Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Dictator^
üzenetére
Ez igy egy kicsit meredek. Telefonrol vagyok, nem nagyon tudok guglizni, linkelni, ez egy kicsit nehezze teszi a dolgokat.
Abban a cilkben ami alapjan elvegezted a "beuzemelest", valoban ott van a search kikapcsolasa, es a jo hir az, hogy valoszinunek tartom, hogy az outlook emiatt lassu. Legalabb is sokkal tobb koze van, mint a prefetchhez, (ami tudtommal win7 alatt mar superfetch, de ezt most telefonrol nem tudom ellenorizni) ami csupan elotolt valamit, amit most kozel azonos sebesseggel ersz el mint ha elo lenne toltve.
A rossz hir az, hogy a searchet viszont en sem tudom hogy kell megnyugtatoan visszakapcsolni. Elvileg csak be kell pipalni a szolgaltatasoknal, de nekem ez ugy veszem eszre nem oldotta meg. En is kikapcsoltam anno, majd amikor rajottem hogy felesleges, visszakapcsoltam, de a start menuben keresve igy sem talal meg szinte semmit. Arra meg nem volt idom hogy rakerdezzek okosoknal.
A registryben en alapertelmezes szerintire allitanam a dolgokat elso korben es aztan magician. Nem tologatnam kezzel foleg nem ha nem tudom pontosan mit csinal.
Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Wuthering Waves
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iOS alkalmazások
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mi az optikai internet és hogyan működik?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Anime filmek és sorozatok
- Indul a ChatGPT Health
- További aktív témák...
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- Újszerű PlayStation 4 Pro GoldHEN - 20db PS4 játékkal (Cyberpunk, God of War és rengeteg más)
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest