Hirdetés
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBlackDog
veterán
válasz
czakof1946
üzenetére
Csak a licencelés miatt "oktató program", ha jól tudom.
Elvileg a MS-től csak professzionális célokra kapták meg a licencet, szórakoztatási célra (alias home júzerek számára) elvileg nem adhatnának -és természetesen nem is adnak el
- el egy P3D-t sem.Viszont úgy tűnik, hogy áttérek a Steames verzióra (az már régóta megvan, de tavaly még nem volt ennyi kompatibilis kiegészítő hozzá). Nem rossz a P3D v3.x sem, de valahogy nincs kedvem szórakozni vele, sokkal többet nem ad az SE-höz képest, viszont ahhoz képest nekem drága.
Ráadásul FSPassengers még nem támogatja. Most sikerült a SE-t is belőni egész tűrhetőre, Aerosoft Budapest Airportot lecseréltem az LHSimualtion féle változatra és kisgépekkel élvezhetően fut minden (valamennyivel több az FPS is, mint a régi FSX-el). Én értem, hogy jobb a grafika a P3D-ben elvileg (gyakorlatban nem sokat vettem észre az árnyékokon kívül), meg elvileg gyorsabb is, de kb. 20 helyett 22 FPS nem jelentős javulás a gyakorlatban számomra az árához képest. Amit viszont észrevettem az első perctől kezdve, hogy az objektumok betöltése nem akasztja meg a futást, szépen lehet látni, ahogy kirenderelődnek, közben pedig fut a dolog mikrolagtól, akadástól mentesen. Szerencsére ez FSX alatt sem jelent nálam észrevehető problémát, nem szokása megakadni objektumok betöltése miatt (vagy csak nekem túl jó a tűrőképességem). Persze ez csak kisgépes repülésre lett elsősorban tesztelve. Természetesen ez mind csak a saját véleményem, ezt tessék figyelembe venni! 
Új hozzászólás Aktív témák
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Interactive Brokers társalgó
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gumi és felni topik
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen házat vegyek?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Acer Predator Helios 300 - i7 10870H - RTX 3080 8GB - FHD 144Hz IPS - 16GB / 1TB SSD - OLVASS!
- T14 Gen3 27% 14" FHD+ IPS i5-1235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asztali PC , R5 8400F , RX 5700 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- G.SKILL Trident Z5 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 99 hó garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Elvileg a MS-től csak professzionális célokra kapták meg a licencet, szórakoztatási célra (alias home júzerek számára) elvileg nem adhatnának -és természetesen nem is adnak el