- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Legújabb retró beszerzésem - 3Dfx Voodoo4 4500 32Mb
Aktív témák
-
Zee001
csendes tag
Sziasztok!
Nem nagyon találom a megoldást a problémámra ezért gondoltam itt hátha vki tud vmi okosat
Vettem egy adata s511 120g sdd-t beletoltam egy asrock a790gmh128 alaplapba , elvileg támogatja az ahci-t. Amikor win7-et próbáltam telepíteni a bios látta az ssd-t, a win telepítő is, de azt írta hibaüzenetnek (fájlok másolása előtt) , hogy húzzak a biosba és állítsam be mert nem tud rá telepíteni. végül normál IDE módban rátelepítettem mert csak így látta és tudta kezelni(gondoltam majd a telepítés után átállítom) végülis a Trim miatt kellene ugye ez mert csak az ahci tudja továbbítani, ha jól tudom. win7 fel rendszer okés registryben is beállítottam mindent illetve minden apróbb beállítás is megvolt de hiába restart -bios-ahci átállít (sőt smart bios
egy kattintással ahci mód) semmi, nem tud az eszközről bootolni??? 6sata csatlakozó van 3ba átdugdostam a csatikat kínomban, már nem igazán volt/van ötletem, de semmi
Ha vki tud vmi okasságot kérem ossza meg velem vagy azt a helyet ahol utána tudok olvasni... nem találkoztam a neten hasonló hibával még eddig!
Előre is köszi Sziasztok!
Aktív témák
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- eBay-es kütyük kis pénzért
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kedvenc zene a mai napra
- Építő/felújító topik
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4382, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 7600K 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB GDDR5 Rampage SHIVA 400W
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vettem egy adata s511 120g sdd-t beletoltam egy asrock a790gmh128 alaplapba , elvileg támogatja az ahci-t. Amikor win7-et próbáltam telepíteni a bios látta az ssd-t, a win telepítő is, de azt írta hibaüzenetnek (fájlok másolása előtt) , hogy húzzak a biosba és állítsam be mert nem tud rá telepíteni. végül normál IDE módban rátelepítettem mert csak így látta és tudta kezelni(gondoltam majd a telepítés után átállítom) végülis a Trim miatt kellene ugye ez mert csak az ahci tudja továbbítani, ha jól tudom. win7 fel rendszer okés registryben is beállítottam mindent illetve minden apróbb beállítás is megvolt de hiába restart -bios-ahci átállít (sőt smart bios
Ha vki tud vmi okasságot kérem ossza meg velem vagy azt a helyet ahol utána tudok olvasni... nem találkoztam a neten hasonló hibával még eddig!