Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- hcl: Google Billingclient 8.x Android példaprogram
Aktív témák
-
proof88
addikt
Üdv,
ha már pont itt vagy, megkérdezném, hogy izirájder volt tényleg múltkor az Acronis True Image-dzsel megcsinálni, hogy telepített rendszert mentettél és utána alignoltad a partíciót? Mert én hülye, bár már tudtam régebben, hogy ezt illik megcsinálni, kifelejtettem az alignolást és xp-vel formáztam.
Még egyszer meg nem volt kedvem telepíteni, így is már 2. telepítés volt, mert előzőleg G: meghajtónak rakta a rendszert
, szóval mmásodjára minden más winyót lehúztam és úgy telepítettem, úgy már C: lett... nem is értem, pedig ez 2 SSD raid-ben és az első 2 sata portra dugtam őket, de biosban is az első helyen vannak, na mindegy ez nem érdekes.
Szóval simán az ssd-s rendszerre is felpakolhatom a true image progit vagy másik rendszerre rakjam és onnan indítsam el?
Majd simán csak Drive Snapshot, alignolom és visszarakom a progival a rendszert?
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Xbox One S 500 GB + Series kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Még egyszer meg nem volt kedvem telepíteni, így is már 2. telepítés volt, mert előzőleg G: meghajtónak rakta a rendszert
, szóval mmásodjára minden más winyót lehúztam és úgy telepítettem, úgy már C: lett... nem is értem, pedig ez 2 SSD raid-ben és az első 2 sata portra dugtam őket, de biosban is az első helyen vannak, na mindegy ez nem érdekes.