Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr

de...
telejes adat irízerelés nélkül hdd, ssd nem kerül ki a kezemből, ha a legkevesebb személyes, (ügyfél) adat volt rajta.
ezt nagyon sokan nem tudják, hogy alvilági iparág a döglött winyók ecélú felvsárlása. (azaz megsemmisítésből való kilopása.) fel sem kell törni a tűzfalat, amikor a hülye júzer a netbanakolásra használt laptopját visszaviszi gariba. és pár hónap és múlva megy a csodálkozás....ilyen adat nincs rajta, de teljes törlés nélkül nem gariztatok.
(ezt világosan kifejtettem...)ezért érdekelt volna a javítási és törlési lehetőség.
(asszem elég célirányosan kérdeztem....)

szerk:
aha. szóval macera a törlés. még működőnél is...szerk2
csak annyi mindenre vannak szakosodott bütykölők már itt a ph-n, gondoltam erre is.
Aktív témák
Hirdetés
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Apple iPhone 16 Pro-White Titanium-128GB-Akku:97% - Megkímélt Újszerű állapot!Jótállás:2028.05-ig
- Samsung Evo 970 Plus 500GB Nvme SSD!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs