Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Formaster
addikt
válasz
zetecR
üzenetére
Az a 30 ezer nálam 50-60 lenne. Persze más egy ország sorsán sem agyal ennyit. De az más. Számomra ez a pénz, család mellett megterhelő. Nyilván nem veszek olyat, amiről nem tudom, hogy mi az.
Vettem már így egysmást és mindig kiderült, hogy amit elhallgatnak, azzal bibi van. Szinte biztos vagyok én is, hogy a Force GT és 830 a király, vagy hogy alig van különbség.
Neked van mindkettő? Mert csak az az adat mérvadó, akinél ugyanabban a konfigban volt mindkettő tesztelve.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eredeti fake/full kamu 1TB SSD + kamu 512GB sd cardel (ajándék)! Oktatás, blog, prezentációs célra!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN7100 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital WD Purple 4TB - WD43PURZ - Új - Eladó!
- Samsung 860 Evo 500GB M2 Sata SSD
- ÚJRA! 256GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230 méret
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eladó Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
- Western Digital SN850 2TB NVMe With Heatsink for PS5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0perces DDR5 5600 vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest