Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
cszn
őstag
Érdekes, hogy az Intelről egyből azt feltételezed, hogy ők aztán nem, de az OCZ na az tuti, hogy beleszámolta azt is. Honnan vagy ilyen jól értesült?

Szvsz mivel külső információ, nem azt adnak meg a gyártók amit akarnak, hanem meg van előre határozva. Az, hogy tudnak e vele manipulálni azt nem tudhatjuk...
Megjegyzésként pedig annyit, hogy amilyen bénázás volt az OCZ-nél többször is FW-el meg is érdemlik, hogy beleszámolják. -
megint én
őstag
Hát nekem, ha egyedül vagyok fenn a mapon, és beírom, hogy fps_max 0 akkor felmegy 1000ig

De nem panaszkodom, gyors...
Amit furcsáltam, hogy ez a 2 alsó érték az a Raid0os F3asnál nagyobb érték, De kb lesz@r0m... Mert süvít mint a szél...
Nagyon baba. Thx...Amikor kiteszik kommentbe az IP-PW-t akkor CS indítással együtt 5-6sec

-
Viry
tag
van rajta 16 GB szabad hely!!!!
a 15M az a kisebbik partíció (rendszer számára fentartott helyből a maradék)
fasz tudja mi ez a win7 csinálta partíciók!
Semmit nem csináltam csak feltelepítettem rá és kész! Ment egy darabig aztán befosott!PL ezt írja ha kisebbik partíciót akarom tesztelni!
Megnézem mi van rajta és tök üres csak egy ass-ssd teszt.bin file van rajta....
-
szki
őstag
Szzerintem csak 30-40 hozzászólást kellene visszaolvasnod...
Intel X25-V 40 GB, amire gondolsz (30eFt kb). De létezik a népszerű X5-M 80 GB (kb 60eFt)
És best bye mostanában: OCZSSD2-1VTX30G 30GB - Vertex (24eFt kb)Ha csak egy op. rsz, és egy játék kerül rá, akkor 30GB is elég lehet.
Nálam W7x64 HP + Office 2007 meg pár program 19 GB-ba belefér. Játék telepítéskor 5-10 GB-ot lefoglal pluszba
z00li: új telepítés, vagy klónozás? Ahogy kényelmesebb! Ízlések és pofonok!
Aktív témák
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Segway Ninebot E3 elektromos roller - Bontatlan - Új
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Igaz lassabb, mint a Force, de rendszernek tökéletes lesz
Én elég nagy különbséget várok a vinyóhoz képest 
Amit furcsáltam, hogy ez a 2 alsó érték az a Raid0os F3asnál nagyobb érték, De kb lesz@r0m... Mert süvít mint a szél...
Nagyon baba. Thx...