- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Korcsii
őstag
Ezek a kommentek

Ami a hardver részt illeti, manapság nem repülök annyit, hogy bármilyen fejlesztésben gondolkozzak. G940 elég nekem momentán, inkább egy új gép és P3Dv3 ami valószínűbbnek tűnik, de belegondolok, hogy mennyi macera (meg pénz), akkor nem térül meg a befektetés a havi 1-2 repülésből. Barkácsolás témában korábban terveztem, hogy a tetőtéri szobám ferde tetejét kihasználnám egy overhead-nek, sima kapcsolókból meg valamilyen visszajelzőkből (led?) összeépítve, valamilyen százlábúval meg valószínűleg FSUIPC-vel. No ez is elmaradt, helyette összedobtam egy ACARS-t, mondjuk az leginkább pont a másik irányban dolgozik, de legalább már nagyjából átlátom, hogy hogyan is lehetne megoldani. Csak nem fektetnék bele momentán ennyi időt (az nincs), inkább (fél)készen venném. De elég is nekem a G940, a következő lépcső amit meglépnék már a pilots lenne.

Amúgy hallottam hírét, hogy elég valósághű darabokat lehet összehozni repülős témában is 3D nyomtatóval, gyakorlatilag minimális anyagköltséggel, így mindenképp kíváncsi lennék rá.

Találkozót tekintve az előzőt kihagytam (ejnye), és a távolság miatt most sem ígérek semmit, de ha meg tudom oldani, akkor mindenképp.

Új hozzászólás Aktív témák
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Autós topik
- Robotporszívók
- Noctua-jubileum: 20 év, félmillió ingyenes rögzítőkészlet
- Windows 10
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Léghűtés topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- MÉG TOVÁBBI ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt iPhone 13 Pro felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest