Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
Zee001
csendes tag
Sziasztok!
Nem nagyon találom a megoldást a problémámra ezért gondoltam itt hátha vki tud vmi okosat
Vettem egy adata s511 120g sdd-t beletoltam egy asrock a790gmh128 alaplapba , elvileg támogatja az ahci-t. Amikor win7-et próbáltam telepíteni a bios látta az ssd-t, a win telepítő is, de azt írta hibaüzenetnek (fájlok másolása előtt) , hogy húzzak a biosba és állítsam be mert nem tud rá telepíteni. végül normál IDE módban rátelepítettem mert csak így látta és tudta kezelni(gondoltam majd a telepítés után átállítom) végülis a Trim miatt kellene ugye ez mert csak az ahci tudja továbbítani, ha jól tudom. win7 fel rendszer okés registryben is beállítottam mindent illetve minden apróbb beállítás is megvolt de hiába restart -bios-ahci átállít (sőt smart bios
egy kattintással ahci mód) semmi, nem tud az eszközről bootolni??? 6sata csatlakozó van 3ba átdugdostam a csatikat kínomban, már nem igazán volt/van ötletem, de semmi
Ha vki tud vmi okasságot kérem ossza meg velem vagy azt a helyet ahol utána tudok olvasni... nem találkoztam a neten hasonló hibával még eddig!
Előre is köszi Sziasztok!
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Pegatron R7 240 4GB videokártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Vettem egy adata s511 120g sdd-t beletoltam egy asrock a790gmh128 alaplapba , elvileg támogatja az ahci-t. Amikor win7-et próbáltam telepíteni a bios látta az ssd-t, a win telepítő is, de azt írta hibaüzenetnek (fájlok másolása előtt) , hogy húzzak a biosba és állítsam be mert nem tud rá telepíteni. végül normál IDE módban rátelepítettem mert csak így látta és tudta kezelni(gondoltam majd a telepítés után átállítom) végülis a Trim miatt kellene ugye ez mert csak az ahci tudja továbbítani, ha jól tudom. win7 fel rendszer okés registryben is beállítottam mindent illetve minden apróbb beállítás is megvolt de hiába restart -bios-ahci átállít (sőt smart bios
Ha vki tud vmi okasságot kérem ossza meg velem vagy azt a helyet ahol utána tudok olvasni... nem találkoztam a neten hasonló hibával még eddig!