Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
Aktív témák
-
NOD
senior tag
Akkor meg kapcsold át randomról a test data-t illetve használj más progit.
Amugy azt tudja valaki hogy ez az ajánlott 20% szabad hely az a formázatlan terulet 20%-a kell hogy legyen? Szal egy 64gb-s cuccnál ami formázva 59.5 annál az 52gb telítettség az okés még?(#9936) megint én : Még valamit nem nyomtál be mert a 4k irás illetve 4k random írás az vagy 40 fölött kéne hogy legyen.
Test data-t tedd a 00-ra vagy 01-re illetve nézd meg hogy bevan e nyomva egyáltalán a TRIM.
Mindjárt elökeresem hogy miután benyomtam a cuccot mennyit értem el az ssd-vel de azt hiszem 40-60.
A TRIM-et meg ugy lehet ellenörizni hogy a parancssort megnyitod rendszergazdaként és beirod hogy : fsutil behavior query disabledeletenotify : Ha 1et ir vissza a cucc akkor nincs benyomva a TRIM
Ha 0 akkor bevan.A legegyszerubb amugy hogy ATTO-t letöltöd és azzal méred (tesztekben sem szokták a crystal-t használni) és azzal 512 byteos fájloktól egészen az 1mb-s fájlokig leméri. Azt linkeld majd be.
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest