Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Aktív témák
- 

Bodor veterán A legjobb ingyenes, profi magyar nyelvű leírással, és még ráadásul tesztgyőztes is. 
- 

proly01 őstag 
- 

proly01 őstag Hát feltették tesztelni az ssd vel külön külön kicserélgettek benne mindent az ssd körül a tápot a kábeleket a ramokat mindent csak az ssd volt állandó(természetesen megvizsgálták nem e hibás az ssd és utána) 
 és végül mondták hogy hibáznak a ramjaim az ssd vel és az alaplap sem éppen komálja.Lecseréltem és látod hál isten tökéletesen megy.Előtte viszont olyanok voltak mint neked.....
- 

"már nem tudom mit csináljak..." 
 Ezt csináld, alaposan átolvasva és betartva az ott leírtakat.(A Kaspersky esetében ez a jelenség néha előfordul, még akkor is, ha amúgy minden rendben lenne a konfiggal, hibás adatbázis frissítés szokta okozni, amit javítani szoktak. Esetedben nem biztos, hogy erről van szó, csak írtam) 
- 

ela tag Cseréltél már kábeleket ? (SATA/POWER) Csodákra képes egy*egy roszz kábel cseréje után. 
 Már taliztam ilyetén problémákkal és az általam korábban leírt kábel/vagy alaplapi chip SATA vezérlő problémák voltak a ludasak az estek döntő többségében hál Istennek.
 Van lehetőséged arra,hogy egy külön konfigban is kipróbáld esetlges újabb win telepítés után az SSD-d?
- 

ela tag Ahogy látom jobb a konfigod mint az enyém. 
 Ami elsőre beugrik:
 SATA kábel és/vagy power kábel.
 Próbáltad már cserélni őket újra ?
 Tudja a deszkád és az SSD is a SATA3 / 6GB sebességet ?
 Amit írtál az állapot változásával kapcsolatban (100%-ról 80%-ra) HW hibára és/vagy kábel hibára és/vagy alaplapi sata vezérlő chip hibájára is utalhat.
 Biztosat az SSD-ről egy külön tesztkonfigban történt lemérés után lehetne mondani.
 Van barátod ,akinél az SSD teszteket le tudnád újfent futtatni ,ezzel mintegy kizárván az alaplappal/táellátással kapcsolatos problémákat?Üdv: 
 ela
- 

ela tag Szia ! Elözményeket még csak most kezdem olvasgatni veled kapcsolatban ,de az én Corsair Force3 60Gb SSD-m a Te értékeid dupláját hozza ugyanazon beállítások mellett. 
 Ergo nem valami jók az általad linkelt értékek.
 Bár lehet az is,hogy ezek a normálisak Kingstonnál.
 Ebben nem vagyok biztos.Üdv: 
 ela
- 

- 

spiritex veterán Én ezeket az értékeket fenntartással kezeleném. Egyrészt hogy írhatja felül, hogy az egészség Excellent, kitűnő, ha alul 83% van... Másrészt ha az ember kicsit utánaszámol az értékeidnek, akkor átlagosan 4.68 óránként újraindítottad a rendszert... Ez valós?? 
 A S.M.A.R.T.-ot megnyomva mennyit mutat a Wear leveling jobb oszlopában?
- 

spiritex veterán Ártani nem árt, csak akkor van gáz, ha nincs szünetmentesed és elmegy az áram.. 
 Nekem nincs szünetmentesem, szóval én nem kapcsoltam be, ilyen esetben nagyon nem ajánlott, mert olyat is hallottam, hogy valakinek itt a fórumon áramszünet után nem akart elindulni a rendszere..
- 

strebacom senior tag Igazad van,nem kell itt semmi Ramdisk szarság,meg más egyéb egyszerűen a Firefox cache mehet a memóriába!!  
- 

jim_raynor70 aktív tag Gondolom, egy V100 tulaj vagy, ami az adatlapodrol kiderul. Ahhoz pedig egy uj firmware keszult D110225a neven. Ha nem ez a verzio van rajta, akkor erdemes lehet frissiteni, mert veszteni nem sokat tudnal vele. Meg persze nezd meg, hogy valoban stimmel-e a tipus... 
 Az USB-s telepito nem gond, az optikat en is elhagytam, 2010 ota mar csak kenyszerbol hasznalom alkalomadtan.(#35213) Edward1981: nem normalis, de az informatikaban annyi normalatlan dologgal talalkozni...  En elso korben felvennem a kapcsolatot a Kingstonnal es ha korulmenyesebb a garanciaztatas (mert kiskeri lejartaval Neked kell sajat koltsegen elkuldened hozzajuk), mint venni egy ujat, akkor nem eri meg idot huzni vele... En elso korben felvennem a kapcsolatot a Kingstonnal es ha korulmenyesebb a garanciaztatas (mert kiskeri lejartaval Neked kell sajat koltsegen elkuldened hozzajuk), mint venni egy ujat, akkor nem eri meg idot huzni vele...
- 

radi8tor MODERÁTOR Nem, ez már The File System Paradox kategóriába tartozó dolog. 
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Pixel topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Kompakt vízhűtés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Elemlámpa, zseblámpa
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 160 giga sata Hitachi Deskstar HDS721616PLA380
- Western Digital Black 500GB 3,5"-os hdd-k (
- Használt NVME M2 SSD-k - 1000 GB tól 2048GB-ig Samsung Hynix Intel Kioxia WD Micron Toshiba
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3688, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

En elso korben felvennem a kapcsolatot a Kingstonnal es ha korulmenyesebb a garanciaztatas (mert kiskeri lejartaval Neked kell sajat koltsegen elkuldened hozzajuk), mint venni egy ujat, akkor nem eri meg idot huzni vele...
 En elso korben felvennem a kapcsolatot a Kingstonnal es ha korulmenyesebb a garanciaztatas (mert kiskeri lejartaval Neked kell sajat koltsegen elkuldened hozzajuk), mint venni egy ujat, akkor nem eri meg idot huzni vele...