Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- talmida: Változások 2. rész
Aktív témák
-
Horvi
őstag
válasz
h1n1_900
üzenetére
Az hogy oda vannak dugva a vinyók az nem számít. Nekem is úgy van és semmi bajuk sincsen. Ugyanúgy mennek mintha IDE-re lenne állítva. A kékhalál meg első tippre azért van mivel gondolom anno a win-t a vinyóra IDE módban telepítetted. Ha utána átállítod AHCI-re akkor nem tud róla bebootolni csak ha megcsinálsz vmi registry trükközést vagy mit. Most pontosan nem tudom mert én friss OS-t raktam az SSD-re miután beszereltem. Amúgy ha jól emlékszem a ph-s tesztben le van írva, hogy mit kell csinálni abban az esetben ha a már meglévő rendszeredet szeretnéd átklónozni az SSD-re.
Egy kis guglizás után ezt találtam:
Az AHCI és az IDE mód között a teljesítménybeli különbség kicsi.
- Az AHCI mód lehetővé teszi a SATA busz közvetlen szoftveres elérését, ezáltal támogatva olyan funkciókat, mint a hot-plug (üzem közben cserélhető) mód, illetve a NCQ-t. (native command queuing).
De majd ha jönnek az ilyen téren profik akkor ha szeretnéd biztos jobban kifejtik a dolgokat vagy ezt helyreigazítják amit én írtam.
Aktív témák
- Samsung 16GB DDR5 5600MHz M425R2GA3PB0-CWM
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510i NZXT 850W
- MICROSOFT Surface Book 2,13.5", i5-7200U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest