Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
Aktív témák
-
válasz
jukiokin
üzenetére
Csak ha letiltod a virtuális memóriát, akkor tűnik el a swapfile.sys. Arról nem tudok jelenleg(nem is néztem utána), hogy a swapfile.sys kihelyezhető lenne, de az biztos, hogy írás szempontjából elhanyagolható illetve a lehető legjobb "típusú" írással módosítja az OS (4K Aligned, ez a Good Write)
Szóval jó helyen van, nem ez miatt csökken majd az SSD élettartam.(Nem kérdeztem, de azért leírom, hátha másnak hasznos: W8 esetén a hibernálás teljes tiltása a fastboot elvesztését vonja maga után, onnantól kb úgy indul az OS mint a W7)
HartgeH3-2.8
Ha tényleg nagyon hideg környezet veszi körül a gépet első indításkor, az lehet ilyen kihatással a rendszerre, elsősorban a táp-ra. Ha ez a szitu, akkor az abban nyilvánul meg, hogy kikapcsolt állapotból bekapcsolva van meg a jelenség, de ha megy egy 10 percet a gép, utána már kikpcsolt állapotból sem jön elő újra illetve akárhányszor újraindítod a gépet, akkor is mindig kifogástalanul boot-ol.
(Hard Disk Sentinel-el nézz rá a meghajtóra, lényegesen több információt közöl az SSD állapotát illetően)
Aktív témák
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS4010
- 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- Apple Watch Series 7 41mm GPS,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T3 Plus CM 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest