Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- talmida: Változások 2. rész
- Zolii21: 2HB Informatika - Ernő vélemények
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
Aktív témák
-
ATtIs_80
tag
Sziasztok!
Hamarosan nekem is lesz szerencsém kipróbálni egy SSD képességeit, ezért szorgalmasan elkezdtem olvasgatni a topikot, főként a fontosabb beállításokat keresve. Néhány kérdés azonban felmerült bennem, amikre nem találtam egyértelmű választ.
Szerintetek az SSD-t használat előtt érdemes külön megformázni, vagy elég, ha a Win 7 telepítője végzi el a műveletet?
Milyen foglalási egységet érdemes megadni formázásnál az operációs rendszer partícióján? Olvastam már olyat is, hogy az op.rendszer az 512K-t szereti jobban, mert főként kisebb fájlokat kezel, de olyat is hallottam, hogy az alap 4K-t is jól használja. Én az oprendszernek külön partíciót készítenék, a maradékot pedig 4K-val formáznám.
Mi a véleményetek?
A másik kérdésem a Lapozófájlra irányulna. Többen írtátok, hogy érdemes kikapcsolni, vagy áttenni egy másik vinyóra.
Ez nem fogja vissza a rendszer teljesítményt?
Nem lenne gyorsabb, ha az SSD-ről működne a Lapozó?
Milyen mértékben tudja csökkenteni az SSD élettartamát, ha a Lapozó az SSD-ről működik?
6GB-os renszermemória esetén milyen méretűre érdemes beállítani a Lapozófájlt?
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Aktív témák
- Logitech Mx mechanical master series magyar keyboardlabor gmail.com
- Építőipari csomag (vakológépek, targoncák, építőipari eszközök és kellékek, egyéb, sok más)
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest