Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
Robert1987
tag
Sziasztok!
Hosszas gondolkodás után úgy döntöttem, hogy én is beruházok egy ssd-re. A választásom egy 40Gb-os Corsair Force szériás darabra esett.
A kérdésem az lenne, hogy a win7-et az ssd-re úgy telepíteném föl, hogy a mostani merevlemezt, amin a win7 van egyszerűen lehúznám az alaplapról, és majd a telepítés után csatlakoztatnám vissza. Mármost ha lehúzom, és csak az ssd lesz fent, és akkor lépek be a bios-ba beálítani ezt az "AHCI" módot, akkor ez így működni fog? Vagy szükségem lesz más drivere is? Ha telepítés után kötöm vissza a régi vinyót akkor azt fogja látni az új win7 ami az ssd-n lesz? Ez az "alignálás" be fog következni ha így telepítem föl?Elnézést ha olyat kérdeztem ami már szerepelt a fórumban, csak néha kicsit nehéz kiigazodni ezekből hogy mit kell/nem kell csinálni az ssd-vel.
Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Robotporszívók
- Bluetooth hangszórók
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Gyúrósok ide!
- World of Tanks - MMO
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Elden Ring
- További aktív témák...
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- Eladó Xiaomi Redmi 10 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest