- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
Lmh
őstag
Sziasztok!
Elkövettem azt a hibát, hogy hirtelen felindulásból vásároltam egy SSD-t. OCZ Agility3 120GB. A hiba abban rejlik, hogy nem néztem utána, hogy mivel is jár ez és most olvasgatom a különféle fórumokat, hogy milyen rengeteg beállítás eszközölhető.
Itt kezdtem az érdeklődést, majd át lettem ide irányítva
Becsületesen olvasgattam ezt illetve ezt a leírást is. A második linkkel kapcsoltban azt a tanácsot kaptam, hogy a 4,6,7,8,9 pontokban szereplő beállításokat nem kell elvégezni.
Mivel baromi óvatos és alap szintű felhasználó vagyok, ezért szeretném a bonyodalmakat a legminimálisabbra csökkenteni és csak a legfontosabb beállításokat elvégezni. Első SSD-m szóval nem kell szerintem méééég sokkal gyorsabbá tenni, csak annyit szeretnék, hogy stabilan, kényelmesen, hibajelenségmentesen használhassam.
Szóval melyek azok a pontok, amiket ezek alapján mindenképpen javasoltok, hogy végezzek el?
Konfigom az adataim között. Ide csak annyit írok, hogy sima Asus M5A97 alaplapom van.A telepítésnél annyi a tervem, hogy mindkettő jelenlegi merevlemezemet kihúzom a gépből és a "rendszermerevlemezemet" nem is kívánom visszadugni, csak ha vmi gebasz lenne az SSD-vel. Ha fent az ssd-n a rendszer, akkor a másik merevlemezt ( filmek, játékok, képek, dokumentumok...) gondolom csak egyszerűen visszadugom és menni fog gond nélkül.
Jaj, még annyit, hogy win7 telepítés előtt csak annyi a dolgom, hogy az alaplapon megkeresem a SATA3 csatit, amibe az SSD-t dugom és átállítom erre a bizonyos AHCI-re?
Remélem megtalálom
Elnézést ha hosszú és bonyolult voltam, csak nem nagyon merek belevágni.
Előre is nagyon köszönöm!

Aktív témák
- MacBook Air 13" M2 / 256GB / 8GB midnight (éjkék) / 96% akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ!! 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest