- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Nyitlocker
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
winben
aktív tag
Sziasztok fórumozók!
Én is kezdek kacsintgatni az SSD típusú vinyók felé. 3 éves laptopomba (Asus X58L) szánnám ezt: http://www.neopc.hu/kingston-ssd-sata2-64gb-2-5-sv100s2-64g.html vagy ezt: http://www.bluechip.hu/termek/silicon-power-sata-2-5--32-gb-mlc-e20
Most próbáltam HD Tune Pro-n Benchmark-ot a jelenlegi öregecske, szerintem lassú 2.5-es vinyómmal.
Read módban:
Minimum 12.3
Maximum 66.7
Average 45.8
Access time 25.8 ms
Burst rate 115.3 MB/s
CPU usage 27.4%ilyen eredményeket kaptam.
Ennél mennyivel jobb eredményt érnék el egy valamilyen SSD-vel?
Továbbá vannak ezeknél valamilyen kompatibilitási függőségek? Csakhogy vajon menne-e egy ilyen az én laptopommal is...
...eléggé zavar, hogy a win7 folyamatosan nagyon sokat ciripel, folyton dolgoztatja a merevlemezt. Linuxot meg nem használhatok, mert vannak spec. programok, amik csak windowson hajlandóak futni.
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gaming notebook topik
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Le Mans Ultimate
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs