Hirdetés

Aktív témák

• noorbertt

őstag

Egy kis érdekesség a CHIP előfizetéssel kapcsolatban:

A napokban felhívtam őket érdeklődve hogy azért megkapták e az a 27990Ft-ot (még nekem kel utána járni..) termesztésen azt a választ kaptam, hogy igen és meg és jövőhéten (azaz ezen a héten) postázásra is kerülnek a csomagok. De azért rákérdeztem az SSD-re és mondta ügyfélszolgálatis , hogy ha benne vagyok az 500ba akkor minden további nélkül, ha nem akkor felhívnak és megbeszéljük a lehetőségeket.

-Jó oké ezaz meglesz , gondoltam ugyanis nemrégiben volt itt egy olyan infó hogy 400ember fizette még ki az ssd-s előfizetés árát és addigra én már előtte bőven kifizettem.

Ma jött egy posta ,amiben egy számla volt a kedves terjesztőktől.
    A számlán pontosan 16740Ft szerepel!
    Ezek szerint lecsúsztam az SSD-ről, de a többi pénzel, hogy mi történt arról semmit sem tudok!

Holnap kénytelen vagyok telefonálgatni és vissza követelni a ~28ezer forintomat.. Ámbár meglett ígérve hogy felhívnak ha nem nem marad nekem SSD! Jó ez még belefér, egy telefon nem halok bele, viszont ha valamiért nem figyelek fel erre vagy egyszerűen idő hiány miatt elfelejtem, akkor azt a 11250ft-ot elteszik jattként?!

Aktív témák