Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Passziviti
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
válasz
h1ght3chzor
üzenetére
Mondjuk azt a 0,1..-el kezdődő partíciót még értem, mert az a W7 100 megás rejtett partíciója, de az a 11G-s ismeretlen fájlrendszerrel megáldott partíció, hogy hogy került oda, meg mi az, azt nem tudom. Erre szoktam mondani, hogy format c...

malisonX
Tényleg nem tudom mi lehet, mert ha ha kiírja, hogy Updating FW, aztán dolgozik, majd azt írja, hogy minden rendben lezajlott és xxxxxxx az új FW verziója, akkor valami gebasz van, ha mégsem az új FW kerül rá.
Szerintem a pendrive-os frissítést lehetne még megpróbálni, hátha a nagy sietségeben valamit elxartak a CD.ISO-ban...
Kíváncsiságból letöltöttem a 830-as FW, és létrehoztam a boot-os pendrive-ot, látszólag minden fájl rendben van rajta, biztosan rajta van a legújabb FW fájlok is...De mindegy, majd ha kezembe kerül egy, akkor majd élesben minden kiderül.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aktív témák
Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- EAFC 26
- Microsoft Outlook topic
- Milyen egeret válasszak?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- iPhone topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Óra topik
- Autós topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eladó SK Hynix PC801 2TB M.2 2280 NVMe PCIe Gen4x4 SSD (HFS002TEJ9X125N)
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- 100/100% 500GB SSHD - több db - 2,5"
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)