- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
ACE-
addikt
válasz
jim_raynor70
üzenetére
De a mostani rendszerem is ugyanígy lett telepítve, csak nem húztam le a vinyókat... De mivel az SSD az első vinyó a SATA vezérlőn, ezért arra is rakott a Windows minden rendszerfile-t. Legalábbis használtam már úgy a gépet hogy csak az SSD volt rákötve, kíváncsiságból hogy mennyit nyom a hangerőn a vinyók hangja. Szóval az kizárva. Nem azt mondtam hogy percre pontosan 1 hónap a lefagyási idő. Általában Sleep-elem a gépet, akkor gond nélkül működik, majd néha előfordul, hogy valami miatt (pl. driver install, mint legutóbb) újra kell indítani a gépet, ekkor jön be ez az ablak boot-nál, és talál 1millió hibás kereszthivatkozást az SSD-n. Most legutóbb 15 percig futott az a képernyő, amit linkeltem. Utána szerencsésen újraindult a rendszer, de a múltkor ugyanez volt, akkor nem tudtam újraindítani a windows-t, kék ablakkal meghalt, de volt már olyan is, hogy ugyan elindult a rendszer, de mindenféle hibaüzenetet produkált, hogy nem talál ilyen meg olyan file-t, telepítse újra az alkalmazást. Ezért gondolom hogy valamiféle adatvesztés lehet. De ilyent HDD-nél még sosem tapasztaltam, pedig azt használtam tavaly júniusig...
Az alaplap BIOS, SSD fw a legújabb...
Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Itt Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Vezetékes FEJhallgatók
- Tőzsde és gazdaság
- Asustor NAS
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung kuponkunyeráló
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ!! 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8265U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25) (utolsó darab)
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest