Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Syl: UPS - te áldott!
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
fLeSs
nagyúr
3 nappal ezelőtt kikapcsoltam a Diskeepert (ezzel együtt a Hyperfastot), és elfelejtődött.
Ugye Jmicronos SSD-ről van szó, ez nem támogatja a TRIM-et.
Azóta összevissza másolgattam, törölgettem, installáltam, uninstalláltam, szal rendesen használtam az SSD-t.
Ma észrevettem, hogy kedvenc játékom betöltése dög lassú. Észrevehetően lassabb volt, mint szokott. Már tegnap is picit fura volt, de akkor még nem tűnt fel ilyen szinten, felraktam egy csomó programot a gépre és gondoltam biztos ez lassította le..
Most jutott eszembe, hogy a Diskeeper nem fut, ergo most nincs garbage collection.
Elég nagy szívás, de a múltkor csináltam egy csomó tesztet (IOMeter és AS SSD másolás) de aztán letöröltem az eredményeket tartalmazó fájlocskákat, szal most nemtom visszanézni őket és összehasonlítani sem a mostani sebességgel.
Az előbb visszakapcsoltam a Diskeepert, és a HDD led kb. fél perc múlva elkezdett halványan villódzni, szal a program csinálja a dolgát. Van értelme használni.szerk: végülis most is mérhetek és az lesz a "tisztítás előtti" állapot.
Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bittorrent topik
- Vicces képek
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i3-1315U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest