- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: Roleplay a covid alatt.
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- GAI: A hűtőpaszta és thermal gap pad ellenes Vaterás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
Coolmat
üzenetére
Ezeket tudom is
A kérdésem még mindig az van-e gyakorlati tapasztalata vkinek a samu 830-cal xp alatt, illetve mit okozhat a trim hiánya hosszú távon? Eredetileg T400-ba vettem 8GB ram mellé, ezért is lett a samu. De visszaváltottam T60-ra, abba max 3GB ramot lehet rakni, most 2 van és kevés, W7 nagyon eszi. Na meg ugye xp-s progikat buktam, vehetek W7 licenszet. Jó , vehetnék ramot is, csak sok minden szól ennél a gépnél az xp mellett.Dark Archon: Ott is van trim nem? Lényegében az érdekelne, ha garidőn belül behalna kimutatnák-e/rá tudnák-e fogni, hogy azért volt mert nem trim-es os-en használtam? Az hogy 3 év után bedöglik már nem érdekes, addigra úgyse sokat érne

Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Highguard
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- iPhone topik
- SONY LCD és LED TV-k
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Filmvilág
- Napelem
- További aktív témák...
- Samsung 840 Evo / 850 Evo / CM871a / 250GB Sata SSD
- Eladó egy hűtőbordás, Corsair Force MP600, NVMe Gen4 500GB-os SSD!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Kioxia XG7 / Gen. 4x4 / 4TB 100/100 / NVMe / M2 2280
- Corsair MP600 Elite 1TB NVMe SSD ÚJ, bontatlan
- Kingmax DDR4 2x4GB (8GB) 2400Mhz ramok
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
- ASUS Zenbook S 13 OLED Ultra 7 155U 16gb ram 1tb ssd 3k oled pillekönnyű akksibajnok gyönyörű fedlap
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A kérdésem még mindig az van-e gyakorlati tapasztalata vkinek a samu 830-cal xp alatt, illetve mit okozhat a trim hiánya hosszú távon? Eredetileg T400-ba vettem 8GB ram mellé, ezért is lett a samu. De visszaváltottam T60-ra, abba max 3GB ramot lehet rakni, most 2 van és kevés, W7 nagyon eszi. Na meg ugye xp-s progikat buktam, vehetek W7 licenszet. Jó , vehetnék ramot is, csak sok minden szól ennél a gépnél az xp mellett.