly ott voltam a Pilots-nál, csak ez jár a fejemben.Tazi
-
válasz
RCH663
üzenetére
Jelenleg olyan az itthoni kombó, hogy:
- CH FlightSim Yoke
- CH FlightSim Pro Pedals
- CH FlightSim Throttle Quadrant
- VRInsgiht MCP Combo PanelAmivel bővíteném, az a VRInsight CDU panelje.
Ez pont az a határ, hogy nem igényel állandó, dedikált helyet, és az összes motyó elfér a szekrény tetején. Ha repülök, előveszem, feldobom az asztalra, összedugom, és jön az élmény. Aztán elpakolom, és nem foglal helyet.
A további bővítés hiányának oka hogy nincs rá hely / külön szoba a házban, illetve annyit nem repülök vele, hogy emiatt elfoglaljon jelentősebb életteret, így a moduláris megoldás a jó megoldás nálam. A fixen kiépített / megalkotott cuccok ezt igazából korlátoznák.
-
-
-
LWhite
tag
-
pyth
tag
válasz
RCH663
üzenetére
Mindenkinek köszönöm a hasznos tanácsokat! Az x-52 es ragacson jót mosolyogtam. Pár hónap pihenés után mikor elővettem az x-52 -emet úgy odaragadt a kezem hogy alig tudtam elengedni. Megdöbbenve tapsztaltam hogy a fekete részek felülete ilyen ragacsos anyaggá változott. Nem kis munka volt rendbe tenni de sikerült...

-
LWhite
tag
válasz
RCH663
üzenetére
Szia!
Nem válasz, inkább csak egy kérdés lenne hozzád, ill. a többiekhez.
Korábban nem volt ezzel gondom, de most valamit félreconfigolhattam, mert WATER_EFFECTS 3-tól nagyobb értéknél (tudom, sok helyen írják, hogy ne legyen több
) erősen leesik az fps a fix 30ról, 10-15-re is, amikor a vízen megcsillan a fény.
Már sok dolgot állítottam azóta, de javulást nem nagyon tapasztaltam.
Mi lehet az oka? Talán ez a víz textúra igényel túl sok plusz számítást? (Tény, hogy eléggé fodrozódik) Köszönöm ha válaszolsz!
Mellékelek is képet róla.
-
válasz
RCH663
üzenetére
Na! Nagyjából sikerült belőni...
3 nap kb 50db újraindítás, de talán jó lesz!
Most már csak egy olyan gondom, van, hogy néha néha kb 4-5 másodpercenként fekete texturák villannak be! De csak a másodperc tört részére!Teljesen váratlan időben és váratlan helyen!
Megpróbálok majd róla videót csinálni!
Kisérletezni már nem nagyon fogok a CFG vel de ha van konkrét ötlet amit még megpróbálhatok, akkor azt megcsinálnám...
Gondoltam hogy valami árnyék, vagy valami hasonló lesz, de nem. Olyasmi, mintha layer hiba lenne... -
válasz
RCH663
üzenetére
LWhite köszönöm a segítséget!
RCH663! Neked is nagyon köszönöm! Végig olvastam párszor a blogadt, de sajnos egyenlőre nem sokkal jutottam előrébb, bár sok dolog felkeltette a kíváncsiságom!
Ahogy ajánlottad a HT kikapcsoltam!
Ezzel annyi változott, hogy a CPU kihasználtsága 50 ről 70-80% ra nőt és egy kicsit az FPS vissza esett! Átlagosan 5-10FPS-l.
Amit viszont megfigyeltem és ezt is a leírásodnak köszönhetem, hogy elkezdtem nézegetni a felbontást!
Most 1920x1080 használok az asztalon és a P3D-ben is!
Ellenben mikor a felbontást 3200X1800 növelem az asztalon és a P3D ben is, kevésbé laggol és az FPS is magasabb! Kb 5-l. igaz sokkal inkább ingadozik!
Próbáltam az Affinity vel játszani, de nem láttam érdemi változást!
Azonban pl RejectThreshold nál egy szvsz logikátlan szám volt! Most oda 524288 írtam!
Sajnos a laggolás most is megvan!
Ami gyanús, hogy a GPU load miért nem 1100Mhz megy miért csak 700-800Mhz és ott is szinte 1-2 másodpercenként 0-ra esik!
Érthetetlen!
Megyek elolvasom még egyszer a leírásod!
-
Cypresss
senior tag
válasz
RCH663
üzenetére
Az biztos hogy a több monitor szeggel kivert széklábbal vágja tarkón. (akár Eye, akár Surr. mode)
Igen, ezt már sajnos évek óta tapasztalom, ráadásul nekem a harmadik megoldás van (TripleHead2Go).

de pont az addon fejlesztőkkel végtelenül össze egyeztetett, és agyon koordinált terméktámogatásból...
Erről inkább nem mesélnék, pontosabban nem lenne elegáns ha mesélnék...

Azért ha fejlesztői oldalról belegondolunk, lassan kezd a repszimes világ afféle "mindent bele levessé" változni.
FS2004
FSX
MS Flight
FSX SE
P3D V1 és V2
X-PlaneÉs akkor ennek fényében igyekezz minden platformra megfelelő addont készíteni.

Köszi a tanácsokat.

-
Cypresss
senior tag
válasz
RCH663
üzenetére
Szia RCH,
A gond ott kezdődik, ha vagy addonokkal vagy a default dolgok tömkelegével belecsúszunk a 2 gb teljes memória használatba (VAS!!!! Tehát a vidókártya memória használata is bele tartozik a rendszer memórián túl) ez az amit kijavítottak.
akinek eddig ment rendesen, mert rendes gépe volt hozzá, annak nem nagyon lesz OOM error,
Mit gondolsz egyáltalán nem lesz OOM, vagy ritkul? Mert én összességében teljesen elégedett vagyok a jelenlegi FSX-emmel, és a konfigom sem éppen alap. Viszont az OOM rendszeresen előjön, és évek óta nem tudok vele mit kezdeni.

Persze közrejátszik, hogy nagy mennyiségű komplex addon van telepítve.
De ha azt mondod, hogy a SE sokkal jobb lett ezen a területen, elgondolkodom, hogy legyalulok mindent és felrakok egy szűz rendszert, de ez nálam legalább egy teljes nap lenne, amibe csak akkor ugrom bele, ha biztos a végeredmény. -
zlaszlo
csendes tag
válasz
RCH663
üzenetére
Dehogy sértődöm meg! Mindig is informatikai analfabétának tartottam magam (kivéve amikor nemrég az egyik ismerősömnek távsegítséget próbáltam nyújtani, de ott elakadt, hogy mi az, hogy "program", és sehogy sem tudtam megmagyarázni, pedig vagy 10 éve napi rendszerességgel használ számítógépet). Bár azt nem értem, hogy miért ezzel a hasonlattal éltél, ha a hibás gondolkodásomra akartál rámutatni, hiszen a hasonlatod tökéletesen alátámasztja az én logikámat.
-
zlaszlo
csendes tag
válasz
RCH663
üzenetére
Ez végképp érthetetlenné teszi a jelenséget. Amikor elkezdtem olvasni a cikket, azt hittem, hogy megvan a magyarázat: elsősorban procit használ, a grafikáért viszont a videokari a felelős, az meg bőven elég a max. beállításokhoz is, ezért nem számít, hogy mit állítgatok, mert az a CPU használatát nem befolyásolja, márpedig az a szűk keresztmetszet (ezt a mérések alá is támasztják). Aztán eljutottam ahhoz a részhez, hogy egy csomó grafikai elemet itt igenis a proci számol, akkor viszont továbbra is marad a kérdés, hogy az érintett beállítások miért nem befolyásolják se a processzorhasználatot, se az FPS-t. Azért volt a cikkben olyan beállításokról is szó, amikről nem is tudtam, úgyhogy tettem egy próbát, és minden CPU zabálónak nevezett dolgot levettem. Az eredmény: CPU használat változatlan, FPS változatlan, grafika sokkal gagyibb, videokari meg a korábbi kb. másfélszeresén(!) pörög. Mi a fene?!
Az erősebben tömörített textúrákat még megpróbálom, a táj betöltése ugyanis olykor igen látványosan problémát okoz, aztán a végleges megoldás persze új gép lesz, úgyis kell a munkámhoz is egy erős vas (3-4 éven belül talán a pénzt is össze tudom kotorni rá
). -
miresz
veterán
válasz
RCH663
üzenetére
Köszönöm szépen a választ Tehát a VGA memória sebessége,és a csatoló sávszélessége számít elsősorban. Azt mondta,ha annyira fontos áldozna még rá esetleg egy SAPPHIRE TRI-X R9 290 4GB GDDR5 OC-ra még befizetne. Itt alacsonyabb a memória órajel,de magasabb a sávszél.
-
Geryson
addikt
válasz
RCH663
üzenetére
Pont akartam újságolni, hogy visszavettem a REX felhőket 2048x2048-ra, az addon beállítást "dense"-re és láss csodát 2 giga RAM alatt repülök haza plusz közben ott van a makulátlan 30 körüli FPS-em. Annyira nagy a boldogságom, hogy az valami hihetetlen! Sokkal stabilabb is az egész, nincsenek olyan nagy grafikai ugrások (kevés fa helyett pikk-pakk megjelenik 8000 fa előttem, majd ugyanígy eltűnik amikor távolodom). FPS-ben ez nem okozott gondot igazából, csak látványra volt romboló.
Mondjuk cserébe tényleg azon gondolkodtam vasárnap, amit most írtál, hogy vakítanak a HD-cucokkal és közben maga az FSX nem is bírja.

Viszont ha ilyen szépen megy az FSX-em végre, akkor azt hiszem megveszem az ORBX Globalt végre-valahára, mert azért hiányzik a sok szép ház. Ha elmegyek 2-2.5 gigával utána, akkor még nincs semmi gond...
-
czakof1946
tag
válasz
RCH663
üzenetére
Üdv!
Köszönöm 
De sajnos ez nekem nem mond semmit. Én egy egyszerű FSX használó vagyok, aki szeretné a multiplayer módot használni. Nem vagyok informatikus.
Máskülönben tágranyílt szemmel olvasom az utóbbi, szakmai fejtegetéseket. Nagyon szégyenlem
, de semmit nem értek belőle. Természetesen ez az én bajom. -
RCH663
aktív tag
válasz
RCH663
üzenetére
Szerk:
A Memória mérete a feltételezésem szerint a használt videó memóriával együtt vizsgálandó, ami összesen 800 Mb lehetett nálam, ezt hozzáadva a memóriához... BINGÓ... 2gb memória. Ami alapból limitje az FSX-nek, Ennyit tud alapból összesen mindennel együtt használni, címezni.
-
Geryson
addikt
válasz
RCH663
üzenetére
Na, most tudok a kérdéssel alaposabban foglalkozni. Hol kell ezeket a cikkeket a neved alatt keresni? Google, vagy itt?
Egyébként nálam egyenlőre a tweak nem igazán jött be, ugyanis kevesebb lett az FPS-em.
Aztán inkább most visszatöltöttem a régi .cfg-met és egyesével fogok nekiindulni minden pontnak, de így mondjuk túl sokat lehet nem is várok tőle. 
Érdekes, most néztem, nekem van régi bufferpool bejegyzés, ezzel a szöveggel:
[BufferPools]
RejectThreshold=131072Ez mi?

-
Cypresss
senior tag
válasz
RCH663
üzenetére
Ez egy tök jó összefoglaló volt, köszönjük.

Az Il-76-os navigációs pultja, meg legtöbb kezelő szerve olyan mintha dupló legóból építették volna ovisoknak. Állítólag az amik ki is nevették. Grísa meg mondta hogy jó-jó, de ez -50 fokban is működik, és egyujjas kesztyűben is lehet kezelni, ami pl a sarkvidéken nem hátrány...
Állítólag a németek azért buktak el az orosz fronton, mert a percízen megépített fegyvereik állandóan befagytak, az oroszok összetákolt, már-már széteső cuccaik meg vidáman működtek -30 fokban is a szetyeppén. Ebben azért lehet valami.
-
-
wd.taz
aktív tag
válasz
RCH663
üzenetére
Már egy éve bevásároltam a FreeTrack-hez, kb. 1500Ft volt, de még nem volt időm összerakni
.Meg, kell vennem még kamerát is ......
Más:
Elvitték az AMD-s 1/2 konfigomat, i5 3570K (Costa Rica) + AsRock z77 Ext4 lesz, de majd csak a hónap végén lesz időm feltelepíteni mindent...... nagyon várom már

Tazi
-
Asbee
veterán
válasz
RCH663
üzenetére
Értem. Akkor viszont tényleg jobb lenne lekapcsal. Majd kipróbálgatom, milyen különbség van ki és bekapcs között.
Más: Saitek Aviator Joy-t nem próbált valaki? Nem zavaró hogy elöl van rajta gázkar? Úgy tűnik megválok a Saitek Yoke-tól, nincs annyi időm repülni, szegény csak porosodik, + az állandó le fel szerelés is idegesít. Sajna nincs úgy helyem hogy állandóra legyen.
-
-
Cypresss
senior tag
válasz
RCH663
üzenetére
Szia,
Igen, felraktam, de fps-ben nálam egyelőre nincs változás. Ellenben a színek sokkal kontrasztosabbak, és villámgyors a textúrabetöltés. Eddig is gyors volt, most úgy képzeld el, hogy gomb lenyom és azonnal ott van minden textúra a helyén. Főleg ORBX cuccoknál észrvehető a változás.

De ha segít, akkor megnézhetjük 1-2-3 monitornál is az értékeket külön-külön és egybe is. Ha aktuális a dolog beszéljünk magánban. Azt esetleg nézted, hogy mihez nyúltak komolyabban a driverben?
(#11273) wolruf: Majdnem. Történtetesen senki nem tudta, hogy a gép E-kategóriás, és mint ilyen két GPU-t igényel amíg a de-icingot végzik (ugye ezalatt az APU is kikapcs). Ez persze akkor derült ki, amikor megérkezett a két de-icing kocsi. Volt egy pár perces csevely a ground és a cockpit között, majd kb 20-25 perc várakozás amíg "találtak" egy másik GPU. Ezután negyedórával indult a jégmentesítés. Persze a srácok ezt a negyven percet végig fent a kosrában töltötték. Hóesés, köd, -6 fok... Jó lehetett szegényeknek.
-
wd.taz
aktív tag
válasz
RCH663
üzenetére
Édesapám vadászpilóta volt (Kádár Béla szds.), 84-ben lezuhant, elhunyt. Később édesanyám öcsémet és engem is megesketett, hogy soha nem lehet közünk a repüléshez. Szava tartó ember vagyok, ennek ellenére munka miatt volt, hogy gépre kellett ülnöm amit én nagyon élvezetem, de jóanyám lesápadt.... amíg nem értem haza épségben, halálra aggódta magát.
Képzeld el, ha azt mondanám neki,hogy elmegyek vitorlázni vagy kisgépezni. Belehalna.
Egészségügyileg nem lenne korlát, bár le kéne dobnom 20Kg-ot és formába hozni magam, de egy fél év alatt meglenne az erőnlét hozzá. Ja, meg valami jó nagy fülkés gépet kéne kinézni mert a 193 cm magasságom se átlagos.
Tazi
-
Cypresss
senior tag
válasz
RCH663
üzenetére
Hasonló velem is történt Budaörsőn, csak más kapcsán. Ha ismered a repteret, akkor tudod, honnan indulnak a vitrolázók és hol van a nagy hangár....
Kb fél óra elég is volt... 
Más: Nem tudtam, hogy Dart Vader főállásban [pilóta].

#11243) Rudi50: Ez FSX vagy FS9? Milyen géppel indulsz, és milyen nézetben (2d vagy VC)?
Az ajánlott indítás a következő: alap Cessna (FS9) vagy motoros sárkány (FSX) betölt 2d-ben, utána váltasz PMDG-re, majd VC-re. Csak utána indíthatod az FS2CREW-t.
-
wd.taz
aktív tag
válasz
RCH663
üzenetére
Szó sem volt a valódi repülésről, nem repülhetek. Ezért vagyok ide szögezve a "fotelhez".
Igazad van, biztosan más igazi gépet repülni, eddig is csak utas voltam és ez nem fog változni.Azért nekem tetszik a kiscsaj, szép a mosolya ....
A kiküldetésben is csak azt reméltem, hogy végre megint gépre ülhetek utasként, de nagy lóf@szt, végig kell nyomorogjak 1300Km-t egy 320-as BMW-ben. Persze a mérnök urak jöhetnek repülővel... ez az én formám.
-
-
wolruf
őstag
válasz
RCH663
üzenetére
Egyszer volt szerencsém egy Katana szerű kis buborékot, meg egy Cessna 182-est vezetni egy kicsit. Nnnnos, hiába szimulátorozok nagy boldogan, vagy a magasságot nem sikerült tartani, vagy az irányt. Ennyit a szimulátorról
Az első kis széllökés (vagy szelecske lökésecske) akkorát dobott a gépen, mint a hullámvasút egy nagyobb döccenője. Sokkal-sokkal intenzívebb minden, ráadásul az ember gyomra sem számít rá annyira
Ez a csajszi valószínűleg egy-két emelkedés, süllyedés, után már ahogy kolléga írja, rohanna hátra sikítani a többiekkel. Az FS oktató módjában imádom, hogy a Cessna esetén közli, hogy trimmelj be mindent úgy, hogy a yoke-hoz ne kelljen nyúlni. Persze, vákuumban ezt biztosan meg lehet oldani, de olyan helyen, ahol fúj is a szél, kötve hiszem
Max. pár pillanatig, pár percig. De nem vagyok pilóta sajnos :-/Kíváncsi leszek erre a statikus szimulátorra nagyon

Más... Év végétől megyek vitorlázó oktatásra, kíváncsi leszek, az milyen. Ha már pilóta jó eséllyel sohasem lehetek, talán ez ...

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Lexus, Toyota topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Linux kezdőknek
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- BestBuy topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- További aktív témák...
- Megkímélt HP Gamer,15,6"FullHD IPS,i5 8300H(8X4,Ghz)GTX 1050 4/8GBVGA,16-32GB RAM/512GB SSD,ÚJ akku
- Dell Precision 5530,15.6",FHD,i7-8850H,16GB DDR4,512GB NVMe SSD,P2000 4GB VGA,WIN11
- Artillery Genius 3D Nyomtató
- Prusa MMU3 MK4S/CoreOne (Multi Material Unit)
- Huawei P9 Lite Mobiltelefon fekete 16/2 - VNS-L21 - Független!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- Razer gamer szék
- Lenovo X13 Thinkpad Gen2 WUXGA IPS i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
a lényeg hogy ne legyen stutter, mikrolagg. a teljesen folyamatos stabil a 24 vagy 30 fps, nem veszed észre hogy azt csak annyi."

) erősen leesik az fps a fix 30ról, 10-15-re is, amikor a vízen megcsillan a fény.
, de semmit nem értek belőle. Természetesen ez az én bajom.