- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- Pajac: Nincs rá kapacitásom
Aktív témák
-
Robert1987
tag
Sziasztok!
Hosszas gondolkodás után úgy döntöttem, hogy én is beruházok egy ssd-re. A választásom egy 40Gb-os Corsair Force szériás darabra esett.
A kérdésem az lenne, hogy a win7-et az ssd-re úgy telepíteném föl, hogy a mostani merevlemezt, amin a win7 van egyszerűen lehúznám az alaplapról, és majd a telepítés után csatlakoztatnám vissza. Mármost ha lehúzom, és csak az ssd lesz fent, és akkor lépek be a bios-ba beálítani ezt az "AHCI" módot, akkor ez így működni fog? Vagy szükségem lesz más drivere is? Ha telepítés után kötöm vissza a régi vinyót akkor azt fogja látni az új win7 ami az ssd-n lesz? Ez az "alignálás" be fog következni ha így telepítem föl?Elnézést ha olyat kérdeztem ami már szerepelt a fórumban, csak néha kicsit nehéz kiigazodni ezekből hogy mit kell/nem kell csinálni az ssd-vel.
Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB/512GB használt, karcmentes 87% akku, 191 ciklus
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest