Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
SVLaller
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
hűha, senior tag leszek mire ebből kikeveredek

szóval, úgy értettem, hogy nem tudhatjuk melyik teszt áll közelebb a valós felhasználáshoz, mivel mind2 szintetikus teszt. ha jól tudom, a futtatható állományok jól tömöríthető adatok, ezért ha valaki rendszernek akarja, ahogy az emberek 99%-a, akkor én a sandforce megoldását jobbnak látom. arról nem is beszélve, ha "röptében" tömörít, akkor még helyet is takarít meg, de erre nincs bizonyítékom.
semmi bajom nincs a samsunggal, ezt már leírtam korábban, de az sem tetszik ahogy a fikázás megy a sandforce irányában. meg a hülyítés, na az pláne nem tetszik. amikor valaki azzal jön, hogy samsung 830-at vegyél mert az milyen megbízható, meg mindenki azt javasolja. 2 hete van forgalomban, csak egy tag írta már be 1000x, hogy azt kő venni, ezért ez marad meg mindenki fejében.
Aktív témák
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Apple iPhone 17 - alap
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- BMW topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128 GB Black 100% Akku 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 Pro 6/128GB kék / 12 hónap jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition ( Lemezes Slim PS5 Konzol.)
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660/ RTX 2060/ GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest