Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
Én pont nem ezt a verziót javasoltam....
Számokkal leírom a példát, hogy érthetőbb legyen.1. Vásárolunk egy 128GB-os SSD-t, amelynél a közvélekedés szerint célszerű valamennyi "fizikai" tárhelyet szabadon hagyni.
2. Létrehozunk rajta egy 115GB-os particiót és marad 13GB-nyi particiónálatlan terület
3. A 115GB-os particiót formázzuk "izlés" szerinti szektormérettel vagy beillesztjük szoftveres raidbe (pl. linux fájlszerver)4. OS csere vagy újratelepítéskor csak ezt a 115GB-os particót formázzuk újra
----
Megjegyzés: Én még semmilyen tesztet nem láttam, amely a most népszerű SSD-kkel kapcsolatban kimutatná annak a hátrányát, ha átlagos használat esetén a tároló kapacítás 100%-át használjuk fel particiónálás/formázáskor.
Ennek ellenére én hagyok helyet, mert abból nagy baj nem lehet....
Aktív témák
- Mobilhasználat külföldön
- MKV szerkesztés (mkvmerge gui, stb)
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Képregény topik
- Gitáros topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Kolink SFX 350W tápegység /BONTATLAN/Számlával/
- iPhone 16 128 GB Plus White - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 01.04
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 8700K / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone 7 32GB fekete színben, független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest