- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
fagy53
nagyúr
válasz
AirBooms
üzenetére
Itt most mindenki ajánlhatja a sajátját, attól érdemes választ kapni, aki végig zongorázott már több, ma kapható típust. Talán megerősíti a véleményemet a felhasználásbeli különbségekről. Én az előbbiek szellemében a Kingston SNV425-S2/64GB-ot vettem és nem bántam meg, 35k volt, ennyi tanulópénzt az első fecskére rászántam.
Több mint tízszeres írásmennyiséget élt át szegény, mint a HDD azonos idő alatt, ez a rengeteg teszt eredménye, és tökéletesen, hibátlanul működik. A mindennapi használatban jobban jártam, mint az F3 Samsung-gal, ha mint rendszervinyót nézem.Ha 10k-val többet adtam volna ki, akkor is ezt érezném és ezt írtam volna.
Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Napelem
- Energiaital topic
- Hardcore café
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Parfüm topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Samsung 980 Pro 1TB 4.0 Nvme SSD Alza Garanciás
- SAMSUNG 2TB PM9F1 M.2 NVME Gen4 x4 SSD! 7000 MB/s 5200 MB/s
- Kingston HyperX Fury 120GB 2,5" Sata3 SSD
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Főleg egyben eladó M.2 NVMe SSD-k (2230, 256GB / 512GB)
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- LG 40U990A-W / 40" Ívelt Nano IPS Black / 5K UHD 120Hz / 2x ThunderBolt 5.0 / Adobe RGB 99%
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- 202 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U7 255H, RTX 5060 (FOGLALVA)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Több mint tízszeres írásmennyiséget élt át szegény, mint a HDD azonos idő alatt, ez a rengeteg teszt eredménye, és tökéletesen, hibátlanul működik. A mindennapi használatban jobban jártam, mint az F3 Samsung-gal, ha mint rendszervinyót nézem.Ha 10k-val többet adtam volna ki, akkor is ezt érezném és ezt írtam volna.