Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- kreténtehén: Első lengyel túra
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
UdVi86
aktív tag
válasz
band1103
üzenetére
Igen, jelenleg nekem is az a driver van fent, amit a Win7 tett fel magának (ez a híres 2006-os friss driver) és valóban megy a trim. Csak az bosszantó, hogy ugyanaz az SSD Intel alatt jobb, mint Amd alatt. Persze ha csak a teszteknél mutatkozik ez addig nincs baj. De gyanítom h bizony a programoknál is. Program indulások eredményeiből gondolom, habár ezt nagyban befolyásolja a proci típusa is. És én az Athlon II X2 240-es procimmal elbújhatok az SSD tesztekben előszeretettel használt i5, i7 mellett.
De pl. a legutóbbi nagy fLeSs-es SSD tesztben E5200-t is láttam (2 magos konfig), ami már nekem jó kiindulási pont. Ennél egy Patriot Torqx-el (szintén Indilinx vezérlő) 3,6mp volt a CS4 indulása. Nálam meg a korábban írtak. Bár itt nem tudom az első indítást mérték vagy sem
Meg ugye köztudott h Intelt jobban szereti az Adobe.Ja amúgy Neweggről nem is lehet rendelni Magyarországról, tehát mindenképp Ősemberen keresztül bonyolíthatod. Nálam megérte h nézegettem, mert akkor még 2 hetente frissült az árlista nála. De amikor volt akció, rákérdeztem mennyi lenne azon az áron átszámolva és akkor le is rendelte, nem kellett a hétfőkre várni. ípersze ez már a múlt, ő is újított és jól tette. Szóval korrekt, megbízható, így csak ajánlani tudom.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PlayStation 4
- Windows 10
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Fujifilm X
- LEGO klub
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung PM9E1 "9100 PRO" 2TB M.2 NVME Gen5 x4 SSD! 14.000-12.500MB/s
- Corsair MP600 PRO XT 2TB Heatsink NVMe PCIe Gen. 4
- Western Digital Purple Pro 10TB (WD102PURP) új, bontatlan
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Seagate Barracuda ST8000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 15ACG6 165Hz Gamer notebook -R7 5800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB W11
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (ELKELT)
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Meg ugye köztudott h Intelt jobban szereti az Adobe.