Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
fagy53
nagyúr
válasz
AirBooms
üzenetére
Itt most mindenki ajánlhatja a sajátját, attól érdemes választ kapni, aki végig zongorázott már több, ma kapható típust. Talán megerősíti a véleményemet a felhasználásbeli különbségekről. Én az előbbiek szellemében a Kingston SNV425-S2/64GB-ot vettem és nem bántam meg, 35k volt, ennyi tanulópénzt az első fecskére rászántam.
Több mint tízszeres írásmennyiséget élt át szegény, mint a HDD azonos idő alatt, ez a rengeteg teszt eredménye, és tökéletesen, hibátlanul működik. A mindennapi használatban jobban jártam, mint az F3 Samsung-gal, ha mint rendszervinyót nézem.Ha 10k-val többet adtam volna ki, akkor is ezt érezném és ezt írtam volna.
Aktív témák
- Samsung 990 PRO 4TB (MZ-V9P4T0BW) PCIe 4.0 NVMe M.2 - Garancia: 2028.12.03 -ig
- ÁRESÉS! ÚJ! BONTATLAN! Külsők SSD 500GB,T5-T7Samsung,SandiscExtreme,Seagate,Adata480GB
- Számlával, Garanciával! Samsung 860 PRO 2.5 256GB
- WD Blacck SN8100 4 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.900-14.000 MBs - Eladó!
- Új 256 Gb-os Micro Sd kártya
- MacBook Pro 14 2024 M4 Pro, 24 GB RAM, 1 TB SSD Space Black 27% Áfás
- Honeywell DC313N elemes kapucsengő
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 13 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Több mint tízszeres írásmennyiséget élt át szegény, mint a HDD azonos idő alatt, ez a rengeteg teszt eredménye, és tökéletesen, hibátlanul működik. A mindennapi használatban jobban jártam, mint az F3 Samsung-gal, ha mint rendszervinyót nézem.Ha 10k-val többet adtam volna ki, akkor is ezt érezném és ezt írtam volna.