Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Zee001
csendes tag
Sziasztok!
Nem nagyon találom a megoldást a problémámra ezért gondoltam itt hátha vki tud vmi okosat
Vettem egy adata s511 120g sdd-t beletoltam egy asrock a790gmh128 alaplapba , elvileg támogatja az ahci-t. Amikor win7-et próbáltam telepíteni a bios látta az ssd-t, a win telepítő is, de azt írta hibaüzenetnek (fájlok másolása előtt) , hogy húzzak a biosba és állítsam be mert nem tud rá telepíteni. végül normál IDE módban rátelepítettem mert csak így látta és tudta kezelni(gondoltam majd a telepítés után átállítom) végülis a Trim miatt kellene ugye ez mert csak az ahci tudja továbbítani, ha jól tudom. win7 fel rendszer okés registryben is beállítottam mindent illetve minden apróbb beállítás is megvolt de hiába restart -bios-ahci átállít (sőt smart bios
egy kattintással ahci mód) semmi, nem tud az eszközről bootolni??? 6sata csatlakozó van 3ba átdugdostam a csatikat kínomban, már nem igazán volt/van ötletem, de semmi
Ha vki tud vmi okasságot kérem ossza meg velem vagy azt a helyet ahol utána tudok olvasni... nem találkoztam a neten hasonló hibával még eddig!
Előre is köszi Sziasztok!
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Milyen NAS-t vegyek?
- Horgász topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Google Pixel topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Futás, futópályák
- Linux haladóknak
- További aktív témák...
- WD SN8000S 4TB M.2 2280 NVMe SSD Gen4 7300-6800MB/s
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN7100 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Intel D3-S4610 960GB - Keveset futott - 2,5", SATA3, 5800 TBW - Eladó!
- Intel D3-S4520 1,92 TB - 2,5", SATA3, 8800 TBW - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Western Digital SA530 256GB 2.5" TLC SATA3 SSD - több db - szinte újak, max 1 napot futottak
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G2 SFF brand - i7 6700 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB W10
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vettem egy adata s511 120g sdd-t beletoltam egy asrock a790gmh128 alaplapba , elvileg támogatja az ahci-t. Amikor win7-et próbáltam telepíteni a bios látta az ssd-t, a win telepítő is, de azt írta hibaüzenetnek (fájlok másolása előtt) , hogy húzzak a biosba és állítsam be mert nem tud rá telepíteni. végül normál IDE módban rátelepítettem mert csak így látta és tudta kezelni(gondoltam majd a telepítés után átállítom) végülis a Trim miatt kellene ugye ez mert csak az ahci tudja továbbítani, ha jól tudom. win7 fel rendszer okés registryben is beállítottam mindent illetve minden apróbb beállítás is megvolt de hiába restart -bios-ahci átállít (sőt smart bios
Ha vki tud vmi okasságot kérem ossza meg velem vagy azt a helyet ahol utána tudok olvasni... nem találkoztam a neten hasonló hibával még eddig!