Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- valakiyt: Az Iobit programok - el kéne engedni
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Dictator^
üzenetére
Ez igy egy kicsit meredek. Telefonrol vagyok, nem nagyon tudok guglizni, linkelni, ez egy kicsit nehezze teszi a dolgokat.
Abban a cilkben ami alapjan elvegezted a "beuzemelest", valoban ott van a search kikapcsolasa, es a jo hir az, hogy valoszinunek tartom, hogy az outlook emiatt lassu. Legalabb is sokkal tobb koze van, mint a prefetchhez, (ami tudtommal win7 alatt mar superfetch, de ezt most telefonrol nem tudom ellenorizni) ami csupan elotolt valamit, amit most kozel azonos sebesseggel ersz el mint ha elo lenne toltve.
A rossz hir az, hogy a searchet viszont en sem tudom hogy kell megnyugtatoan visszakapcsolni. Elvileg csak be kell pipalni a szolgaltatasoknal, de nekem ez ugy veszem eszre nem oldotta meg. En is kikapcsoltam anno, majd amikor rajottem hogy felesleges, visszakapcsoltam, de a start menuben keresve igy sem talal meg szinte semmit. Arra meg nem volt idom hogy rakerdezzek okosoknal.
A registryben en alapertelmezes szerintire allitanam a dolgokat elso korben es aztan magician. Nem tologatnam kezzel foleg nem ha nem tudom pontosan mit csinal.
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bittorrent topik
- Kutya topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Robotporszívók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hobby elektronika
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- 3440 x 1440 100Hz!!! 90W PD 34" CURVED 1000R Samsung S34A650UXU - 1 év garancia!
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 24GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S26 Ultra Spigen tok, üvegfólia
- iPhone 15 Pro 256GB 88% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest