- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
Aktív témák
-
Bodor
veterán
válasz
kerekfej
üzenetére
Nekem is unalmas amit te csinálsz...
Más sem teszel, mint szinte csak a Samu SSD-ket ajánlod mindenkinek, nem tudom milyen ösztönzésből, de nem is akarom.
Semmi bajom nincs velük, és már én is ilyeneket használok,de nem azért mert bajom volt az OCZ-vel. . Itt olvasható a váltásom oka
Többször leírták már többen is az utóbbi időben, hogy az új firmware-rel már semmi probléma nincsen a Sandforce-os SSD-vel, az OCZ termékeivel sem. Nem értem, hogy Te ezt miért nem tudod tudomásul venni.Nem kéne az újonnan érdeklődők számára leszűkítened a választékot, az ajánlást a kedvenc márkádra!
Pár hónapja berobbantál ide a fórumra nagy arccal, és osztod az észt, úgy, hogy nincs túl sok tapasztalatod a témában, csak olvasgatod a teszteket és a hozzászólásokat, és kigyűjtögeted a negatív hozzászólásokat, nem figyelembe véve a hozzászólásaidra kapott többszöri elmarasztaló véleményt.
Vagyunk itt páran, akik több éve, szinte a kezdetetektől használunk, használtunk több fajta SSD-t, és valószínű, hogy ennyi tapasztalattal, nem a levegőbe beszélünk.
Nem hiszem, hogy cinikus lennék, inkább realista, de semmiképp sem olyan valaki, aki egyetlen gyártó termékét ajánlaná csak, annak ellenére, hogy van sok más hozzá hasonló ár/érték arányban, és teljesítményben egyaránt. Gondolkodj el ezeken légy szíves, és a többi hozzászólásodra kapott válaszon, reakción!
Aktív témák
- Western Digital WD Purple 2TB - WD20PURZ - Új - Eladó!
- Intel D3-S4610 960GB - Keveset futott - 2,5", SATA3, 5800 TBW - Eladó!
- SAMSUNG 970 EVO PLUS 250GB M.2 NVME PCI-E 3.0 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÚJRA! 256GB NVMe SSD, 1 év gar
- LENOVO ThinkPad X260,12.5",i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Értékcsökkentett gamer alaplapok /ASUS/MSI/AM5/Számlával/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest